Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiu powodzenia! Pewnie będziesz miała icsi to potrzeba ci aby kilka dobrych plemników
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2017, 06:49
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
Gosiu powodzenia. Beda piekne jajca i żołnierze tez.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2017, 08:28
-
Gossia myślami jestem z Tobą i trzymam kciuki..
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Gosia321 juz pewnie jest kłuta lub zaraz będzie...kciuki za komóreczki i żołnierzyki. Odezwij się jak się obudzisz.
A ja dzisiaj dostałam wskazówkę od losu, ze mam nie testować. obudziłam się dzisiaj i trup trup do łazienki zrobić sikańca i oczywiście ja leniwy człowiek wiec nie pobrałam moczu pipetką tylko od razu nasikałam na test. za dużo poleciało i się test caly rozlal ze nawet testowej kreski nie bylo. taki finał mojego sikania. powiedzialam przy sniadaniu mezowi ze chcialam testowac ale sie nie udalo i chyba znak ze mam tego nie robic. to maz taka reprymende mi dal ze co ja sobie myslalam. ze jakby wyszedl negatywny to bym sie zastanawial czy nie za wczesnie i mam w ogole nie probowac testowac wczesniej jak 14dpt. i przede wsztskim mam to robic gdy on jest z boku bo mnie zna i jakby sie nie udalo to bym wpadla w histerie wiec chce byc obok. zrozumialam ze chyba ma racje wiec czekam albo na pozytywny test albo na @ ktora do tego casu jak ma przyjsc to przyjdzie. a moze do tego czasu nie zwiariuje....asiastokrota, Makumba, TERA83 lubią tę wiadomość
-
Ja juz po mamy 17 kumuloswo niektore male wiec cos na pewno odpadnie. Po rozmowie i ogladnieciu na ekranie wynikow nasienia korzystam ze swojego nie jest tak tragicznie morfologia spok ruch maly ale jest. Embriolog powiedzial ze z gorszych robil i sa dzieci
gdyby on mial przez to przechodzic to z doswiadczenia powiedzial ze on robil by z takiego i nie korzystal z dawcy trafil nam sie starszy Tomek wiec wierze w to co powiedzial przy tym mlodszym Tomku mialabym watpliwosci czy mowi prawde
Trzymajcie teraz kciuki za piekne zaplodnienie i rozwojWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2017, 16:22
asiastokrota, Asia08, Makumba, sonia86, Izaura, eni33, ana1122, polopiryna, TERA83, e_mil_ka lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nadziejka88 wrote:jak trzeba badac bete? na czczo?Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Gosia321 co za dobre wieści. Widzisz nie trzeba było sie niczym denerwować. Embriolog sie zna, trzeba im ufać. Sporo naznosiłaś tych jajek, napewno sie wartościowe i piękne dzieci z nich będą
:)Trzymam kciuki mocno mocno
Asia08, Gosia321 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Gosia super wiadomości. Świnie się spisalam, zaufajcie lekarzom oni wiedzą co robią. Ale będziecie mieli dzieciątek.
Jak możesz to później prześlij mi namiary na to mieszkanko,skorzystam z niego po transferze.Po punkcji poszukam czegoś bliżej.
Teraz kciuki za zaplodnienie-wierze w was.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Emilka sprawdz czy dobrze oczysciłaś się po biochemicznej:coś tu nie gra ze tak źle się czujesz.Ja bym poszła na kontrolę przez te plamienia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2017, 10:51
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny