Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
eve87 wrote:Ja mam jedna bambusowa z myślą o przykrywanie Małej w ciepłe dni. Do odbijania/przewijania mam tetry/flanele i takie bawełniane z BabyOno.
eve87 lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Dziewczyny A kupowalyscie pieluche bambusowa?
Ja też mam tylko flanelę i tetrę. Ale chciałabym właśnie jakąś taką większą jedną do przykrywania."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Makumba wrote:Mam podobnie. Zaczynam zakupy w necie i się zniechęcam. Tym samym nie mam jeszcze nawet jednego body.
W tamtym tyg. w tesco było -20% chyba. Jak zaczęliśmy oglądać z mężem, to się okazało, że z 14 zł była przecena na 13,99 zł.
Ale fajne mają tam rzeczy i ceny chyba nawet przystępne. I znalazłam fajne espadryle dla dziewczynek naszych, takie maluśkie. ❤️
W C&A też są fajne i jakościowo super. Porównałam te kupione w pepco i c&a, to te z pepco to taka cienizna jest.Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
ana1122 wrote:I fajna rzecz? Bo one drogie są.
Makumba to ja w Twoim "wieku" już miałam torby spakowane
A co do Tesco to wlasnie przeglądam gazetkę i od 8go ma byc -30% na ciuchyja sobie chwaś bodziaki z h&m z tej serii conscious, super się noszą. No i z Nexta mamy po córkach znajomej sporo śpiochów i rewelacja. Zarówno jakość jak i wzory.
-
Ostatnio zaszalalam w tk max, upolowalam 5x body za 50 zl i kombinezon na zimę za 26 zl. Fajne tam sa rzeczy
Podobno z F&F tez gatunkowo i cenowo nie jest zle.
Chyba musimy zaczac remont wcześniej, bo niedługo nie będę miala gdzie trzymam rzeczy dla małej.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
eve87 wrote:Fajna,bo jest taka lekka i przewiewna. I miła w dotyku takze do przykrywania super
Makumba to ja w Twoim "wieku" już miałam torby spakowane
A co do Tesco to wlasnie przeglądam gazetkę i od 8go ma byc -30% na ciuchyja sobie chwaś bodziaki z h&m z tej serii conscious, super się noszą. No i z Nexta mamy po córkach znajomej sporo śpiochów i rewelacja. Zarówno jakość jak i wzory.
Wlasnie mam w koszyku ten hm, same białe bodyAsia08 lubi tę wiadomość
-
Makumba wrote:Jak ja się dziś źle czuję! Co jest??!!
Pogoda chyba. U mnie pochmurno i też nie mam mocy."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Makumba wrote:Jak ja się dziś źle czuję! Co jest??!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2017, 14:05
-
Makumba wrote:A pieluchy tetrowe, flanelowe itp. gdzie się kupuje?
Makumba lubi tę wiadomość
-
Lura82 wrote:Polecam firme moich znajomych, nawet moje bratanice sie na ich pieluchach wychowaly
www.kieczmerscy.com.plWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2017, 14:15
-
A I dziś zrobiłam zamówienie W gemini dobre tam mają ceny. Jeszcze kilka rzeczy I jestem gotowa. Szlafrok też kupiłam bawelniany.
-
Lura82 wrote:Polecam firme moich znajomych, nawet moje bratanice sie na ich pieluchach wychowaly
www.kieczmerscy.com.pl
Moze jakis rabacik nam zalatwisz?
Mi tetrowe kupila mama w zwyklym sklepie, a flanele na allegro kupilam. Ale w pepco tez widzialam."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
ana1122 wrote:A I dziś zrobiłam zamówienie W gemini dobre tam mają ceny. Jeszcze kilka rzeczy I jestem gotowa. Szlafrok też kupiłam bawelniany.
Gdzie kupilas szlafrok?"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui