Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Lura82 wrote:Dziewczyny czy jest to możliwe, ze ja juz małą czuje? Nie sa to kopniaki
a takie dziwne uczucie, przelewanie nie wiem jak to opisac ale na 100% nie sa to moje bebechy haha
Lura82 lubi tę wiadomość
-
polopiryna wrote:Makumba, dokładnie tak jak pisze Ana - ważne żeby były. Możemy się niepokoić jak np. przez trzy godziny się nie rusza, albo jak przez dłuższy czas mocno szaleje.
Ale może to się teraz zmieni, bo dziecko jest coraz większe i moge poczuć nawet 'ziewanie' .
Z innej beczki, spakowałaś dwie torby? Jakie w ogóle? Na kółkach? -
Makumba wrote:3 godziny - wielokrotnie przez 3 godziny nic nie czuję
Ale może to się teraz zmieni, bo dziecko jest coraz większe i moge poczuć nawet 'ziewanie' .
Z innej beczki, spakowałaś dwie torby? Jakie w ogóle? Na kółkach?Makumba lubi tę wiadomość
-
Lura82 wrote:Czyli nie zwariowalam
Ona po tabletkach to nie pamiętam ale ogólnie jakos przez to leczenie dwuletnie przybylo mi 10 kg. Co prawda nie kontrolowalam sie z jedzeniem, a apetyt mialam wiekszy. -
Juz po transferze sa zemna 2 bable
2 wczesne blastki 1AA i 1BB ale embriolog mowil ze przed podaniem mialy juz inne stadium tylko juz nie pamietam.jakie
wazne ze sa i niech ze mna zostana
Na obserwacji zostalo jeszcze 5 zarodkow w stadium moruli kompaktujacej
Cudzie trwaj :*:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2017, 11:59
Asia08, Lura82, ana1122, Izaura, Makumba, asiastokrota, eni33, polopiryna, nadziejka88, sonia86, e_mil_ka lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia321 wrote:Juz po transferze sa zemna 2 bable
2 wczesne blastki 1AA i 1BB ale embriolog mowil ze przed podaniem mialy juz inne stadium tylko juz nie pamietam.jakie
Cudzie trwaj :*:*
Juhujuhuju!
Boze, ale mam powera dzisiaj. Sprzatam, przestawiam, tv przenosze. Maz mnie za to zabije.
Gosia321, Makumba lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Gosia321 wrote:Juz po transferze sa zemna 2 bable
Cudzie trwaj :*:*Gosia321 lubi tę wiadomość
-
Asia08 wrote:Juhujuhuju!
Boze, ale mam powera dzisiaj. Sprzatam, przestawiam, tv przenosze. Maz mnie za to zabije. -
Gosia super i gratulacje! dbaj o swoje maluchy. Może W końcu będzie na forum ta ciąża bliźniacza:-)
Makumba, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asia08 wrote:Juhujuhuju!
Boze, ale mam powera dzisiaj. Sprzatam, przestawiam, tv przenosze. Maz mnie za to zabije.
I mąż krzyczy... Ostatnio znowu myłam okna jak wyszedł na rower i jak go zobaczyłam, jak podjechał po przejażdżce to zwiałam haha
A teraz piorę poduszki, kołdry i pokrowiec na łóżkoPrzecież bardzo brudne i z roztoczami
A o 10.00 zrobiłam młoda kapustę z koperkiem, a wczoraj wieczorem oczywiscie blachę ciasta upiekłam. I mam po nim zgagę!!!
DRAMAT ze mnąWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2017, 12:46
ana1122, Asia08, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
Makumba to ty też już do porodu? ja to bym leżała na kanapie cały dzień. Wkurza mnie to że muszę nawet obiad zrobić
więc jeszcze do porodu daleko:)
-
Gosia321 GRATULACJE!!!!! Może to was spotka szczęście mieć bliźniaki, super kochana. Dbaj teraz o siebie. Powiedz Tomkowi że ma się opiekować wami teraz szczególnie. Ja będę się modlić i trzymać kciuki nadal &&&&
Gosia321 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Lura82 wrote:Dziewczyny czy jest to możliwe, ze ja juz małą czuje? Nie sa to kopniaki
a takie dziwne uczucie, przelewanie nie wiem jak to opisac ale na 100% nie sa to moje bebechy haha
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE