Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kupiłam, bo mam wielkie planyMakumba wrote:Dziewczyny ciężarówki, a kupujecie laktator?
- chcę wrócić do biegania i do zespołu, więc myślę, że może się przydać.
19.03.2016 - I iui
, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui 
06 - 11.10.2016 - I IVF

-
To na pewno się przydapolopiryna wrote:Ja kupiłam, bo mam wielkie plany
- chcę wrócić do biegania i do zespołu, więc myślę, że może się przydać.
mój jest co rusz w użytku,bo wychodząc gdzieś do fryzjera/na zakupy/rower czy bieganie właśnie to odciągam pokarm i zostawiam butle w razie W. Czasem zdążę wrócić zanim Młoda zgłodnieje,a czasem się przydaje.
-
Nie dzwonil wiec transfer pewnie w piatej dobie. Z jednej strony dobrze ze nie dzwonia bo to znaczy ze nie dzieje sie nic niepokojacego i jest dobrze[email protected] wrote:Gosia dzwonił Domitrz? Kiedy transfer?
ale z drugiej czlowiek sie denerwuje wolalby wiedziec
asiastokrota lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

-
O masakra myślałam że ten telefon tego nie przeżyje i wyląduje na ścianie. Czesć wszystkim. Gosia pisz co tam u Was. Nadziejka jak tam samopoczucie? Ona 84 jak to dzwonił? W sprawie tego programu?
-
Hej ale wywala z forum. Dopiero mogę cos naskrobać. Ona84 dziekuje ze o mnie pamiętasz. Jeszcze nic nie wiem bo nie testowalam ale na razie okresu nie mam wiec czekam dalej. Ja jestem w pracy caly czas i nie brałam zwolnienia. Transfer miałam w sobotę wiec odpoczelam w niedziele a w pon normalnie do pracy. Ja mam prace siedzaca w biurze wiec nie jest zle. Tylko czasami klienci mnie wyprowadzają z równowagi ale staram się nie denerwować.
A ty nie chcesz jednak sie skusić na procedurę bezplatna? Może w tamtej tez byś brala antyki wiec nic nie tracisz. Zadzwon do dr d i podpytaj jak on radzi. Bo miec pare tysięcy a nie miec to różnica. Chyba ze kasa nie jest u ciebie problemem to wtedy szkoda sie ciągać w ta i na zad. -
Malawiki daj znac jak tam twoja punkcja. Dobrze ze juz jesteście bo bez forum to szlo oszalec. Nadziejka testuj jutro nie trzymaj nas w niepewnosci.
-
Asia08 wrote:Wlasnie tez sie zastanawiam nad tym. Chyba nie bede kupowac, jak cos to maz poleci i gdzies kupi.
Jakie wkladki laktacyjne wzielas? Czy wszystkiego musi byc taku duzy wybor?
Jezu ile to nie działało ... Dziewczyny żyć bez forum się nie da.
Wzięłam jednorazówki tommee tippee.
Też myślę. Jeszcze nie wiem jakie. Ana podpowiada żeby na wszelki wypadek wziąć wszystko tej samej firmy ze względu na ewentualne przyzwyczajenie anatomiczne dzieciora.

-
biore antyki to juz nie moge.nadziejka88 wrote:Hej ale wywala z forum. Dopiero mogę cos naskrobać. Ona84 dziekuje ze o mnie pamiętasz. Jeszcze nic nie wiem bo nie testowalam ale na razie okresu nie mam wiec czekam dalej. Ja jestem w pracy caly czas i nie brałam zwolnienia. Transfer miałam w sobotę wiec odpoczelam w niedziele a w pon normalnie do pracy. Ja mam prace siedzaca w biurze wiec nie jest zle. Tylko czasami klienci mnie wyprowadzają z równowagi ale staram się nie denerwować.
A ty nie chcesz jednak sie skusić na procedurę bezplatna? Może w tamtej tez byś brala antyki wiec nic nie tracisz. Zadzwon do dr d i podpytaj jak on radzi. Bo miec pare tysięcy a nie miec to różnica. Chyba ze kasa nie jest u ciebie problemem to wtedy szkoda sie ciągać w ta i na zad.
Nadziejka to kiedy sie dowiemy?
-
Właśnie nadziejka, nie to ze chcę Cię do czego namawiac. Tak mi sie przypomnialo, ze dr Z mowil o becie 9 dpt , to chyba już spokojnie mozesz robic.
Kurcze malawiki wiedziałam, ze o kims zapomniałam napisac. Jak sie czujesz? Wszystko ok?
Mi to nadal forum muli
[email protected] lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
No w koncu dziala

Sama dzwonilam do dr D bo mieli takie urwanie glowy ze zapomnieli do 13 byly transfery z badan klinicznych. Zaraz oddzwonil embriolog
Mamy 7 zarodkow 6 klasy 8a i 1 klasy 8b ale embriolog mowil ze blizej mu do a niz do b
Teraz najwazniejsze 2 dni i modle sie i trzymam kciuki zeby dalej tak pieknie sie rozwijaly
Makumba, Asia08, ana1122, asiastokrota, malgos741, [email protected] lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH