Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
No pierwsza ościeżnica wstawiona. Coraz bliżej końca tego remontu. Jutro robię sobie wolne i jadę do mamy bo już dwa tygodnie się nie widziałyśmy a dla mnie to zbyt długo. Jutro mąż będzie wstawiał kolejne drzwi
Makumba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosia321 wrote:Kochane dziekuje wam za kciuki i mile slowa. Niech moje male bable wija sobie gniazdko i nie opuszczaja mnie przez 8 miesiecy
Mówisz i maszOby wszystko poszło dobrze.
Emilka - dziękuję. Oby wena mnie nie opuszczała, bo mam dziś dużo pisania. Niech mąż pracuje, a ty uskuteczniaj błogie lenistwo.
Ana - ja bym użyła tego leku. Kiedyś miałam taki Duphaston - inne opakowanie, jakieś naklejki... łykałam - żyję, czyli wszystko z nim było ok.
Nadziejka88 - przy takich kreskach na sikańcu na pewno beta będzie wzorowa. -
[email protected] wrote:O Sonia dziękuję za info,dobrze wiedzieć że hydroxyzyna jest słabsza.Udało mi się jednak załatwić te relanium.
Gosia miałaś juz kiedyś podane takie ładne blastki?
Kochana relanium 2 h przed transferem czyli 1 tabl o 8:20 powiedzmy bo tam zawsze sie przeciaga w szpitaluasiastokrota, [email protected], malgos741 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
ana1122 wrote:Kupiłam dziś W aptece macmiror complex tabletki dopochwowe które się różni opakowaniem od tego co ostatnio brałam. Dopiero W składzie jest napisane 500 A wcześnieJ było W tytule. poza tym przyklejona na nim jest dziwna duza naklejka gdzie jest napisane że wydano pozwolenie W rumunii i podany nr a potem pisze że przepakowane w wawie. Myślicie że mogę bezpiecznie uzyc?
ana1122 lubi tę wiadomość
-
Malawiki powodzenia przytul mocno swoje kropki :* ❤❤
[email protected], malgos741 lubią tę wiadomość
-
Czesc wam.Malwik powodzenia.To wyjdzie na to ze ja w lipcu bede miala sama transwer wszystkie teraz.To co przed transwerem samemu trzeba wziasc leki jakies?hydroxizimum mam w domu
[email protected] lubi tę wiadomość
-
Malawiki dzis ty zabierasz babelka do domu a kto wie moze tez dwa? Kciuki zacisniete.
-
Czesc.
Malawiki, powodzenia.
Ja po wizycie. Mala wazy ok.3kg. Pomiary takie pi razy drzwi, bo sie wiercila i dr nie mogl sprawdzic dokladnie.
Makumba, dr nie bedzie chyba od 22.06 do 07.07, wiec akurat jak mi przypadnie porod.
Za tydzien mam isc na wizyte do Artemidy.
No i mam sobie pobrac wymaz na paciorkowce, bo dzisiaj swieto i wczoraj nie pobral.To sie zanosi do normalnego laboratorium?
Edit: No i jak odejda mi wody, czop, skurcze beda co 10 min.albo mala przestanie fikac to mam nie kombibowac tylko jechac do szpitala.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2017, 08:18
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Czesc.
Malawiki, powodzenia.
Ja po wizycie. Mala wazy ok.3kg. Pomiary takie pi razy drzwi, bo sie wiercila i dr nie mogl sprawdzic dokladnie.
Makumba, dr nie bedzie chyba od 22.06 do 07.07, wiec akurat jak mi przypadnie porod.
Za tydzien mam isc na wizyte do Artemidy.
No i mam sobie pobrac wymaz na paciorkowce, bo dzisiaj swieto i wczoraj nie pobral.To sie zanosi do normalnego laboratorium?
Edit: No i jak odejda mi wody, czop, skurcze beda co 10 min.albo mala przestanie fikac to mam nie kombibowac tylko jechac do szpitala.
Asia08 nic się nie martw i tak małe prawdopodobieństwo, że miałby dyżur. Wszystko będzie dobrze.
Wymaz - możesz sprawdzić w którym laboratorium to się robi, mikrobiologia w Olsztynie to na pewno lab na ul. Limanowskiego. Tam Ci dają wymazówkę, gmerasz sobie wg instrukcji Pani i finito. Dobrze, trzeba to zrobić. -
Malawiki powodzenia !
Asiu malutka wagę ma juz konkretna, będzie ladna panienkaAsia08, [email protected] lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Malawiki trzymam kciuki, zaciskaj nogi
i nie wypuszczaj
&&&&
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Asia08, czop to niekoniecznie. Fakt, że odejdzie może oznaczać, że urodzisz dziś, albo za parę tygodni. No i nie zawsze da się to zauważyć. Najważniejsze skurcze, bo z wodami to tak różnie. Choć jak odejdą to jak najszybciej trzeba się zgłosić do szpitala.19.03.2016 - I iui
, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF