Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
z beta to tez bym chciala ale nie dam rady bo pracuje od 8 a ja mam klucze od firmy i musze wszystkich wpuscic, wylaczyc alarm i wlaczyc systemy a u mnie laboratorium jest od 7:30 do 10:00 i nie zdaze bo juz o 7 czekaja przed nim stare babki bo spac nie moga i nie ma szans abym zdazyla trafic do pracy przed 8
-
Czesc!
Dziala toto jeszcze?
Dziewczyny, ktore robily sesje brzuszkowa, ile placilyscie i za ile zdjec? Ja mam dwie oferty: 150zl za 10 zdjec i 200 zl za 20. Te 10 to jakos malo mi sie wydaje..."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Czesc!
Dziala toto jeszcze?
Dziewczyny, ktore robily sesje brzuszkowa, ile placilyscie i za ile zdjec? Ja mam dwie oferty: 150zl za 10 zdjec i 200 zl za 20. Te 10 to jakos malo mi sie wydaje... -
Gosia321 wrote:Ona a nie mozna tego przesunac czemu antyki cie wykluczaja ??
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b0cfe69e408.jpg
Nie wiem czy mi się uda wstawić. Sikaniec z 3 nad ranem bo akurat poszłam do łazienki. Kreska od razu sie pokazala. Mąż juz wie.ana1122, eni33, Asia08, malgos741, asiastokrota, Gosia321, polopiryna, Makumba, [email protected], sonia86, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
Teraz musze grzecznie czekać do soboty na betę albo jechac przed 7 i byc przed tymi wstrętnymi babami. Mam nadzieje ze banka mydlana nie pryśnie i w sobotę bede miała piękny wynik bety. Pierwszy raz w zyciu zobaczyłam dwie krechy na teście. Mąż sie poplakal i mnie przytulił jak zobaczył test i paputki. Kochane trzymajcie kciuki za mojego maluszka niech juz zostanie z nami.
ana1122, eni33, Asia08, malgos741, asiastokrota, Gosia321, Makumba, [email protected] lubią tę wiadomość
-
Nadziejka super gratulacje. Ty lec otwieraj ta robotę i wyjdź na godzinę zbadac ta bete. Powiedz szefowi że do dentysty to cię puścić na godzinę!
nadziejka88 lubi tę wiadomość
-
Nadziejka super wiadomość.
nadziejka88 lubi tę wiadomość
-
Nadziejka, no pieknie!Cudnie!
Ana ma racje, otworz prace i uciekaj na godzinke do lab.
Ana, 150 za 5? Oo wow, niezle.nadziejka88 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualnyCześć
Oooo nadziejka88 przy takiej kresce na pewno wyjdzie wzorowa beta. Gratulacje.
Asia08 ja nie patrzyłabym na ilość zdjęć, ale na jakość. Ja wolałabym mieć pięć super, hiper, ekstra fotografii nie 2, 3 razy więcej takich zwykłych i w moim mniemaniu bez efektu "wow".
Ona trochę późno się odezwali z tego programu.Asia08, nadziejka88 lubią tę wiadomość