Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzwonil embriolog 8 z 17 komorek bylo niedojrzalych. Mamy 9 zarodkow 7 pieknie sie zaplodnilo 2 zanikly przedjadrza wiec pewnie odpadna albo sa opoznione Najwazniejsze ze jest 7 i modle sie teraz o to zeby pieknie sie rozwijaly . Cudzie trwaj :* ❤❤❤✊✊✊
Asia08, Izaura, eni33, e_mil_ka, ana1122, polopiryna, asiastokrota, TERA83, Makumba lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia321 wrote:Dzwonil embriolog 8 z 17 komorek bylo niedojrzalych. Mamy 9 zarodkow 7 pieknie sie zaplodnilo 2 zanikly przedjadrza wiec pewnie odpadna albo sa opoznione Najwazniejsze ze jest 7 i modle sie teraz o to zeby pieknie sie rozwijaly . Cudzie trwaj :* ❤❤❤✊✊✊
Bedzie trwal!Gosia321 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Gosia321 wrote:Dzwonil embriolog 8 z 17 komorek bylo niedojrzalych. Mamy 9 zarodkow 7 pieknie sie zaplodnilo 2 zanikly przedjadrza wiec pewnie odpadna albo sa opoznione Najwazniejsze ze jest 7 i modle sie teraz o to zeby pieknie sie rozwijaly . Cudzie trwaj :* ❤❤❤✊✊✊
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOna to na kiedy przewidujesz rozpoczęcie stymulacji? Dasz radę, to wszystko nie jest takie straszne, a po dołujacych chwilach przychodzi jeszcze więcej siły do działania. Wiem to po sobie, juz nie mogę się doczekać kiedy znowu będę mogła jechać na transfer
Gosia321, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Izaura wrote:Ona to na kiedy przewidujesz rozpoczęcie stymulacji? Dasz radę, to wszystko nie jest takie straszne, a po dołujacych chwilach przychodzi jeszcze więcej siły do działania. Wiem to po sobie, juz nie mogę się doczekać kiedy znowu będę mogła jechać na transfer
-
Ona84 ja chyba zaczynałam brać gonal od 3 dc.
Izaura ana chwaliła Malarkiewicza choć sonia mówiła że jej odwoływali dwa razy bo sprzed się psuł. Sonia miała w miejskim i ktoś jeszcze ale nie pamiętam. Też chwaliły. Asiastokrota chyba miała w wojewódzkim i nie chwaliła chyba.ana1122, asiastokrota, sonia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDr Zd tez mi polecił Malarkiewicza, mówił ze do Wojewódzkiego się nie dostane w lipcu i sierpniu. Jeszcze miejski zostaje i poliklinika, jesli naprawią sprzęt. Wolę sie zabezpieczyć bo zależy mi na czasie...
Emilka tez masz tak ze nie możesz sie doczekać kiedy będziesz mogła zabrać swojego Kropka?
Wczoraj Mąż mnie mocno przytulił i mówi, że się cieszy ze wróciłam bo myślał ze po ostatnim transferze nie będę juz chciała podchodzić do kolejnego, że się poddam.e_mil_ka, Gosia321, Makumba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Izaura wrote:Dr Zd tez mi polecił Malarkiewicza, mówił ze do Wojewódzkiego się nie dostane w lipcu i sierpniu. Jeszcze miejski zostaje i poliklinika, jesli naprawią sprzęt. Wolę sie zabezpieczyć bo zależy mi na czasie...
Emilka tez masz tak ze nie możesz sie doczekać kiedy będziesz mogła zabrać swojego Kropka?
Wczoraj Mąż mnie mocno przytulił i mówi, że się cieszy ze wróciłam bo myślał ze po ostatnim transferze nie będę juz chciała podchodzić do kolejnego, że się poddam.
Izaura miałam tak ostatnio że znowu zaczęłam myśleć o transferze a teraz jakoś udaje mi się nie myśleć nawet o histeroskopii. Wiem ze i tak musze czekać do @ żeby iść na kontrolę do Artemidy a potem zapisze się na tą histeroskopie. Ostatnio czuje wewnętrzny spokój przez ostatnie kilka dni. A dziś to już wogole mam taki fajny nastrój. Oczywiście nie zamierzam się poddać ale przestalam się nakręcać. Mam nadzieje ze ten spokój mnie nie opusci.asiastokrota, Makumba lubią tę wiadomość
-
Asia08 wrote:Laura, ja chce kupic babydream, bo Eve polecala. Tylko nie jestem przekonana jakos do oliwki, dlatego pytam co by bylo lepsze.
Gosia trzymam mocno kciuki za Twoje komóreczki piękneGosia321, Makumba lubią tę wiadomość
-
eve87 wrote:My nie używamy oliwki. Mamy z Babydream żel do kąpieli i balsam do ciała. Jeszcze puder kupiłam na poczatku i leży nie używany. W szpitalu też nikt od nas oliwki nie chciał. Malutka buteleczke oliwki dostałam na szkole rodzenia to się przydała jedynie jak ciemieniuszka wyszła na brwiach. A i w tym temacie to jeszcze mogę polecić z Musteli szampon przeciw ciemieniuszce. Używamy od samego poczatku i na główce nie było zadnego problemu.
Gosia trzymam mocno kciuki za Twoje komóreczki piękne
Tez to dzisiaj kupilam i z oliwki zrezygnowalam.Poszukam jeszcze tego szamponu.
Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Izaura wrote:Dziewczyny które mialy histeroskopie, wiem ze temat był walkowany, ale przypomnijcie mi proszę gdzie robilyscie i czy bylyscie zadowolone?
Izaura lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Makumba wrote:Dziewczyny czy ma któraś z Was maila do dr Zbrocha?
Makumba lubi tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF