Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba wrote:Asia08 nic się nie martw i tak małe prawdopodobieństwo, że miałby dyżur. Wszystko będzie dobrze.
Wymaz - możesz sprawdzić w którym laboratorium to się robi, mikrobiologia w Olsztynie to na pewno lab na ul. Limanowskiego. Tam Ci dają wymazówkę, gmerasz sobie wg instrukcji Pani i finito. Dobrze, trzeba to zrobić.
Sprzet i instrukcje dostalam od doktorka.Kurcze, to moze byc tak ze w Nidzicy mi tego nie przyjma? Musze jutro z rana zadzwonic w takim razie.
Polopirynka, no taki slowotok mial dr, ze moglam ten czop sobie ubzdurac. Bo faktycznie czytalam, ze po jego odejsciu to czasem dluga droga.
Laura, no dr mowi ze wielkoludem nie bedzie.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Sprzet i instrukcje dostalam od doktorka.
Kurcze, to moze byc tak ze w Nidzicy mi tego nie przyjma? Musze jutro z rana zadzwonic w takim razie.
Polopirynka, no taki slowotok mial dr, ze moglam ten czop sobie ubzdurac. Bo faktycznie czytalam, ze po jego odejsciu to czasem dluga droga.
Laura, no dr mowi ze wielkoludem nie bedzie.
Asia08 pewnie przyjmą i jak coś to wyślą tam gdzie się robi takie badanie. Zadzwoń zapytaj. -
Makumba wrote:Asia08 pewnie przyjmą i jak coś to wyślą tam gdzie się robi takie badanie. Zadzwoń zapytaj.
Oni tu w szpitalu maja wlasne laboratorium, wiec moze wezma. Nie usmiecha mi sie jechac do Olsztyna, ale jak mus to mus. Zadzwonie z rana i juz.
Kto w soboty w Artemidzie przyjmyje oprocz dr P?"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Oni tu w szpitalu maja wlasne laboratorium, wiec moze wezma. Nie usmiecha mi sie jechac do Olsztyna, ale jak mus to mus. Zadzwonie z rana i juz.
Kto w soboty w Artemidzie przyjmyje oprocz dr P? -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, moze glupie pytanie ale z mezem sie zastanawiamy... Jak sie zacznie cos dziac, to w szpitalu trzeba sie zglosic na izbie przyjec?"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Malwiki dzisiaj myślami z toba i twoim babelkiem albo dwoma.
Gosia321 teraz się uda, to twój czas.
Ja niestety wyników nie mam wiec sie lekko wrobilam bo beda dopiero jutro.
Miłego wolnego dnia wszystkim.[email protected] lubi tę wiadomość
-
Juz bąbelki są ze mną. Dwa zarodeczki 8A.Trochę cienko,ale zobaczymy.Reszta do obserwacji.
Izaura, Asia08, nadziejka88, asiastokrota, eni33, Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Dzięki za kciukasy jesteście boskie.
Gosia321, Asia08, asiastokrota, Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
[email protected] wrote:Juz bąbelki są ze mną. Dwa zarodeczki 8A.Trochę cienko,ale zobaczymy.Reszta do obserwacji.
✊✊✊
[email protected], Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Izaura wrote:Dziewczyny, a ja jestem załamana, wczoraj dostalam wyniki, ANA2 dodatnie i przeciw ciała antyfosfolipidowe też. ...jescze długa droga mnie czekaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
[email protected] wrote:Juz bąbelki są ze mną. Dwa zarodeczki 8A.Trochę cienko,ale zobaczymy.Reszta do obserwacji.
Pieknie. Oby tak dalej.[email protected] lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualny
-
Izaura wrote:Badania robiłam w vitalabo w olsztynie na Kopernik.
Gosia nie robiłam tych badań o ktorych piszesz. ..?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny