Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia321 super wynik. Plan dla ciebie na dzisiejszy wieczór, butla czerwonego wina, nie kieliszek BUTLA cała. TY się nic nie przejmuj będzie git
Gosia321, Asia08, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez bylam dzis na wizycie u dr Zd i wiecie ze znalazł polipa na endo...dostalam sierowanie na histero. Moze to glupie, ale ja sie ciesze bo po 7 latach staran poznałam być może przyczyne moich niepowodzeń. Mam nadzieję ze jestem juz na dobrej drodze do szczęścia.
Gosia321, asiastokrota, Asia08, malgos741, Makumba lubią tę wiadomość
-
asiastokrota wrote:Gosia321 super wynik. Plan dla ciebie na dzisiejszy wieczór, butla czerwonego wina, nie kieliszek BUTLA cała. TY się nic nie przejmuj będzie git
asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Izaura wrote:Ja tez bylam dzis na wizycie u dr Zd i wiecie ze znalazł polipa na endo...dostalam sierowanie na histero. Moze to glupie, ale ja sie ciesze bo po 7 latach staran poznałam być może przyczyne moich niepowodzeń. Mam nadzieję ze jestem juz na dobrej drodze do szczęścia.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia321 wrote:No wlasnie tez sie nad tym zastanawialam ze chyba jednak kieliszek to za malo i trzeba walnac cala butle
pij na zdrowe endo i póki możesz...
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualny
-
[email protected] wrote:A ile ampułek gonapeptylu jest potrzebne po krótkim protokole?
Mam w domu tylko jedna z poprzedniej stymulacji,sprzedają w aptece na sztuki?czy całe opakowanie musze brać.
Długi protokol był jednak lepszy;jakoś źle się czuje teraz,chyba że to wina leku.
Jak długo trzeba brać w krótkim agoniste?
Ja mam 200 j gonal, wizyta w srode.01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Gosia ale masz jajca
ps. jak będziesz potrzebował gonapeptylu to mam dwa opakowania..01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Gosia nie kombinuj z tym winem już dzisiaj i zostaw to endo w spokoju.
Ciagle trzymam kciuki.
Jakby to napisać... Niech Ci los wynagrodzi Twoje oczytanie, obcykanie i w związku z tym dużą pomoc naszym dziewczynom na forumWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2017, 22:25
-
[email protected] wrote:Małgos a skąd jestes?
Gosia ile zastrzyków z puregonu przyjęła?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
malgos741 wrote:Gosia ale masz jajca
ps. jak będziesz potrzebował gonapeptylu to mam dwa opakowania..
Jajka sa super ilosc jest moc
Ale za to jak jajniki czuje juz nawet siedziec nie mogeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2017, 22:30
-
Makumba wrote:Gosia nie kombinuj z tym winem już dzisiaj i zostaw to endo w spokoju.
Ciagle trzymam kciuki.
Jakby to napisać... Niech Ci los wynagrodzi Twoje oczytanie, obcykanie i w związku z tym dużą pomoc naszym dziewczynom na forum
Mowisz dobro powraca niech tak bedzie ze wroci do mnie przy tej probie :*Makumba, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Gosia trzymam kciuki żeby dobro wróciło:) dasz radę z tym winkiem, lepiej Ci się będzie spało.
Gosia321, SoniaK lubią tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Gosia321 wrote:Jeszcze dzisiaj pije zakupilam wytrawne nie wiem jak je przelkne ale jak mus to mus
Mowisz dobro powraca niech tak bedzie ze wroci do mnie przy tej probie :*
Uważaj bo wytrawne po każdym kieliszku smakuje lepiej
Kocham winko buuuuuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2017, 22:37