Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:Spoko myślę że mi wypada przyjsc bo to bliska przyjaciółka też. I też bym chciała żeby przyszła do mnie do szpitala
Z drugiej strony dla ludzi odwiedziny to taka norma, że może być im przykro.
Z trzeciej - powiedz że zapraszamy do domu, a nie szpitala to się obrażą.
I oWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2017, 09:03
-
Ja podobnie jak Makumba i polopirynka tez bym nie chciala odwiedzin w szpitalu.
A jak masz z nia dobry kontakt, to faktycznie lepiej zapytac.
Makumba, ja jeszcze nie mam wanienki. Patrzylismy ostatnio w tesco, ale byly dwa wymiary i nie wiedzialam, ktora wziac.
Gdzie kupowalyscie materac do lozeczka?"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Makumba wrote:Jak bliska przyjaciółka to zapytaj bez skrępowania?
Z drugiej strony dla ludzi odwiedziny to taka norma, że może być im przykro.
Z trzeciej - powiedz że zapraszamy do domu, a nie szpitala to się obrażą.
I oWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2017, 09:41
-
Asia08 wrote:Ja podobnie jak Makumba i polopirynka tez bym nie chciala odwiedzin w szpitalu.
A jak masz z nia dobry kontakt, to faktycznie lepiej zapytac.
Makumba, ja jeszcze nie mam wanienki. Patrzylismy ostatnio w tesco, ale byly dwa wymiary i nie wiedzialam, ktora wziac.
Gdzie kupowalyscie materac do lozeczka? -
Ja też jestem z tych co odwiedziny po porodzie to najchętniej jedynie mąż i mama.
Co do wanienki to my mamy z Ikei i stawiamy ją na przewijaku,który mamy nałożony na łóżeczko. Jest wygodnie, nie trzeba się schylać i wszystko do mycia mamy pod ręka. A materac kupiliśmy w sklepie,w którym meble zamawialiśmy (sklep Sarenka w Olsztynie).Makumba lubi tę wiadomość
-
ona84 wrote:W niedziele mamie mojej wyskoczyly krosty i dzis sie okazalo polpasiec boje sie zebym ja nie miala bo kontak mialysmy tylko ze wczesniej jak jeszcze nic sie nie dzialo
-
Makumba wrote:Asia08 co kupiłaś z ciuszków, dokładnie?
Wiesz co ja już sama nie wiem co mam a czego mi jeszcze brakuje.Najmniej mam rozmiaru 56 i nie wiem czy nie dokupić jeszcze czegoś.
Mam spodenki takie ze stopkami, kilka kaftaników na długi rękaw, pajacyków mam mało, bodziaków nawet sporo (na krótki i na długi rękaw). Czarna magia to dla mnie jest póki co.Miałam plan, że sobie spiszę co mam i co potrzebuję dokupić, żeby były jakieś komplety sensowne, ale jak wchodzę do sklepu to nic nie wiem.
Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
ona84 wrote:Moze kupie neozine forte na virusy.ja w sobie mam opryszczki i leki sa dawane takie same jak do ospy lub polpasca
-
Makumba wrote:Eve jak jest w praktyce z ubraniami? Jakie ilosci kupować? Body pajacyki śpioszki skarpety i czapki?
i u nas na dzien sprawdzał się zestaw bodziak plus półśpioszki,bo nie trzeba było ciagle spadających skarpet pilnować. Kaftaniki chyba tylko dwa czy trzy miałam plus 2-3 bluzeczki na długi rękaw.Na noc z kolei śpioszki. A no i czapka, bo my marcowi. Najlepsza taka wiązana,bo u naszej czapka to zło największe było
Ogólnie w użyciu najwiecej jest u nas bodziakow, bo Mała lubi poulewać.
Makumba lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Dziewczyny A kupowalyscie pieluche bambusowa?