X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2017, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey tak Emilka tez.Mam pytanie a stymulscja zaczyna sie z1dc?

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2017, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwonil embriolog 8 z 17 komorek bylo niedojrzalych. Mamy 9 zarodkow 7 pieknie sie zaplodnilo 2 zanikly przedjadrza wiec pewnie odpadna albo sa opoznione Najwazniejsze ze jest 7 i modle sie teraz o to zeby pieknie sie rozwijaly . Cudzie trwaj :* ❤❤❤✊✊✊

Asia08, Izaura, eni33, e_mil_ka, ana1122, polopiryna, asiastokrota, TERA83, Makumba lubią tę wiadomość

Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

gann3e3kewa6j1el.png
  • Asia08 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2017, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia321 wrote:
    Dzwonil embriolog 8 z 17 komorek bylo niedojrzalych. Mamy 9 zarodkow 7 pieknie sie zaplodnilo 2 zanikly przedjadrza wiec pewnie odpadna albo sa opoznione Najwazniejsze ze jest 7 i modle sie teraz o to zeby pieknie sie rozwijaly . Cudzie trwaj :* ❤❤❤✊✊✊

Bedzie trwal! :)

Gosia321 lubi tę wiadomość

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
    mhsvqps6knsjrcis.png
    06.04.2016 I iui :( 14.05.2016 II iui :( 21.06.2016 III iui :(
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2017, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia321 wrote:
    Super :)a mnie jakies doly dopadaja nie wiem czy to po tych anty.czy juz glowa mysli jak to bedzie czy cos bedzie wogole

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2017, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia juz na fb jak przeczytałam to sie poryczalam ze szczęścia. Super, naprawdę wierzę, że to będzie dla Was szczesliwy strzał.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2017, 11:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2017, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona to na kiedy przewidujesz rozpoczęcie stymulacji? Dasz radę, to wszystko nie jest takie straszne, a po dołujacych chwilach przychodzi jeszcze więcej siły do działania. Wiem to po sobie, juz nie mogę się doczekać kiedy znowu będę mogła jechać na transfer :)

Gosia321, asiastokrota lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2017, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny które mialy histeroskopie, wiem ze temat był walkowany, ale przypomnijcie mi proszę gdzie robilyscie i czy bylyscie zadowolone?

• ona84 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2017, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaura wrote:
    Ona to na kiedy przewidujesz rozpoczęcie stymulacji? Dasz radę, to wszystko nie jest takie straszne, a po dołujacych chwilach przychodzi jeszcze więcej siły do działania. Wiem to po sobie, juz nie mogę się doczekać kiedy znowu będę mogła jechać na transfer :)
    Kiniec czerwca poczatek lipca

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2017, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona84 ja chyba zaczynałam brać gonal od 3 dc.
    Izaura ana chwaliła Malarkiewicza choć sonia mówiła że jej odwoływali dwa razy bo sprzed się psuł. Sonia miała w miejskim i ktoś jeszcze ale nie pamiętam. Też chwaliły. Asiastokrota chyba miała w wojewódzkim i nie chwaliła chyba.

ana1122, asiastokrota, sonia86 lubią tę wiadomość

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2017, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dr Zd tez mi polecił Malarkiewicza, mówił ze do Wojewódzkiego się nie dostane w lipcu i sierpniu. Jeszcze miejski zostaje i poliklinika, jesli naprawią sprzęt. Wolę sie zabezpieczyć bo zależy mi na czasie...
    Emilka tez masz tak ze nie możesz sie doczekać kiedy będziesz mogła zabrać swojego Kropka?
    Wczoraj Mąż mnie mocno przytulił i mówi, że się cieszy ze wróciłam bo myślał ze po ostatnim transferze nie będę juz chciała podchodzić do kolejnego, że się poddam.

e_mil_ka, Gosia321, Makumba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2017, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim

Gosia 321 super wieści.

e_mil_ka, Gosia321 lubią tę wiadomość

• e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2017, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaura wrote:
    Dr Zd tez mi polecił Malarkiewicza, mówił ze do Wojewódzkiego się nie dostane w lipcu i sierpniu. Jeszcze miejski zostaje i poliklinika, jesli naprawią sprzęt. Wolę sie zabezpieczyć bo zależy mi na czasie...
    Emilka tez masz tak ze nie możesz sie doczekać kiedy będziesz mogła zabrać swojego Kropka?
    Wczoraj Mąż mnie mocno przytulił i mówi, że się cieszy ze wróciłam bo myślał ze po ostatnim transferze nie będę juz chciała podchodzić do kolejnego, że się poddam.

Izaura miałam tak ostatnio że znowu zaczęłam myśleć o transferze a teraz jakoś udaje mi się nie myśleć nawet o histeroskopii. Wiem ze i tak musze czekać do @ żeby iść na kontrolę do Artemidy a potem zapisze się na tą histeroskopie. Ostatnio czuje wewnętrzny spokój przez ostatnie kilka dni. A dziś to już wogole mam taki fajny nastrój. Oczywiście nie zamierzam się poddać ale przestalam się nakręcać. Mam nadzieje ze ten spokój mnie nie opusci.

asiastokrota, Makumba lubią tę wiadomość

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • eve87 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2017, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia08 wrote:
    Laura, ja chce kupic babydream, bo Eve polecala. Tylko nie jestem przekonana jakos do oliwki, dlatego pytam co by bylo lepsze. :)
    My nie używamy oliwki. Mamy z Babydream żel do kąpieli i balsam do ciała. Jeszcze puder kupiłam na poczatku i leży nie używany. W szpitalu też nikt od nas oliwki nie chciał. Malutka buteleczke oliwki dostałam na szkole rodzenia to się przydała jedynie jak ciemieniuszka wyszła na brwiach. A i w tym temacie to jeszcze mogę polecić z Musteli szampon przeciw ciemieniuszce. Używamy od samego poczatku i na główce nie było zadnego problemu.

Gosia trzymam mocno kciuki za Twoje komóreczki piękne :)

Gosia321, Makumba lubią tę wiadomość

08/07 transfer, 1sze podejście do IVF
    19/07 11dpt, beta 421
    201703131772.png
  • Asia08 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2017, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eve87 wrote:
    My nie używamy oliwki. Mamy z Babydream żel do kąpieli i balsam do ciała. Jeszcze puder kupiłam na poczatku i leży nie używany. W szpitalu też nikt od nas oliwki nie chciał. Malutka buteleczke oliwki dostałam na szkole rodzenia to się przydała jedynie jak ciemieniuszka wyszła na brwiach. A i w tym temacie to jeszcze mogę polecić z Musteli szampon przeciw ciemieniuszce. Używamy od samego poczatku i na główce nie było zadnego problemu.

Gosia trzymam mocno kciuki za Twoje komóreczki piękne :)

Tez to dzisiaj kupilam i z oliwki zrezygnowalam. ;) Poszukam jeszcze tego szamponu.

Makumba lubi tę wiadomość

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
    mhsvqps6knsjrcis.png
    06.04.2016 I iui :( 14.05.2016 II iui :( 21.06.2016 III iui :(
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2017, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaura wrote:
    Dziewczyny które mialy histeroskopie, wiem ze temat był walkowany, ale przypomnijcie mi proszę gdzie robilyscie i czy bylyscie zadowolone?
    Poliklinika zabieg i obsluga super

Izaura lubi tę wiadomość

Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

gann3e3kewa6j1el.png
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2017, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy ma któraś z Was maila do dr Zbrocha?

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • polopiryna Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2017, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makumba wrote:
    Dziewczyny czy ma któraś z Was maila do dr Zbrocha?
    [email protected]

Makumba lubi tę wiadomość

19.03.2016 - I iui :(, 14.07.2016 - II iui :(, 05.08.2016 - III iui :(
    06 - 11.10.2016 - I IVF :)
    dqpr6iye74d9v83c.png
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2017, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia08 wrote:
    Ja mam karte, ale jeszcze nie korzystalam. :D
    Zupełnie jak ja :D

Asia08 lubi tę wiadomość

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2017, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Polopirynko. Jak tam Twoje samopoczucie w 37 tyg? Tak mnie dziś kłuje w boku, mam nadzieję że to 'normalne'?

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2017, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie mówcie, że oglądacie mecz :D
    Podwórko opustoszało :D

Asia08 lubi tę wiadomość

f2w3pc0znxygxlh3.png
‹‹ 1179 1180 1181 1182 1183 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ