Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Makumba wrote:Dziś dzień dobry też z łóżka?
Nieee, z drogi. Monsz ma wolne i jadziem na rynek.ana1122, Makumba lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualny
-
Właśnie zamówiłam już rzeczy dla malucha przez allegro. Zostały mi staniki do karmienia:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2017, 10:57
Makumba lubi tę wiadomość
-
witam sie i ja
Ana czym blizej testowania tym gorsze mysli. ale trzeba wziac na klate co los przyniesie.
Izaura jak ty wytrzymujesz ta angielska pogode? ja bym umarla bez slonca.
Gosia321 szerokiej drogi i owocnego zbierania jajek jutroGosia321, Izaura lubią tę wiadomość
-
nadziejka88 wrote:Ana przypomnij kiedy robilas pierwszego sikanca i nie wyszedl? z jednej strony chcialabym juz nasikac a z drugiej boje sie porazki i tego ze test nie jest miarodajny.
-
nick nieaktualny
-
nadziejka88 wrote:Dzisiaj mam 5dpt. Jestem rozdarta ale chyba jeszcze poczekam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2017, 13:21
-
nick nieaktualny
-
A jak wyglada wizyta ciezarnych w gabinecie nr 1 w artemidzie.bo ostatnio bylam w tym drugim i mialam prenatalne to dr nie kazal sie rozbierac tylko przez brzuch. A jak to jest na tym fotelu ginekologicznym pod 1 ?
-
eni33 wrote:A jak wyglada wizyta ciezarnych w gabinecie nr 1 w artemidzie.bo ostatnio bylam w tym drugim i mialam prenatalne to dr nie kazal sie rozbierac tylko przez brzuch. A jak to jest na tym fotelu ginekologicznym pod 1 ?
-
No właśnie Eni miałaś juz jakieś badanie ginekologiczne na fotelu w ciąży? Bo ja za każdym razem tylko usg, na początku dopochwowo, a ostatnie 2 + prenatalne przez brzuch. Bez różnicy czy w Artemidzie czy u mojego gin.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lura82 wrote:No właśnie Eni miałaś juz jakieś badanie ginekologiczne na fotelu w ciąży? Bo ja za każdym razem tylko usg, na początku dopochwowo, a ostatnie 2 + prenatalne przez brzuch. Bez różnicy czy w Artemidzie czy u mojego gin.
-
Ja tak jak Ana, na kazdej wizycie mam dowcipne i brzuszne.
Kupilam truskawki na rynku, pychotka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2017, 14:33
ana1122, Makumba lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui