Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Lotta84 wrote:Hej.Kobitki ile wyniosło Was in vitro?Jestem po drugiej iui,jak sie nie uda to chyba zdecydujemy się na in vitro, bo niestety lata lecą!
Na pierwsze podejście musisz mieć conajmniej 8000 zł. Wliczam już w to wizyty leki i badania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2017, 18:09
-
Ona ja zapłaciłam za wszystkie leki jakieś 450 zł
mi dużo nie trzeba było. 900 jednostek gonalu do tego antyki i gonapeptyl. No ale wiem ze trzeba być przygotowanym na więcej. Miałam refundacje na leki.
-
e_mil_ka wrote:Ona ja zapłaciłam za wszystkie leki jakieś 450 zł
mi dużo nie trzeba było. 900 jednostek gonalu do tego antyki i gonapeptyl. No ale wiem ze trzeba być przygotowanym na więcej. Miałam refundacje na leki.
Raczej miec.to450,to nie tak zle. Wydalam600 narazie na badania i suplementy i1wizyta w tym.jeszcze wirusologia nam zostala 2wizyta po leki do ivf pewnie250 skasuje i dopiero sie zaczna kwoty -
Asia08 wrote:
Mamunie, co macie na po kapieli dla dzidziolkow? Oliwke? Krem?
http://mommecosmetics.com/sklep/kategoria-produktu/dla-dzieci/
Używam teraz serii dla mam i jest fajna. W Galerii Warminskiej w Hebe jest teraz promocja na te kosmetyki.
Co do rodzaju to zawsze myślałam, ze dla dzieci to oliwka ale teraz tego wszystkiego jest tyle, ze trudno zdecydować22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Makumba wrote:Asiastokrota co tam u Was w głowach?
ja mam na to dowód 3 ładne zdjęcia co do Marcina to poszukiwania i badania jeszcze trwają
- żart
Dziękuje że pytasz, jesteśmy spokojniejsi. Pani psycholog mnie naprawia. Decyzja o tym że to koniec naszych starań jest ostateczna. Teraz wszystko na luzie, bez żadnej presji. Rozważamy adopcje ale czekamy z podjęciem decyzji do jesieni. Teraz mamy wakacjee_mil_ka, Gosia321, Asia08, Makumba lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Asiastokrota tak na poważnie to ja też tesknie za takim luzem. Miałam teraz odpocząć a i tak gdzieś w głowie ciągle wszystko siedzi. Dobrze ze w pracy nie mam czasu o tym myśleć. Jak to zrobić żeby się wyluzować. Masz jakieś rady?
-
ona84 wrote:I jeszcze1000 za wizyty a leki mniek wiecej ile kosztuja?
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
asiastokrota wrote:Makumba dzięki że pytasz, u nas w głowach jest mózg
ja mam na to dowód 3 ładne zdjęcia co do Marcina to poszukiwania i badania jeszcze trwają
- żart
Dziękuje że pytasz, jesteśmy spokojniejsi. Pani psycholog mnie naprawia. Decyzja o tym że to koniec naszych starań jest ostateczna. Teraz wszystko na luzie, bez żadnej presji. Rozważamy adopcje ale czekamy z podjęciem decyzji do jesieni. Teraz mamy wakacjeasiastokrota lubi tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Emilko pomimo posiadania mózgu to w tej kwestii nie jestem zbyt mądra. Niestety nie mamy żadnego przełącznika który wyłączał by nam myślenie na ten temat. U nas też jeszcze to wszystko jest świeże, za mało czasu jeszcze minęło.Myślę prawie cały czas, staram sie to kontrolować tylko że sie nie da. Mądrych i dobrych rad brak jak tylko zmądrzeje to na pewno dam ci znać
TERA dziękuje, bardzo ładnie to napisałaśe_mil_ka, Gosia321 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asiastokrota wrote:Makumba dzięki że pytasz, u nas w głowach jest mózg
- żart
Dziękuje że pytasz, jesteśmy spokojniejsi. Pani psycholog mnie naprawia. Decyzja o tym że to koniec naszych starań jest ostateczna. Teraz wszystko na luzie, bez żadnej presji. Rozważamy adopcje ale czekamy z podjęciem decyzji do jesieni. Teraz mamy wakacje
My tez zrobilismy sobie przerwe w czerwcu zeszlego roku a w pazdzierniku byla niespodzianka.
Trzymam za Was kciuki, zeby wszystko potoczylo sie tak, jak chcecie.
Emilka, chybanie ma zlotej rady na wyluziwanie, niestety...
Laura, ja chce kupic babydream, bo Eve polecala. Tylko nie jestem przekonana jakos do oliwki, dlatego pytam co by bylo lepsze.asiastokrota lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:My tez zrobilismy sobie przerwe w czerwcu zeszlego roku a w pazdzierniku byla niespodzianka.
Trzymam za Was kciuki, zeby wszystko potoczylo sie tak, jak chcecie.
Emilka, chybanie ma zlotej rady na wyluziwanie, niestety...
Laura, ja chce kupic babydream, bo Eve polecala. Tylko nie jestem przekonana jakos do oliwki, dlatego pytam co by bylo lepsze. -
Asia08 wrote:Dziewczyny, ale z Was nioski dorodne!
To i ja dorzuce dobra wiadomosc.Kupilam wanienke dla malej, ruszyla robota w jej pokoju.
A ze zlych: samochod nam sie jak na zlosc posypal troche i niestety musimy kilka ladnych stow wylozyc.Wszystko naraz.
Ja nic. Bo do kąpieli kupiłam już płyn z oliwką. A jak jakimś cudem zajdzie potrzeba użyję oliwy z oliwek etc.
Chociaż, czy do szpitala nie trzeba mieć oliwki? Jeśli tak to kupię babydream. Korzystacie z promki w Rossmanie pt. Rosnę? Czy jakoś tak? Całkiem fajne ceny się robią.
Edycjaalbo momme, fajne składy! Nie słyszałam o firmie. Dzięki Lura
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2017, 23:24
-
Makumba wrote:Ja nic. Bo do kąpieli kupiłam już płyn z oliwką. A jak jakimś cudem zajdzie potrzeba użyję oliwy z oliwek etc.
Chociaż, czy do szpitala nie trzeba mieć oliwki? Jeśli tak to kupię babydream. Korzystacie z promki w Rossmanie pt. Rosnę? Czy jakoś tak? Całkiem fajne ceny się robią.
Edycjaalbo momme, fajne składy! Nie słyszałam o firmie. Dzięki Lura
Ja mam karte, ale jeszcze nie korzystalam."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualnyAsia08 wrote:Dziewczyny, ale z Was nioski dorodne!
To i ja dorzuce dobra wiadomosc.Kupilam wanienke dla malej, ruszyla robota w jej pokoju.
A ze zlych: samochod nam sie jak na zlosc posypal troche i niestety musimy kilka ladnych stow wylozyc.Wszystko naraz.
Ja smarowałam damę mleczkiem/balsamem: Seria Cetaphil RESTORADERM. Jeśli kąpałam ją w emolientach, to już niczym jej nie smarowałam. Z samochodem lipa :_(
Cześć
Dzieje się na forum!!!
Malawiki – w poniedziałek wyjazd do Białegostoku – będziemy z Tobą myślami.
Gosia 321 – dużo tych komórek pobrali – będą z tego dzieci.
Lotta - ile zapłaciłaś za pierwsze iui razem z lekami, pakietem, badaniami?Izaura lubi tę wiadomość