Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia321 wrote:Podglad po 13 Asiu wiec jeszcze musisz poczekac ale kciukow nie puszczaj
Trzymamy trzymamy.
Jezu dziewczyny, jakie ja mam dzisiaj mysli... W nocy bolal mnie dziwnie dol brzucha, rano z lewej strony jakby mnie skurcz zlapal taki istry bol. I ciagle mysle, ze cos sie zaczyna... Czy to moga byc skurcze przepowiadajace? Jeszcze chyba bol @ mam. No masakra. Juz mowilam malej, ze ma sie nie spieszyc, bo nie ma gdzie lizeczka rozlozyc.Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Gosia321 wrote:Podglad po 13 Asiu wiec jeszcze musisz poczekac ale kciukow nie puszczajAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
ona84 wrote:Tak na porawe.Patrze w jedzonku jakim jest najwiecej bo juz tyle co mam tab.ze szok01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Asia08 wrote:Trzymamy trzymamy.
Jezu dziewczyny, jakie ja mam dzisiaj mysli... W nocy bolal mnie dziwnie dol brzucha, rano z lewej strony jakby mnie skurcz zlapal taki istry bol. I ciagle mysle, ze cos sie zaczyna... Czy to moga byc skurcze przepowiadajace? Jeszcze chyba bol @ mam. No masakra. Juz mowilam malej, ze ma sie nie spieszyc, bo nie ma gdzie lizeczka rozlozyc. -
Makumba wrote:Asia intuicja może nie mylić. Poród zaczyna się jak masz regularne skurcze co 2-5 min przez 2 godziny.
Raz mi się to zdarzyło, na szczęście.
Truskawek jeszcze nie jadłam.Dzisiaj miałam kupić, ale nigdzie po drodze nie widziałam staczy.
Łooo, Gosia, ale opóźnienie."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Trzymamy trzymamy.
Jezu dziewczyny, jakie ja mam dzisiaj mysli... W nocy bolal mnie dziwnie dol brzucha, rano z lewej strony jakby mnie skurcz zlapal taki istry bol. I ciagle mysle, ze cos sie zaczyna... Czy to moga byc skurcze przepowiadajace? Jeszcze chyba bol @ mam. No masakra. Juz mowilam malej, ze ma sie nie spieszyc, bo nie ma gdzie lizeczka rozlozyc.19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
polopiryna wrote:Przepowiadające teoretycznie zaczynają się u góry brzucha i schodzą coraz niżej. Nie wszystkie kobiety je mają. Ale nie panikuj, obserwuj się i ruchy dziecka. Nawet jeśli coś się zaczęło, to masz jeszcze trochę czasu, żeby się upewnić, że to już.
Asia08 lubi tę wiadomość
-
Asia08 wrote:Raz mi się to zdarzyło, na szczęście.
Truskawek jeszcze nie jadłam.Dzisiaj miałam kupić, ale nigdzie po drodze nie widziałam staczy.
Łooo, Gosia, ale opóźnienie.
Zawsze byłam potworem truskawkowym. W sezonie jadałam truskawki i truskawki z truskawkami. W tym roku nie robią na mnie wrażenia, a tak się cieszyłam.Asia08, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
polopiryna wrote:Przepowiadające teoretycznie zaczynają się u góry brzucha i schodzą coraz niżej. Nie wszystkie kobiety je mają. Ale nie panikuj, obserwuj się i ruchy dziecka. Nawet jeśli coś się zaczęło, to masz jeszcze trochę czasu, żeby się upewnić, że to już.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2017, 15:02
-
To może u mnie tylko takie chwilowe załamanie.
Narazie nie panikuję aż tak, mała bryka bez zmian.
Brzuch mi nie twardnieje, więc chyba mamy czas.
Makumba, 7-8 godzin? To zdążę nawet przez Warszawę dojechać do szpitala.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
ana1122 wrote:Dziewczyny nie straszcie ja od 2 dni mam skurcze na gorze brzucha robi się twardy chwile i przestaje
ana1122 lubi tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF