Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia08 wrote:Gosia, zaciskamy kciuki!
Polopirynka, ze zapytam jak w suwaczku... a torba juz spakowana?Gdzie Ty chcesz rodzic, bo zapomnialam.
Asia08 lubi tę wiadomość
-
Następna Asia08. Choć właściwie może być w tym samym czasie albo wcześniej
Torba spakowana już dawno. Po wyjściu ze szpitala bałam się, że w każdej chwili coś się może zacząć, więc w miarę szybko to ogarnęłam.
Chciałabym rodzić w wojewódzkim ze względu na to moje dziwne łożysko, co to nie jest przodujące, ale nisko siedzi. No i właśnie przez to też nie wiadomo jeszcze, czy ud się sn, czy będą musieli mnie rozciąć. Nastawiam się na "będzie, co ma być, byle było dobrze"Makumba, ana1122, Asia08, asiastokrota, TERA83 lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
nadziejka88 wrote:Gosia321 top juz dzisiaj?! ty sie kobieto nie stresuj bo zabierasz maluszka do domku i musisz byc zrelaksowana mama i przekazuj maluszkowi same dobre emocje. kciuki za Was i napisz jakiego szkraba zabierasz do domku
Polopirynka wiec juz czas na CiebieJak samopoczucie przed finałem? juz jest lekki stres i gdzie rodzisz?sn czy cc?
cudowny lek wszystkie czarne mysli uciekly
Bedzie dobrze musi byc :*ana1122, asiastokrota, Izaura, polopiryna lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Makumba wrote:Gosia ❤️✊✊✊✊
Polopiryna - no to fajnie!
Jakie watpliwości co do ruchów? Jak mnie to wnerwia i stresuje.
Potem JA aaaaaa)))) i Ana
))) ale to twardzielka, pewnie się cieszy
No cieszę się że to już niedługo. Tylko bym chciałam już sobie poprac i walizki spakować i by bylo gitWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2017, 08:58
Asia08, Makumba lubią tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Asia ty stoisz razem z Polopiryna w kolejce co się Nie chwalisz? Torby już spakowane?
Ana, nie. Wczoraj zamowilam reszte z apteki i zapomnialam o aspiratorze.
Jeszcze musze jakis ciuszek dokupic, bo mi brak. Zdaze, dam rade... chyba.
Polopiryna, staram sie miec takie samo podejscie. Nie nastawiam sie na nic, nie mysle za bardzo bo chyba bym do reszty osiwiala.
Nadziejka, wazne ze udalo Ci sie zrobic bete.Wynik to tylko formalnosc i potwierdzenie.
Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Gosiu kciuki zaciśnięte. Życzę Wam cudownego bobaska.
Nadziejka czekamy razem z Tobą
Ale bedziemy mialy dzieci teraz dużo
Kurczę tylko nie znikajcie po porodzie z forum, bo smutno będzie.Gosia321 lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualny
-
Lura82 wrote:Gosiu kciuki zaciśnięte. Życzę Wam cudownego bobaska.
Nadziejka czekamy razem z Tobą
Ale bedziemy mialy dzieci teraz dużo
Kurczę tylko nie znikajcie po porodzie z forum, bo smutno będzie.
Lura zobacz na swój suwaczek i Tery.. Nie obejrzycie się jak my
Potem Nadziejka, Gosia, Malawiki, Emilka, Asiastokrota, Ona, Izaura, Ena, Eni, Sonia! Karcia... Trochę tych dzieciorow forumowych będzieZrobimy zlot
Któraś może będzie mała bliźniaki. Może Gośka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2017, 09:29
TERA83, Gosia321, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Makumba ja już 3 lekarzy pytałam o te ruchy. I każdy mi powiedział że każde dziecko jest inne i Nie będzie się ruszać na zawołanie. Najważniejsze że się rusza. Ja obserwuje ruchy przez cały dzień i aby ważne żeby były. Raz jest Tak że cały dzień spokój aby na wieczór A Raz jest Tak że W ciągu dnia się rusza A wieczorem już mało. na usg I z ktg jest wszystko ok więc wierzę że po prostu mam małego leniuszka W brzuchu.
No cieszę się że to już niedługo. Tylko bym chciałam już sobie poprac i walizki spakować i by bylo git
Śmiesznie jest jak się budzi, jak ja się obudzęNp na siku w nocy. Urocze to jest.
Asia08, [email protected] lubią tę wiadomość
-
Makumba wrote:Gosia ❤️✊✊✊✊
Polopiryna - no to fajnie!
Jakie watpliwości co do ruchów? Jak mnie to wnerwia i stresuje.
Potem JA aaaaaa)))) i Ana
))) ale to twardzielka, pewnie się cieszy
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Ana, wyprane i wyprasowane.
Makumba, moja wstaje se mna po 2giej w nocy i fika. Choc nie zawsze.
Mi dr P tez powiedzial, ze wazne sa ruchy. Jak jest jakos inaczej nuz zwykle to trzeba interweniowac.
Zapytam o ten urlop dzisiaj.Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Ja tez to juz czulam 2 razy takie dziwne babelkowanie.
Makumba, Lura82 lubią tę wiadomość
-
Lura82 wrote:Dziewczyny czy jest to możliwe, ze ja juz małą czuje? Nie sa to kopniaki
a takie dziwne uczucie, przelewanie nie wiem jak to opisac ale na 100% nie sa to moje bebechy haha
Lura82 lubi tę wiadomość
-
Lura82 wrote:Dziewczyny czy jest to możliwe, ze ja juz małą czuje? Nie sa to kopniaki
a takie dziwne uczucie, przelewanie nie wiem jak to opisac ale na 100% nie sa to moje bebechy haha
Tak pisza, ze to przelewanie to moze byc TO.Ja dosyc pozno czulam, chyba tak na dobre to po 20tc.
Lura82 lubi tę wiadomość
21.06.2016 III iui