Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba wrote:Dziękuję Polopirynko. Jak tam Twoje samopoczucie w 37 tyg? Tak mnie dziś kłuje w boku, mam nadzieję że to 'normalne'?
-
Makumba wrote:Dziękuję Polopirynko. Jak tam Twoje samopoczucie w 37 tyg? Tak mnie dziś kłuje w boku, mam nadzieję że to 'normalne'?
Oj powiem Ci, że już naprawdę nie mogę się doczekać porodu. Jest mi dość ciężko, ciągle coś boli, zwłaszcza w nocy tak mnie jakoś brzuch ciągnie. Zgaga nadal męczy, a teraz jeszcze gorąco. Ale czekamy cierpliwie, bo w sumie wyjścia innego ni ma
No, pomarudziła, to teraz się pochwali: dziś dla zabicia nudy kupiłam sobie puzzle w Biedronce - 1000 elementów za 8 złotychana1122, Asia08 lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Ana mnie też tak kłuje od wczoraj. Dzis wzięłam nospę i jest lepiej.
Tez miałam myśli o szpitalu
Co to będzie w 37 jak pisze Polopiryna...
Oglądam chłopaków jednym okiem, drugim robię zakupy w aptece gemini. Jakie drogie te pieluchy bambusowe jesooo -
Makumba wrote:Ana mnie też tak kłuje od wczoraj. Dzis wzięłam nospę i jest lepiej.
Tez miałam myśli o szpitalu
Co to będzie w 37 jak pisze Polopiryna...
Oglądam chłopaków jednym okiem, drugim robię zakupy w aptece gemini. Jakie drogie te pieluchy bambusowe jesoooMakumba lubi tę wiadomość
-
Hej właśnie cały czas wywala.
Ona ja od połowy stymulacji Nie chodziłam do pracy ale tylko dlatego że mam dużo stresu i lubią mnie tam wykorzystywać bo wiedzą że wszystko zrobię. Na chwilą obecna uważam że dobrze zrobiłam bo miałam od początku te duże torbiele i doktor z kazał mi leżeć.
Miłej niedzieli. -
Ciężarówki czy wy też zalewacie się potem w nocy? bo od 2 dni budze się mokra i się zastanawiam czy mnie żadna choroba nie bierze
-
Ona ja tez na zwolnieniu tym razem od polowy stymulacji. Spokoj i zero stresu to najwazniejsze a w pracy zawsze cie ktos wkurzy. A przy tylu hormonach szybciej sie denerwujemy czasami jest niezla hustawka nastrojowBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
ana1122 wrote:Ciężarówki czy wy też zalewacie się potem w nocy? bo od 2 dni budze się mokra i się zastanawiam czy mnie żadna choroba nie bierze19.03.2016 - I iui
, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Ana, ja tylko pomyslalam teraz, ze cos napisze i mnie wywalilo.
Czesc Wam. Dopiero udalo mi sie wejsc tutaj.
Poprasowalam ostatnie pranie, spisalam czego mi brak i musze po obiedzie siasc do komputera zamowic cos jeszcze z apteki i ciuchy. I chyba finito.
Ja potem sie nie zalewam az tak, ale tez mi jest ciagle w nocy goraco."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Makumba wrote:Dziewczyny ciężarówki, a kupujecie laktator?
Wlasnie tez sie zastanawiam nad tym. Chyba nie bede kupowac, jak cos to maz poleci i gdzies kupi.
Jakie wkladki laktacyjne wzielas? Czy wszystkiego musi byc taku duzy wybor?"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui