Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Malawiki jesli chodzi o zmiane z gonalu na menopur to pamietam jak przy dlugim protokole mialam oba i w polowie byla zamiana dawek jak sie spytalam czemu to dr D mowil ze gonal byl na ilosc a menopur teraz na wzrost. Wiec moze i u ciebie jest podobnieBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia Ty mówisz juz o tej drugiej parze,najpierw siedzieli tam tacy po 30.
A mnie widziałaś?
Jak się czulyscie po cetrotide;bo mnie swędzi jakby komar ugryźł i spochło to miejsce.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
[email protected] wrote:Gosia Ty mówisz juz o tej drugiej parze,najpierw siedzieli tam tacy po 30.
A mnie widziałaś?
Jak się czulyscie po cetrotide;bo mnie swędzi jakby komar ugryźł i spochło to miejsce. -
ana1122 wrote:Czerwone lekko się robiło ale po paru minutach było ok
Ciekawe jak duzo ich będzie,w połowie przyszłego tygodnia punkcja.Pewnie wypadnie w czwartek-święto.Chociaż drogi będą puste.
Gosia a Ty kiedy na punkcje?Sobota?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
[email protected] wrote:Gosia Ty mówisz juz o tej drugiej parze,najpierw siedzieli tam tacy po 30.
A mnie widziałaś?
Jak się czulyscie po cetrotide;bo mnie swędzi jakby komar ugryźł i spochło to miejsce.ja siedzialam kolo dziewczyny w tunice w kratce od razu przy lustrze
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
[email protected] wrote:To chyba najgorszy zastrzyk z możliwych.
Ciekawe jak duzo ich będzie,w połowie przyszłego tygodnia punkcja.Pewnie wypadnie w czwartek-święto.Chociaż drogi będą puste.
Gosia a Ty kiedy na punkcje?Sobota?
U mnie punkcja w piatekWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2017, 19:36
-
[email protected] wrote:To chyba najgorszy zastrzyk z możliwych.
Gosia a Ty kiedy na punkcje?Sobota? -
Gonapeptyl to był pikuś, zobaczymy jak na resztę zareaguje.
Ana pamiętam jak pisałaś ze są dla Ciebie najgorsze.
Troche dziwi mnie ta zmiana leków ale cóż dr rzadzi-zdziwiony był ze tak mało pęcherzyków.Dla mnie to mogą być dwa aby dobre i coś z nich die wyklulo i tak tylko 6 komórek zaplodnią to po co więcej.
Dawka leku zostaje taka sama,w piarek kolejna wizyta.Oby rosły tak stabilnie jak teraz.To w piątek trzymamy kciuki za Gosie.Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
A ja kurna dostałam jakiego plamienia.Brzuch mnie boli jak na @ i ciągnie mnie jajnik. Nigdy nie plamiłam przy owulacji ale wygląda na to, że to chyba owulka bo temperatura od wczoraj wyższa. No chyba, że to jakies zaburzenia hormonów po tym całym sztucznym cyklu.
-
Emilka po tych wszystkich lekach, hormonach co bierzemy, to z naszym organizmem może dziać sie wszystko.
Malawiki ja przy pierwszym podejsciu mialam na usg sporo jajcow, a chyba tylko 6 przy punkcji bylo a 4 sie nadawaly. Przy drugim na usg bida byla, a 12 ladnych wyciagneli. Tak jak mowisz, tylko 6 potrzebanic sie nie martw jeszcze te twoje maja czas
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Malawiki nie ilosc sie liczy a jakosc
A jaka masz dawke ?
I co w koncu widzialas mnie czy nie
Ja juz wiem jak wygladasz wiec jak sie spotkamy to zagadam
Ostatnio mialysmy razem z izaura wizyte to sobie pogadalysmyIzaura lubi tę wiadomość
-
Laura ja też tak mysle ze to co widać na usg nie odzwierciedla końcowego wyniku.Ciesze mnie to ze wszystkie w równym tempie rosną.
Gosia mam zanik pamięci,nie mogę skojarzyć ani dziewczyny w kratkę ani Ciebie.Dzisiaj jakas rozkojazona byłam i szybko zajęłam się książka.I tam bylo jeszcze tak duszno dziś, później otworzyłam drzwi na dwór bo było gorąco.Wychodząc z gabinetu od razu ciałam wyjść z Artemidy,z papierem w ręku bez pieczątki bez terminu następnej wizyty-jak nie ja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2017, 20:22
Gosia321 lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
[email protected] wrote:A dawka zostaje ta sama 200j
I prawda jest taka ze nie zawsze wlasnie to co widac na usg jest przy punkcji u mnie w 2 podejsciu na usg bylo 10 jajek z czego na punkcji 17 komorek ale 10 niedojrzalychBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ten estradiol mnie zdziwił bo juz 800 po 5 zastrzykach,wcześniej takiego nie miałam.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)