Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Lura82 wrote:Slomka jesli tu zagladasz, kiedy dokładnie twoja coreczka przyszla na swiat i jak ma na imię ( chyba przeoczylam ) trzeba nowego bobaska w nasz kalendarz wpisać
Dziewczyny w dwupaku, czy do was przychodzi położna przed porodem? Wczoraj dostałam nr tel od sasiadki do położnej.
Bardzo chwali sobie jej pomoc jeszcze przed porodem. Podobno przychodzi kilka razy i potem juz po, tez ta sama nas odwiedza. Niby juz mogę, a nawet powinnam sie umówić. Myślałam, ze to jeszcze za wcześnie.
Celinka? Słomki córa. Cela chyba pisała
Można wołać położną. Przypisaną do dzielnicy bądź niezależną. One dostają z NFZ za to pieniądze.Lura82 lubi tę wiadomość
-
Lura82 wrote:Polecam firme moich znajomych, nawet moje bratanice sie na ich pieluchach wychowaly
www.kieczmerscy.com.pli ceny mega.
-
Lura82 wrote:Slomka jesli tu zagladasz, kiedy dokładnie twoja coreczka przyszla na swiat i jak ma na imię ( chyba przeoczylam ) trzeba nowego bobaska w nasz kalendarz wpisać
Dziewczyny w dwupaku, czy do was przychodzi położna przed porodem? Wczoraj dostałam nr tel od sasiadki do położnej.
Bardzo chwali sobie jej pomoc jeszcze przed porodem. Podobno przychodzi kilka razy i potem juz po, tez ta sama nas odwiedza. Niby juz mogę, a nawet powinnam sie umówić. Myślałam, ze to jeszcze za wcześnie.Makumba lubi tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
nick nieaktualnynadziejka88 wrote:Emilka no właśnie co ja plotę, przeciez @ nie przyjdzie !
Ale się tak właśnie zastanawiałam bo pierwszy raz biorę luteine.więc odstawiłam. Za drugim razem mialam luteine i kiedy dwa testy wyszły negatywne to odstawiłam. Na drugi dzień kteawienie po malu się rozkręcalo.
Kochana Ty @ nie zobaczysz jeszcze przynajmniej 9 miesięcy && -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bardzo chwali sobie jej pomoc jeszcze przed porodem. Podobno przychodzi kilka razy i potem juz po, tez ta sama nas odwiedza. Niby juz mogę, a nawet powinnam sie umówić. Myślałam, ze to jeszcze za wcześnie.
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
polopiryna wrote:Ja jakoś nie czuję na razie potrzeby umawiania się z położną. Ale myślę, że po porodzie zaproszę.
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
TERA83 wrote:Ja też się zastanawiam u nas jest ze po 21 tyg się zgłasza22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Izaura wrote:Gosia czuję że Ci się uda, a juz niejednej Dziewczynie przepowiedzialam ciążę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2017, 21:06
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Lura82 wrote:No właśnie, tak myślałam, ze za wcześnie kazała mi dzwonic. Zastanawiam sie nad tym, bo sąsiadka bardzo zachwala jej pomoc. Opowiadala jej o porodzie, co spakowac do szpitala, jak napisać plan porodu, jak sie opiekować noworodkiem. Brzmi wrecz jak prywatna vip szkola rodzenia haha tylko za darmo
-
Makumba wrote:Wlasnie, wybieracie się do szkoły rodzenia? Ana? Asia08?
Asia08 c@a jakie fajne rzeczy!
Ja to juz nie.
Ana, no wlasnie prawie jak szkola rodzenia i chcialam sobie tak zalatwic, ale nie wyszlo. Pytalam polozna od szkoly rodzenia, to u nich nie ma takiej mozliwosci.
Fajne fajne rzeczy w c&a. Ja to lubie dla siebie u nich kupowac. Ale ciazowych w Olsztynie nie maja.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Ja to juz nie.
Ana, no wlasnie prawie jak szkola rodzenia i chcialam sobie tak zalatwic, ale nie wyszlo. Pytalam polozna od szkoly rodzenia, to u nich nie ma takiej mozliwosci.
Fajne fajne rzeczy w c&a. Ja to lubie dla siebie u nich kupowac. Ale ciazowych w Olsztynie nie maja.
Weź położną z listy. Przyjdzie na kawę i poopowiada.
Kurczę, ale Ty nie jestes z Olsztyna to nie wiem jak w innych miastach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2017, 22:45