Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Aia-m-b głowa do góry bo czekają na Ciebie następne mroziaczki
Ona84 AMH jest podstawowym badaniem wskazującym czy ze strony rezerwy jajnikowej jest wszystko ok,wiec warto je zrobic mi je zlecil dr Zbroch i bez wahania je zrobilam. Oczywiscie kieszen zabolala bo wtedy 415 zł zostawiłam za wizyte i badanie, ale czego sie nie robi dla dzidziusia. teraz wiem ze tez mam problem z niska rezerwa i stymulacje mam na niezlej petardzie bo dwa cykle na clo 5 dni po 2 tabletki a teraz jakies zastrzyki mi pewnie przepisze dr W bo cos wspominal.asia-m-b lubi tę wiadomość
-
Ona zadzwoń i się zapytaj choć szczerze to wiesz ze u nich różnie bywa raz 100 skasuja a innym razem 250Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
eni33 wrote:Ona chyba wszystkim kaze zrobic te amh bo mi tez.
Nie do końca tak jest. Amh to jedno z pierwszych badań wykonywanych w diagnostyce niepłodności. Dr Domitrz zlecił mi je na piewszej wizycie.
Logiczne to. Bo lekarz musi wiedzieć jaka jest rezerwaJudytka lubi tę wiadomość
Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Ja tez mialam amh zlecone i zrobione na pierwszej wizycie. Jak dobrze pamietam, to kosztowalo chyba ok.150 zl u nich. I tak jak pisalam wczesniej, za badania zaplacilam 350zl i za wizyte 200zl.
Edit: sprawdziłam paragon i jednak kosztowało 165zl.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 15:33
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
Słomka my trzymamy kciuki a ty zaciskaj nogi Powodzenia! Ona84 wydaje mi sie ze clo nie ma wpływu. Ja czytalam watek amh na ovufriend i babki z 0,5 zachodzily wiec nie ma na to wplywu. pewnie nieco gorzej o ciaze ale nie jest to niemozliwe. Badanie kosztuje 165 a wizyta u dr Z 250.
słomka :) lubi tę wiadomość
-
słomka :) wrote:Dziewczyny jutro iui :)Trzymajcie kciuki
Trzymamy! Uważaj, żebyś z fotela nie spadła!"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
Dziewczyny mam pytanie. Czy któraś z was korzystała z wizyt u seksuologa w związku ze swoimi problemami z zajściem w ciążę? Teraz 29 kwietnia będą spotkania w Artemidzie i zastanawiam się czy nie iść.Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
Judytka wrote:Dziewczyny mam pytanie. Czy któraś z was korzystała z wizyt u seksuologa w związku ze swoimi problemami z zajściem w ciążę? Teraz 29 kwietnia będą spotkania w Artemidzie i zastanawiam się czy nie iść.
Judytka lubi tę wiadomość
-
eni33 wrote:Tez o tym czytalam ze ma byc jakas pani co udziela sie w tv . ale ciekawe jaka cena tej wizyty
Koszt takiej wizyty to 130zł od pary wiec nie jest to jakiś wygórowany koszt. Zastanawiam się czy się nie zapisać na taką wizytę.Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
ona84 wrote:hey dzwonilam do artemidy pytalam sie o pakiet monitoringu korzystala ktoras z tego?
Ja w pierwszym cyklu z clo mialam ten pakiet i mi sie oplacilo bo mialam trzy wizyty (dwie przed owulka a jedna na sprawdzenie czy pecherzyki pekly) dodatkowo w pakiecie masz estriadol i progesteron. Natomiast w drugim cyklu nie bralam bo pojechalam raz 13 dc, dzisiaj sprawdzilam sam progesteron i owulacja byla.