Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa , Fajnie, że jesteście, chociaż Wam można się trochę wyżalić.
Poszło zgodnie z planem. Jesteśmy po iui, ale jakoś specjalnych oczekiwań nie mam . Troche zasmuciła mnie dr S. Powiedziała, że są bardzo małe szanse, kilku procentowe i że iui to tylko takie przygotowanie do in vitro , więc odczekamy co mamy odczekać i skończy się na in vitro.
A dzisiaj prócz nas były jeszcze ze 3 iui. Ciekawe jakie inni maja odczucia. -
ona84 wrote:nadziejka ja wlasnie jestem na clo mam miec2cykle,teraz biore3dzien tabletke
ide 11dc a dalej nie wiem ile razy bede chodzic,jak nie uda sie teraz to w @ znowu do3dc mam byc,
Ja tak mialam w pierwszym cyklu, mialam wizyty 9dc potem 13dc i na tej badalam estriadol i dostalam ovitrelle a potem 20 dc zbadalam progesteron i potwierdzilo sie pekniecie pecherzykow, wiec przy takiej ilosc wizyt rozwaz pakiet -
Słomka, może i małe, ale są. Jak to powiedziała ciotka mojego męża "wystarczy jeden"
Bądź dobrej myśli.
Mi na ostatniej wizycie dr S. powiedziała, że te beta 0,18 też nic nie znaczy, że na pewno nic nam się nie udało, ale ja wiem swoje. Na teście "sikanym" była blada kreska, więc niech mi tu nie ściemniaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 21:44
19.03.2016 - I iui , 14.07.2016 - II iui , 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Witam dziewczyny,
miałam punkcję w czwartek, 4 pęcherzyki niestety tranferu nie będzie bo czegoś brakuje moim komórkom.. dowiem się na wizycie..01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ja sie zapisywalam do kotora W na22.zadz do nich by sie zapytac o pakiet weszła w moje dane dane i mi powiedziala ze zapisana jestem do doktor S,mowile ze nie mozliwe i ze zapisac ma do doktora W,oby jak najdalej od tej pani sie trzymac,mam wrazenie ze jest tam bo jest,a nie pomagac i jest jej wszystko objetne
-
ja sie zapisywalam do kotora W na22.zadz do nich by sie zapytac o pakiet weszła w moje dane dane i mi powiedziala ze zapisana jestem do doktor S,mowile ze nie mozliwe i ze zapisac ma do doktora W,oby jak najdalej od tej pani sie trzymac,mam wrazenie ze jest tam bo jest,a nie pomagac i jest jej wszystko objetne
-
-
Boże.. jakie to jest niesprawiedliwe.. Małgoś ♥ będziesz dalej walczyła prawda????
malgos741 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
polopiryna wrote:Mi na ostatniej wizycie dr S. powiedziała, że te beta 0,18 też nic nie znaczy, że na pewno nic nam się nie udało, ale ja wiem swoje. Na teście "sikanym" była blada kreska, więc niech mi tu nie ściemnia
Polopiryna beta 0,18 to brak ciąży.. nawet nie biochemiczna
ja teraz miałam na trzech testach cień drugiej kreski i beta 0,20 BRAK CIĄŻY niestety ale test z krwi jest dokładniejszy od sikacza.. leki mogą przekłamywać test..
Nie miałam "przyjemności" poznać tej Pani Dr ale miała rację z tą betą
Każda z nas jest inna.. jednej nie uda się 6 IUI a innej powiedzie się za pierwszym razem i nie jest to miarodajne nie możemy siebie porównywać..
Z całego serca życzę Wam wszystkim II na teście! ♥
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
My mamy słabe nasienie. Zanim zdecydowaliśmy się na iui zrobiliśmy ponowne badanie, po fertiman plus wyniki podskoczyły do góry, a teraz przy iui znowu marnie z ruchliwością... Niby wystarczy tylko jeden i oby zdążył
Dr S miała trochę racji w tym co mówiła, iui nie ma zbyt dużej skuteczności i bez różnicy czy wykonuje je ona czy inny dr. Fakt, że do gabinetu weszłam pełna wiary i wyszłam oskubana z niej do ostatniego piórka. Ale może dzięki temu późniejsze rozczarowanie będzie mniejsze.
Nie mam do niej żalu. Tylko jest mi po prostu smutno
Takie zrządzenie losu - sama wychowywałam się w wielodzietnej rodzinie, a swojej nie mogę dopełnić dzidzią...