Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nadziejka88 wrote:malawiki jak znosisz stymulacje i kiedy teraz wizyta?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2017, 11:13
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Malawiki teraz sie uda nie stresuj sie. Gosiu ale wynik teraz trzymamy kciuki za zaplodnienie. Nadziejka a ty nie doprowadzaj siebie i nas do zawalu. Test bedzie pozytywny zobaczysz.
Gosia321, [email protected] lubią tę wiadomość
-
[email protected] wrote:Nie jest źle, właśnie czekam na wizytę. Sądziłam ze będzie gorzej,ale nie powiem oszczędzam się i nie jem zbyt wiele,dopadają mnie mdlosci po lekach.Stres mam gorzej niż za pierwszym razem,taki wewnętrzny niepokój.
[email protected] lubi tę wiadomość
-
Ja juz odpoczywam przy telewizorze
Czuje sie lepiej niz przy poprzedniej malo boli wiec jest git
Odlot byl super ale strasznie krotki nawet nie pospalam dobrze
Asiastokrota burgery pyszotaTomek wziol mada facka
ana1122, asiastokrota, eni33, Izaura, nadziejka88, Asia08, sonia86, Makumba lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ja juz kończę stymulację. Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy,mam nadzieję że będzie git.Punkcja w poniedziałek, jajek 11 lub więcej,nie wszystkie liczone.
nadziejka88, Asia08, asiastokrota, Izaura, ana1122, sonia86, e_mil_ka, Makumba lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Malawiki piekna ilość, teraz od zakończenia stumulacji do dnia punkcji najspokojniejszy czas
Gosiu trzymam kciuki za dzieciaczki, niech rosną ladnie[email protected] lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Malawiki SUPER, same dobre wieści dzisiaj. Lubię jak na forum jest pozytywnie. Trzymam kciuki cały czas &&&
[email protected], nadziejka88 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
[email protected] wrote:Ja juz kończę stymulację. Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy,mam nadzieję że będzie git.Punkcja w poniedziałek, jajek 11 lub więcej,nie wszystkie liczone.
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Cześć wszystkim
Gosiu piękny wynik teraz trzymamy kciuki za piękne zarodeczki.
Maławiki jestesmy z Tobą w poniedziałek. Co do oczyszczenia się to też nad tym sie zastanawiałam ale jak byłam ostatnio na wizycie u dr Z to robił mi usg i nie widział nieprawidłowości. Dziś już nie mam plamienia jak na razie i brzuch odpuścił chociaz dzisiaj rano jeszcze mnie bolał. Jak przez weekend sie nie uspokoi to pojde zrobić betę dla pewności czy spadła.
Nadziejka szalona jesteś. Ja robiłam test 8 dpt i byłam pełna obaw czy wyjdzie.
Dziewczyny ku przestrodze. Trzymajcie potwierdzenia zapłaty za transfery i takie wieksze opłaty. Dzisiaj przyszło mi upomnienie wraz zodsetkami, że niby za transfer nie zapłaciliśmy ten majowy. Dobrze, że mam paragon, bo tak to nie wiem co by było.
Ja dziś jestem wykończona w pracy totalny młyn ale myślę, że poniedziałek będzie lepszy. Nie mogę doczekać się wakacji.
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
Emilka dobrze mówisz z tymi paragonami. ja tam za IVF mam wszystkie, czasami za wizyty wyrzucalam. za transfer jeszcze nie dostalam bo dopiero do mnie dzwonili potwierdzic czy mialam i chyba dopiero wtedy nabijaja na kase. ale sie upomne o niego.
Wiecie co, macie racje razem z moim mezem -wyglupilam sie ta nieudana proba sikańca i niepotrzebnie sie stresuje. czekam grzecznie i bedzie co ma byc (nic juz nie polepsze, ani nie pogorsze).
Jak dobrze, ze jestescie!asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Mam dziś dzień dla siebie. W końcu bylam u fryzjera ( ostatnio bylam w lutym, w trakcie stymulacji) i wygladam jak człowiek, a nie czupiradlo. Nawet na pedi i mani sie umowilam za namową męża.Rację ma chlop, niedlugo do stóp niedosiegne, juz mam 10 cm w pasie wiecej
Podoba mi sie ta pozytywna energia na forum.
Nadziejka twoja niecierpliwość jest jak najbardziej normalna, to czekanie wykancza. Zobaczysz test to dopiero początek, potem kazda wizyta w ciąży to test cierpliwości.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2017, 17:11
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lura82 wrote:Mam dziś dzień dla siebie. W końcu bylam u fryzjera ( ostatnio bylam w lutym, w trakcie stymulacji) i wygladam jak człowiek, a nie czupiradlo. Nawet na pedi i mani sie umowilam za namową męża.Rację ma chlop, niedlugo do stóp niedosiegne, juz mam 10 cm w pasie wiecej
Podoba mi sie ta pozytywna energia na forum.
Nadziejka twoja niecierpliwość jest jak najbardziej normalna, to czekanie wykancza. Zobaczysz test to dopiero początek, potem kazda wizyta w ciąży to test cierpliwości.i poród aaaa!!!!
Głowa do góry dziewczyny, wszystko się ładnie zapowiada -
ona84 wrote:A za transfer ti gotowka sie placi.zapisalam sie na22czerwca
Ona84 za pierwszy transfer płacisz w artemidzie w Olsztynie i z tego co pamietam chcą gotówkę za punkcje i transfer chyba 3000 zł. Jesli nie dojdzie do świeżego transferu np. z powodu hiperki to te 1000 zł za transfer ktore zapłaciłaś od razu przed punkcją zostaje na poczet criotransferu jesli masz zamrozone zarodki. Jesli takich nie masz to 1000 zł Ci oddają.
Jesli podchodzisz do drugiego crio to w Białymstoku dostajesz kartkę z kwotą i sposobem zapłaty. Możesz zapłacić gotówką w kasie szpitala lub przelewem. -
Dziewczyny, ale z Was nioski dorodne!
To i ja dorzuce dobra wiadomosc.Kupilam wanienke dla malej, ruszyla robota w jej pokoju.
A ze zlych: samochod nam sie jak na zlosc posypal troche i niestety musimy kilka ladnych stow wylozyc.Wszystko naraz.
Mamunie, co macie na po kapieli dla dzidziolkow? Oliwke? Krem?"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui