Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
słomka :) wrote:Nie mam do niej żalu. Tylko jest mi po prostu smutno
Takie zrządzenie losu - sama wychowywałam się w wielodzietnej rodzinie, a swojej nie mogę dopełnić dzidzią...
Słomka kochana nie smuć się czasami naprawdę można się zaskoczyć.. Poza tym pocieszam Cię , ale sama też nie potrafię zrozumieć dlaczego ten świat taki jest.. przecież my nie chcemy niczego złego, pragniemy stworzyć pełne rodziny, pragniemy kochać.. eh
Jeśli u Was nasienie, to nie rozumiem po co IUI Wam proponowano? Czy sami chcieliście spróbować?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 15:49
słomka :) lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Leoś jutro kciuki za wizytę! który to Twój dc będzie? od razu chcecie podchodzić do crio?? :*
malgos741 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
asia-m-b wrote:Boże.. jakie to jest niesprawiedliwe.. Małgoś ♥ będziesz dalej walczyła prawda????01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
słomka :) wrote:My mamy słabe nasienie. Zanim zdecydowaliśmy się na iui zrobiliśmy ponowne badanie, po fertiman plus wyniki podskoczyły do góry, a teraz przy iui znowu marnie z ruchliwością... Niby wystarczy tylko jeden i oby zdążył
Dr S miała trochę racji w tym co mówiła, iui nie ma zbyt dużej skuteczności i bez różnicy czy wykonuje je ona czy inny dr. Fakt, że do gabinetu weszłam pełna wiary i wyszłam oskubana z niej do ostatniego piórka. Ale może dzięki temu późniejsze rozczarowanie będzie mniejsze.
Nie mam do niej żalu. Tylko jest mi po prostu smutno
Takie zrządzenie losu - sama wychowywałam się w wielodzietnej rodzinie, a swojej nie mogę dopełnić dzidzią... -
U nas było tak, że jak się wyniki poprawiły to dr W zaproponował iui. Ale, że z tym nasieniem taka ruletka...
Dostaliśmy informację o nasieniu przygotowanym do iui, i tak: liczba plemników przed preparatyka: 20 mln/ml, ruchliwość a-5%, b-15%, c-20%, d-60%, liczba plemników w ruchu po preparatyce-5mln, odsetek plemników hiperaktywowanych-25%. -
Slomka a jak dlugo mąż bral te tabletki zanim nastala poprawa. Mój tez bierze ale dopiero niecaly miesiac a dr mowil zeby po miesiacu powtórzyć a na tych tabletkach pisze ze 3 miesiace stosowania i dopiero widac efekty. Wiec nie wiem czy to ma sens tak szybko powtarzac.
-
Dziewczyny, widziałam dziś serduszko życzę każdej z Was w niedługim czasie takiego widoku, pozdrawiam
Asia08, bąbel, słomka :), asia-m-b, sylvuś, malgos741, nadziejka88 lubią tę wiadomość
listopad 2015 IUI
grudzień 2015 IUI
luty 2016 rozpoczęcie procedury in vitro
13.03.2016 pick up
18.03.2016 transfer 2 blastek
11 dpt 209,7, 13 dpt 493, 15 dpt 1121
-
Małgoś, słomka przykro mi...
Ola, gratulacje! Wszystkiego dobrego!
Ja od kilku dni mam ból miesiączkowy i boję się, że się nie udało. Staram się nie myśleć o tym, ale jak jestem sama, to niestety takie myśli mnie nachodzą. Beczeć mi się chce... Nawet nie wiem, kiedy mam zrobić test przez te moje nieregularne @.
ola232 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
Ola wspaniale ♥ serdecznie gratuluję!
Asia może być dobrze, ból @ jest też przy ciążyola232, Asia08 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
leo wrote:Ponoć @ ma być w niedługim czasie, potem wizyta 12-13 dc i lecimy na naturalnym
ja w sobotę mam wizytę i kolejne crio za dwa tygodnie jak Bóg da
Leo może niedługo znowu będziemy w ciąży teraz już na dobre!!!
tego Tobie i sobie życzęAsia08, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
powiem Ci, że spróbuję ale to takie trudne.. postaram się z całych sił, będę odganiała wszystkie czarne myśli..
po tym crio widząc, że podali najsłabszy zarodek jaki mieliśmy, załamałam się i wyłam, później byłam zła na siebie i swoją reakcje.. oj emocje wykończyć człowieka mogą..Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥