Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny[email protected] wrote:Witajcie dziewczynki,dziękuję za pamięć.
Nadziejka super hiper ze się udało, cudne dwie kreseczki,gratuluję przyszłej mamie.
Ja po wczorajszej punkcji wracam do normy,pobrali 12 jajek.Brzuch jeszcze boli i plamienie.W czwartek tranafer-święto może to dobry znak. Zostajemy na noc. -
Ena szybko jest tylko zobaczymy czy skutecznie.Fajnie ze i Ty nie dajesz za wygrana,tak trzymaj.Trzeba trochę powalczyć.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nick nieaktualny
-
Laura ja miałam estradiol 2088 przed punkcja. Zamrożone mam dwa maluszki i jeden został do obserwacji ale embriolog mowil ze chyba nie da rady przetrwać do mrożenia. Zadzwonie do nich w sobotę i sie dowiem czy rzeczywiście tylko te dwa maluszki na nas czekają.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2017, 14:56
Lura82, eni33, Makumba lubią tę wiadomość
-
Ena ja nie miałam zadnego IUI tylko od razu IVF. I wlasnie dr W to "oznajmiłam" i nie robił żadnych problemów. Spojrzał tylko na nasze wyniki, minuta ciszy i powiedział "no to działamy". A leki jak najbardziej miałam refundowane.
-
eve87 wrote:Ena ja nie miałam zadnego IUI tylko od razu IVF. I wlasnie dr W to "oznajmiłam" i nie robił żadnych problemów. Spojrzał tylko na nasze wyniki, minuta ciszy i powiedział "no to działamy". A leki jak najbardziej miałam refundowane.
-
U nas argumentem były wyniki nasienia. Plus dr W sam nas wysłał do androloga,by ten ocenił szanse na IUI i androlog powiedział,że "marne szanse". Moze tez dlatego tak łatwo przystał na IVF od razu. Z kolei Ena też ma za soba troche tych iui przeróżnie kombinowanych i nic. To jest mysle mocny argument.
-
Podpisuje się pod pytaniem Lotty. Wprawdzie jestem na początku drogi, ale przez słabe wyniki męża pewnie zakończy się i u nas ivf. Większość wizyt staram się zapisywać do dr W, ale On jest z Olsztyna i ciekawa jestem jakby przebiegała cała procedura pod Jego nadzorem. Czy któraś może podchodziła do in vitro u dr W? Czy może lepiej wybrać się na wizyte do któregoś z białostockich lekarzy? Jak radzicie?
-
Najbardziej kompetentni to chyba dr Z, dr D, dr W, dr P. Ja polecam dr Z. Kazdemu tu znas na forum pasuje inny lekarz. Jeśli nie lubisz słyszeć czegoś wprost to polecam dr Z. On raczej te nie za wesołe informacje przekazuje delikatnie. Wiem, że dr D jest bardzo konkretny. Krotko i na temat ale nie wszystkim to odpowiada a innym tak. Z dr D miałam przyjemnośc trzy razy i miło bardzo wspominam. Jednak całą procedurę i temat mojego leczenia konsultuje z dr Z.
eni33, mag87, malgos741, asiastokrota lubią tę wiadomość