Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Izaura jesli potwierdza sie badania na plus musza wyjsc co najmniej 2 to czeka cie heparyna przez cala ciaze. Lekarze zawsze powtarzaja prosze sie noe przejmowac tak sie zdarza. A dopiero przy 3-4 poronieniu dobry lekarz wysle na badania choc nie zawsze.
Kochana zapisz sie do dr Suchanek w Gdansku ona zleci ci badania jakie masz zrobic i rozpisze ewentualne leczenie. Mozesz tez zrobic na wlasna reke b-2 glikoproteine i antykoagulant toczniowy plus komorki nk.
Powiedz mi czy masz chora tarczyce ? Bo dodatnie ana sa czesto przy hashimoto. Na dodatnie ana jest encorton lub inny steryd
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
[email protected] wrote:Juz bąbelki są ze mną. Dwa zarodeczki 8A.Trochę cienko,ale zobaczymy.Reszta do obserwacji.
teraz cierpliwości życzę
[email protected], malgos741 lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Na TLC leci program o in vitro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2017, 20:42
-
Izaura wrote:Tarczyce mam w porządkum, teraz też badałam i ok...a dr Suchanek to immunolog? Przyjmuje prywatnie?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Makumba niby wydaje się ze już blisko a pewnie jeszcze zejdzie. Mieliśmy w lipcu już skończyć a cos czuje ze do sierpnia zajdzie. Dzisiaj przy wstawianiu kolejnych drzwi mąż zarysował ścianę tak mocno ze trzeba szpachlowac i pomalować i tak ciągle cos i cos. Ja dziś chyba mam napięcie przedmiesiączkowe bo wszystko mnie drażni. Jak zobaczyłam tą ryse to myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok.
Malawiki kciukasy trzymam. Uda się.Makumba, [email protected] lubią tę wiadomość
-
Hejka. Chyba dzisiaj też będzie w miarę pogoda. A ja 4 dzień i nadal plamienie. Już dziś jak obudziłam poszłam do łazienki z myślą że w końcu może @ przyszła w nocy jak spałam a tu dalej nic. Od czterech ni wkładki a to podpaski jak wiem ze z łazienki nie będę mogla skorzystać to już na zapas się zabezpieczam. Te leki wszystko mi rozregulowały. Masakra. Ból brzucha na @ to już mam od tygodnia chyba i to nie taki lekki ale musze brać nospe. Czekam na @ jak na zbawienie. No to się wygadałam z rana.
Nadziejka umieram z ciekawości jak Twoja beta:).
Gosia malawiki kiedy będziecie testowac?[email protected], Makumba lubią tę wiadomość
-
Hej wszystkim. Ja dziś wstałam o 5 i postanowiłam się nie kłaść
Słuchajcie mam pytanko gdzie w Olsztynie oprócz hurtowni kangurek są wózki camarelo. Miał być Bebetto ale jakoś nie mogę się zdecydować na wersję kolorystyczną i chciałam zobaczyć jeszcze Camarelo
jadę pociągiem na Żołnierską więc w miarę gdzieś blisko tego rejonu
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
TERA83 wrote:Hej wszystkim. Ja dziś wstałam o 5 i postanowiłam się nie kłaść
Słuchajcie mam pytanko gdzie w Olsztynie oprócz hurtowni kangurek są wózki camarelo. Miał być Bebetto ale jakoś nie mogę się zdecydować na wersję kolorystyczną i chciałam zobaczyć jeszcze Camarelo
jadę pociągiem na Żołnierską więc w miarę gdzieś blisko tego rejonu
-
ana1122 wrote:Ja bralam w bobasie
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
ana1122 wrote:Ja bralam w bobasie
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE