Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Tera, Bobas jest na Towarowej. A to nie przypadkiem to samo co Kangurek? Bo mi tak cos na fejsie sie pojawialo...
Zrobia mi w Nidzicy te paciorkowce. Uff, nie musze gnac do Olsztyna.
Emilka, faktycznie Cie rozregulowalo. Najgorsze to takie czekanie, tez sie zawsze zabezpieczalam na zas.A nie chcesz z tym isc do lekarza, zeby sprawdzic czy wszystko ok?
Czesc Wam.Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Witam wszystkich
jest wynik-beta ze środy 421,5 !!!
Chyba dopiero teraz uwierzylam ze sie udalo.
ONa84 jak sie czuje? wlasnie normalnie i nawet brzuch przestal mnie ciagnac, dlatego myslalam ze banka prysnie.
teraz czekac na serduszko. dalej trzymajcie kciuki za nas dziewczyny.ana1122, Asia08, e_mil_ka, Izaura, asiastokrota, Gosia321, polopiryna, sonia86, eni33, Lura82, Makumba lubią tę wiadomość
-
Asia08 wrote:Tera, Bobas jest na Towarowej. A to nie przypadkiem to samo co Kangurek? Bo mi tak cos na fejsie sie pojawialo...
Zrobia mi w Nidzicy te paciorkowce. Uff, nie musze gnac do Olsztyna.
Emilka, faktycznie Cie rozregulowalo. Najgorsze to takie czekanie, tez sie zawsze zabezpieczalam na zas.A nie chcesz z tym isc do lekarza, zeby sprawdzic czy wszystko ok?
Czesc Wam.
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
TERA83 wrote:A ten BOBAS to koło Gracji ???? czy gdzie czy teraz przenieśli bo wiem że jakaś hurtownia zmieniła lokalizację
-
TERA83 wrote:Bobas jest koło gracji na Wyszyńskiego, spr. w necie a Kangurek na Towarowej to może jednak w Kangurku brałaś
Ja tam nic nie bralam.Jooo, to jest Wyszynskiego. To to.
Tez nie znam Olsztyna, to zmyslam haha.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Nadziejka88 cudna beta, z taką wysoką już nic złego się nie stanie. Gratulacje mamusiu
Kciuki nadal teraz za serduszko &&&
nadziejka88 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nadziejka88 wrote:Witam wszystkich
ONa84 jak sie czuje? wlasnie normalnie i nawet brzuch przestal mnie ciagnac, dlatego myslalam ze banka prysnie.
teraz czekac na serduszko. dalej trzymajcie kciuki za nas dziewczyny.nadziejka88 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nadziejka88 wrote:Witam wszystkich
teraz czekac na serduszko. dalej trzymajcie kciuki za nas dziewczyny.nadziejka88 lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Emilka dziwnie masz ten cykl. Może po @ warto isc do gina żeby sprawdzil co tam się dzieje
Ana będę w Artemidzie po miesiączce bo musze na kontrole to powiem o tych plamieniach. -
Styczeń
19: Asia-m-b - na świat przyszedł JAŚ !
Luty
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK !
Marzec
13: Eve87 - na świat przyszła IGA !
Maj/
xx: słomka - na świat przyszła CELA !
Czerwiec
01: malawiki1 start stymulacji wizyta
02: gosia321 - wizyta w trakcie stymulacji
08: tera83 - usg połówkowe
21: Eni33 - wizyta
29: polopiryna - termin porodu
Lipiec:
01: Asia08 - termin porodu
15: Makumba - termin porodu
Sierpień
1: ana1122 - termin porodu
Październik
12: Tera83 - termin porodu
Grudzień
02: Laura - termin porodu
02: Eni33 - termin porodu -
Gosia321 wrote:Emilka a moze zrob test ciazowy
Gosiu to nie jest możliweBardzo bym chciała takiego cudu ale nie ma takiej opcji. Z resztą na test za wcześnie nawet bo jestem 9 dni po owulacji.
-
nick nieaktualny
-
polopiryna, asia08 jak tam się czujecie w ostatnich chwilach ciąży?
Asiastokrota odpoczywacie z mężem? jakies plany na wakacje aby się trochę zregenerować do dalszych planów?
Emilka teraz ciężko przeszłaś ostatnią próbę więc idz na kontrole i odpocznij-dobra decyzja.
Tera jak twoja skora? daje ci czasem odpoczac od problemu?asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Tera, Bobas to ten koło Gracji na Wyszyńskiego. Kawałek dalej (albo bliżej, zależy z której strony patrzeć) jest Maluszek (niedaleko Aquasfery).
Nadziejnka, ogólnie czuję się nieźle, tylko brzuchol cały czas mnie ciągnie. Wszyscy mówią, że jest mały jak na 9 miesiąc, ale ja tam go czuję. Mam wrażenie, że wszystkie więzadła czy co to tam siedzi, o których nie miałam pojęcia, są ponaciąganeTeraz jeszcze nogi mi puchną, więc naprawdę już nie mogę się doczekać.
ana1122 lubi tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF