Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie zaczelo sie jakies plamienie. ;( Nie wiem co mam robic. Na @ za wczesnie raczej. Zwariuje chyba zanim dodzwonie sie do dr..."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
Nie, dr nie odbiera. nie jest tego wiele, ale mam obawy... To jakby śluz wymieszany z krwią..."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
nick nieaktualny
-
Słomka, nie testowałem.
Rozmawiałam z lekarzem. Mam czekać jak to się rozwinie, czy będzie z tego @, albo zrobić test. No i mam nie brać luteiny ani nic.
Jak jutro rano nie zapomnę, to może zrobię test. 14 dni po iui, to chyba nie za wcześnie?"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
Asia jesteś 14 dni po iui? na implantację to za późno raczej.
IUI robi się tuż przed lub tuż po owu czyi w połowie cyklu, do 5 dni zarodek zmienia się w blastocystę i jest gotowy do zakopywania się w endometrium. To też może potrwać parę dni 2-3
Na @ na pewno jest za wcześnie? przecież faza lutealna trwa właśnie 14 dni..
Ale mimo wszystko nie trać nadziei! plamić a nawet krwawić można też w ciąży!
Więc nie zapomnij i zrób testaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 19:58
leo lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Za wcześnie patrząc na moje poprzednie ponad 30dniowe cykle, pochodzące nawet do 40dni. Ale może coś znowu mi się poprzestawialo...
Z testem to jest tak, że naprawdę mogę zapomnieć. Wstaje o 5tej, do tego ostatnio tak mnie pęcherz ciśnie, że nie myślę o niczym innym po wstaniu z łóżka.: D
asia-m-b wrote:Asia jesteś 14 dni po iui? na implantację to za późno raczej.
IUI robi się tuż przed lub tuż po owu czyi w połowie cyklu, do 5 dni zarodek zmienia się w blastocystę i jest gotowy do zakopywania się w endometrium. To też może potrwać parę dni 2-3
Na @ na pewno jest za wcześnie? przecież faza lutealna trwa właśnie 14 dni..
Ale mimo wszystko nie trać nadziei! plamić a nawet krwawić można też w ciąży!
Więc nie zapomnij i zrób testa"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
Zapisalam sie na wizyte w piatek do dr S...
Chyba mi smutno i przykro...słomka :) lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
Asia08 wrote:Zapisalam sie na wizyte w piatek do dr S...
Chyba mi smutno i przykro... -
Statystyki chca jej podniesc moze.
Ale faktycznie, ostatnio czesto sie tu przewija.
Jak dzwonilam sie zapisac, to pani prosila zebym zadzwonila jeszcze jutro albo w piatek, bo ktos moze zrezygnowac ( chcialam na jak najpozniejsza godzine)."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
Rudaaa wrote:Dziewczyny wiem, że to nie o Artemidzie ale pewnie część z Was jest z Olsztyna. Szukam informacji o endokrynolog Annie Wańczyk. Pomoże któraś?Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
asia-m-b wrote:ja u Niej byłam na wizycie raz, bardzo sympatyczna, rzeczowa Pani dr, ale jak otworzyli Artemidę to się tu przeniosłam..
Dzięki, a jak z kontaktem z nią? Na wizytę pojadę 100 km wiec chciałaby przyjechać z wynikami badań. Nie będzie problemu zeby sie z nią umówić prze telefon albo maila jakie badania mam zrobić itp? Pamiętasz jaki koszt wizyty? Albo czy można płacić kartą? Ja raczej z tych, którzy nie trzymają kasy w portfelu i płacą plastikiem gdzie się da -
Oj nie pamiętam czy kartą można płacić, raczej nie.. ona ma gabinet obok swojego ojca ginekologa do niego częściej chodziłam i raczej gotówką płaciłam..
Po prostu zadzwoniłam do Niej i umówiłam się na wizytę, przez telefon powie Ci tez koszt wizyty, bo ja nie pamiętam.. razem z usg tarczycy 150 zł albo i mniej ale nie chcę Cię w błąd wprowadzić. Miałam jej numer ze strony internetowej 606136430 i z tego co dobrze kojarzę bezpośrednio z Nią się rozmawia i umawia więc zapytasz o szczegóły (nie mają rejestracji)Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
asia-m-b wrote:Oj nie pamiętam czy kartą można płacić, raczej nie.. ona ma gabinet obok swojego ojca ginekologa do niego częściej chodziłam i raczej gotówką płaciłam..
Po prostu zadzwoniłam do Niej i umówiłam się na wizytę, przez telefon powie Ci tez koszt wizyty, bo ja nie pamiętam.. razem z usg tarczycy 150 zł albo i mniej ale nie chcę Cię w błąd wprowadzić. Miałam jej numer ze strony internetowej 606136430 i z tego co dobrze kojarzę bezpośrednio z Nią się rozmawia i umawia więc zapytasz o szczegóły (nie mają rejestracji)
Dzieki, nr mam od swojego gina bo to on polecił tą endo. Jeśli cena jest aktualna to jak na Olsztyn to dobra cena. Ja u siebie "na wsi" za sama wizyte płace 100 zl a za usg 70 zl. Ale nie jestem zadowolona z tej Pani do ktorej chodilam wczesniej.