Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie ten stres całe szczęście ominął. Akurat mieliśmy zaplanowany wyjazd, i zamiast wizyty miedzy 1-3 dc, umówiłam się na wizytę przed @. Dostałam receptę na Clo z instrukcją zarzywania. Dziś 5 tabletka i w piątek sprawdźmy jak wyszła stymulacja. A następnie iui..., czy Was przy stymulacji też lekarz straszył ciąża mnogą?
nadziejka88 lubi tę wiadomość
-
Jestem w klinice ..pobrali krew czekam ...dziś przyjmują dr. Z i dr. Skłodowska.. kurze wolałabym do Z... zobaczymy..
Asia08 lubi tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
słomka :) wrote:Mnie ten stres całe szczęście ominął. Akurat mieliśmy zaplanowany wyjazd, i zamiast wizyty miedzy 1-3 dc, umówiłam się na wizytę przed @. Dostałam receptę na Clo z instrukcją zarzywania. Dziś 5 tabletka i w piątek sprawdźmy jak wyszła stymulacja. A następnie iui..., czy Was przy stymulacji też lekarz straszył ciąża mnogą?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 11:36
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
A któraś miała taką sytuację, że przy iui było więcej niż 2 jaja?
tak się trochę przestraszyłam..., wiem, że medycyna to nie matematyka. Nawet jak wyhoduję 3 jajeczka to nie znaczy, że 3 pękną i że przy iui 3 zaskoczą. ale mimo wszystko pewnego rodzaju obawa jest.
Małgoś to ty już do punkcji się szykujesz?malgos741 lubi tę wiadomość
-
słomka :) wrote:Mnie ten stres całe szczęście ominął. Akurat mieliśmy zaplanowany wyjazd, i zamiast wizyty miedzy 1-3 dc, umówiłam się na wizytę przed @. Dostałam receptę na Clo z instrukcją zarzywania. Dziś 5 tabletka i w piątek sprawdźmy jak wyszła stymulacja. A następnie iui..., czy Was przy stymulacji też lekarz straszył ciąża mnogą?
Słomka mnie juz drugi raz straszyli przy stymulacji CLO. Za kazdym razem jak byly dwa dojrzale pecherzyki to sie pytali czy biore to na klate. A ja za kazdym razem im odpowiadam ze jak bedzie chociaz jedno to bede bardzo szczeliwa a przy dwojce to juz w ogole nadmiar szczescia. A ciazy jak nie bylo tak nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 14:00
-
A jak u was owulacja po letrozoly bo u mnie 2 cykle bezowulacyjne. Lepiej reagowalo na clo.chociaz wykres na ovu pokazal owulacje w 16 dniu a w 17dc bylam i dr S mowila ze ma 24mm ale taki dziwny z ktwia.
-
Malgos, jak tam?
Eni, ja na letrozol niezareagowalam. Dopiero 2 tabletki clo mnie bujnęły.malgos741 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
nick nieaktualnyNadziejka ja jakoś nie mam większego problemu z wizytami podczas okresu, ale może dlatego, że raczej skąpe te miesiączki miałam.
Słomka - ja nie miałam iui, ale podczas stymulacja miałam trzy fajne pęcherze - dr akcentował, że może dojść do ciąży mnogiej. W rezultacie dwa pękły, ale dzidziol jeden z tego wyszedł.
Ona84 - mam nadzieję, że małpa nie przyszła? -
Spoko to trzeba przyjac to na klate i isc w czasie @. Troche mnie oswiecilyscie - dzieki juz sie zapisalam do dr W na 26 kwietnia. teraz mam nadzieje ze trafie z dniem cyklu bo wizyta wypada mi 3dc wedlug moich obliczen. ale zobaczymy, moze @ wcale nie przyjdzie bo zawsze trzeba miec nadzieje albo nadziejke88
malgos741, Aasiula lubią tę wiadomość
-
wodaa wrote:eni33 a gdy nie brałaś letrozolu to miałaś owulację?
-
słomka :) wrote:A któraś miała taką sytuację, że przy iui było więcej niż 2 jaja?
tak się trochę przestraszyłam..., wiem, że medycyna to nie matematyka. Nawet jak wyhoduję 3 jajeczka to nie znaczy, że 3 pękną i że przy iui 3 zaskoczą. ale mimo wszystko pewnego rodzaju obawa jest.
Małgoś to ty już do punkcji się szykujesz?
ja wychodowalam raz do iui 3 jajka ale nie wyszła. .Ali.G, Aasiula, Asia08 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017