Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:Dziś wybił ci 34 tydzień. Jak to leci. Jak się czujesz?
dzięki, że pytasz. Jutro lekarz. Dam znać.
Miewam chwile słabości, ale ciagle jestem dość mocno aktywna. Brzuch cześciej twardnieje, jest większy nacisk na pęcherz, bol narządów wewnętrznych przy przekręceniu się w nocy, a jak leżę na wznak to cieżko mi się oddycha.
Od strony psychicznej to chce mi się coraz bardziej tej mojej istotki na świecie
A Ty jak Ana?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2017, 00:01
-
U Mnie też dobrze Jak narazie. Tylko coraz częściej pojawia się niepokój że nie zdążę A to wszystkiego kupić i poprac. Byłabym spokojniesza jakby walizki były już spakowane. Też czekam już na tego maluszka:-)
Makumba lubi tę wiadomość
-
Ona84 tez pierwsza tabletke bralam podczas starań o dzidziusia. Taka przewrotnosc losu
A ja dziś pieknie zaslablam. Tylko maz wyszedł z domu, a tu helikopter w głowie, serce zaczęło walic. Kiepskie uczucie. Położyłam sie i tak leżę do tej pory.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Gosia trzymam kciuki za jajca, endo i wogole wszystko
i jak coś to tez mam jeszcze 3amp Gonapeptylu, chętnie oddam w dobre ręce
Makumba po 36tc to dopiero bedziesz chciała juz malucha miec u boku
Laura może poleżakuj już tak cały dzień? Z takimi zawrotami głowy to nie ma co ryzykować.Makumba lubi tę wiadomość
-
Hej A ja mam pytanie z serii głupich? Mojego męża kuzynka urodziła 2 dni temu I chcieliśmy ja odwiedzić W szpitalu. Czy te zoltaczki co mają małe dzieci są dla ciężarnych zaraźliwe? mogą być niebezpieczne dla maluszka w brzuszku?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2017, 08:20
-
ana1122 wrote:Hej A ja mam pytanie z serii głupich? Mojego męża kuzynka urodziła 2 dni temu I chcieliśmy ja odwiedzić W szpitalu. Czy te zoltaczki co mają małe dzieci są dla ciężarnych zaraźliwe? mogą być niebezpieczne dla maluszka w brzuszku?Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Ogólnie nie wiem czy ma zoltaczke i tak głupio mi pytać. Ale może być tak ze z tej samej sali dziecko może mieć. więc wolałabym wiedzieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2017, 08:25
-
Ana1122, nie mam pojęcia, ale jeśli masz wątpliwości, to może lepiej poczekać z odwiedzinami zanim wyjdą ze szpitala i będzie wszystko wiadomo. Poza tym ja nie jestem za tak wczesnymi odwiedzinami ze względu na mamę. Dziewczyna dopiero urodziła i możliwe, że jest jeszcze zmęczona, uczy się ogarniać wszystkie rzeczy związane ze swoją nową rolą itd.
Makumba, Asia08 lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Laura ja tez ostatnio przy szybkim wstawaniu mam zawrory. Dlatego robie to pomalu chwilke posiedze i dopiero na nogi.
Lura82 lubi tę wiadomość
-
polopiryna wrote:Ana1122, nie mam pojęcia, ale jeśli masz wątpliwości, to może lepiej poczekać z odwiedzinami zanim wyjdą ze szpitala i będzie wszystko wiadomo. Poza tym ja nie jestem za tak wczesnymi odwiedzinami ze względu na mamę. Dziewczyna dopiero urodziła i możliwe, że jest jeszcze zmęczona, uczy się ogarniać wszystkie rzeczy związane ze swoją nową rolą itd.
-
Lura82 wrote:Ona84 tez pierwsza tabletke bralam podczas starań o dzidziusia. Taka przewrotnosc losu
A ja dziś pieknie zaslablam. Tylko maz wyszedł z domu, a tu helikopter w głowie, serce zaczęło walic. Kiepskie uczucie. Położyłam sie i tak leżę do tej pory.A nie pobudka 5 rano.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2017, 08:41
Lura82 lubi tę wiadomość
-
polopiryna wrote:Ana1122, nie mam pojęcia, ale jeśli masz wątpliwości, to może lepiej poczekać z odwiedzinami zanim wyjdą ze szpitala i będzie wszystko wiadomo. Poza tym ja nie jestem za tak wczesnymi odwiedzinami ze względu na mamę. Dziewczyna dopiero urodziła i możliwe, że jest jeszcze zmęczona, uczy się ogarniać wszystkie rzeczy związane ze swoją nową rolą itd.
-
Dziewczyny macie wanienkę ze stelażem do kąpieli dziecka? Kupiłam wanienkę, ale teraz sobie myślę że umrę klęcząc.
Możecie cos polecić? Gdzie kapiecie bobasy? W pokoju, łazience?
Ciężarne - jaki macie plan?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2017, 08:49