Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Małgoś punkcja w czwartek? super! mocno trzymam kciuki!!!!!!
Ja miałam criotransfer w zeszły czwartek, dziś jest 5dpt ♥Ali.G, malgos741, Aasiula lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
aaaa no tak zapomniałam o kenglach
już zaciskammalgos741, Aasiula, Ali.G lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
asia-m-b wrote:Małgoś punkcja w czwartek? super! mocno trzymam kciuki!!!!!!
Ja miałam criotransfer w zeszły czwartek, dziś jest 5dpt ♥
Aasiula lubi tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Zapominajka! jeśli tu zaglądasz daj znać jak Twoje maleństwo i jak Ty się czujesz
Ali.G, malgos741, leo lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
asia-m-b wrote:Zapominajka! jeśli tu zaglądasz daj znać jak Twoje maleństwo i jak Ty się czujesz01.2015 iui invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Małgoś więc trzymamy kciuki za jutrzejszą punkcję. Ja też planowałam podejść w kwietniu do ivf ale niestety plany się pozmieniały Ale trzymam kciuki za Ciebie
malgos741 lubi tę wiadomość
Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
Małgoś chodzi o embryoglue? jeśli tak to nie mam pojęcia, bo o to nie pytałam ale myślę, że tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 14:48
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Kobietki, ja na razie się wyłączam, przynajmniej do wakacji. Mój mąż znów jest chory, dostał antybiotyk. Nie ma sensu wydawać kasy jak nasienie słabe i jeszcze dostanie po dupie przez gorączkę i leki.
Trzymam kciuki za was wszystkie. Powodzenia19.03.2016 - I iui , 14.07.2016 - II iui , 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
asia-m-b wrote:Małgoś chodzi o embryoglue? jeśli tak to nie mam pojęcia, bo o to nie pytałam ale myślę, że tak01.2015 iui invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Jezu dziewczyny u nas czysty rollercoaster emocjonalny!
Rano plamienie takie różowo brudne, więc ryk, że @
test i cień cienia niestety po 15 minutach więc raczej niewiarygodny wynik
pojechałam na bete ale w miejskim było z milion osób, więc nie czekałam.. stwierdziłam, ze co ma być co będzie
jeśli rozkręci się @ to wszystko jasne
a jeśli nie, to beta jutro
od płaczu do śmiechu sekundy..
Małgoś jutro dobre myśli w Twoją stronę ♥malgos741, Aasiula lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Małgoś trzymamy kciuki za jutrzejszą punkcję. Asia-m-b trzymamy kciuki za jutrzejszą wysoką betę.
Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
Asia M trzymam mocno.. progesteron masz? To zwiększ dawkę nie zaszkodzi..01.2015 iui invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
wodaa wrote:jestem dziś w 12dc i mam pęcherzyk 24mm. Jutro podchodzę do inseminacji, czy to nie za późno? proszę o odp
wodaa myślę, że lekarze wiedzą najlepiej. 24mm to chyba już na granicy pęknięcia bo z większych raczej się nic nie dzieje. Niemniej jednak trzymam kciuki aby zaskoczyło. -
Małgoś daj znać jak się czujesz po punkcji
Ali.G, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥