Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Na Endo najlepsze czerwone wino i orzech brazylijskie..
Rudaaa lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
olej z wiesiolka chyba tylko do owulack=ji sie bierze,o ile pamietam
mam kapsulki wzielam3szt orzechy brazylijskie jem po4szt dziennie od chyba2lat brak wina czerwonego,mam wlasnej roboty wytrawne rozowe
moze dzis kupie czerwone
a ma ktoras z was endometrioze?czy sama tu na forum jestem
-
nick nieaktualny
-
Ona, a nie macie pakietu do iui? Wtedy płacisz 800 zł i masz w tym tyle wizyt i badania e2 ile potrzeba. Dzisiaj też wzięliśmy od razu pakiet. To też nie mało, ale chyba lepiej się opłaca niż za każdą wizytę i badania płacić i później za iui też...
U mnie chyba ok. Pani była rozczarowana, że się nie udało. Myślała nawet, że ona nam robiła iui. Tym razem mam brać clo od 5 do 9 dc, w 14 wizyta. Ale pipa jak zwykle nie zapytałam w rejestracji, jak i czy pracują w weekend majowy.
Czy któraś z Was była mądrzejsza i zapytała?"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
asia-m-b wrote:Gosik ja z całych sił zaklinam te Twoje 4 jajeczka! Niech się pięknie zaplodnia! Ja już wczoraj swoje żale wykrzyczalam dziś już mniej emocji.. choć boli..
Ali G A Ty kochana jakie masz plany? Będziecie próbować?asia-m-b lubi tę wiadomość
Ali.G. -
Ali G kochana polubiłam ale tylko dlatego, że będziecie dalej próbować
szkoda, że nie w Artemidzie.. wiedz, że często o Tobie myślę i życzę Wam wiesz czego
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Ja dzis dzwonilam do szpitala i sie zapisalam na wtorek na hsg. Chcialam na srode lub czwartek ale nie bylo miejsca. Bedzie to 6 dzien i mam nadzieje ze to nie za szybko. A wy w ktorym dniu mialyscie te badanie. A i czy przed podaniem kontrastu robia jeszcze usg.
-
eni33 wrote:Ja dzis dzwonilam do szpitala i sie zapisalam na wtorek na hsg. Chcialam na srode lub czwartek ale nie bylo miejsca. Bedzie to 6 dzien i mam nadzieje ze to nie za szybko. A wy w ktorym dniu mialyscie te badanie. A i czy przed podaniem kontrastu robia jeszcze usg.
najważniejsze,żebyś juz nie krwawiła. Ja miałam hsg w 10 d.c w szpitalu miejskim. zgłaszałam sie izby przyjeć planowanej. Tam miałam robione usg i badanie ginekologiczne a pozniej na oddział i czekałam na swoją kolej -
nick nieaktualnyOna 84 a u dr W ile teraz płaciłaś za monitoring? Przepraszam, że tak wnikam, ale muszę się przygotować psychicznie na uszczuplanie portfela.
Eni 33 _ ja nie pamiętam dokładnie w którym dniu miałam hcg, ale kojarzę że miałam obawy, że coś tam jeszcze poleci. Mialam robione usg i badanie czystości pochwy i dopiero na oddział i głupi Jaś. -
nick nieaktualnyJoanaDarc wrote:Dziewczyny orientujecie się jaki jest koszt wizyty u dr Domitrza? Zapisałam się na środę ale zapomniałam zapytać.
Ona 84 dziękuję za informację. Mam wizytę dopiero 24 maja, ale muszę wybić z głowy mojemu Mężowi jakieś majowe wyjazdy, a wczasy to się nam szykują.... W ArtemidzieAsia08 lubi tę wiadomość
-
Z tymi cenami to już po prostu szlag może człowieka trafić.. Miało być, że pierwsza wizyta 250 zł a ja za każdą wizytę u dr D płace 250, raz się Go zapytałam czemu tak drogo, skoro to moja kolejna wizyta to mi zmienił cenę na 160zł a na następnej znowu 250już mi głupio znowu było się upominać..
Dziś u dr P 200zł wizyta monitorująca do crio, w poniedziałek kolejna..
leo wrote:Asia m-b daj znać co tam po wizycie
Leo u nas z racji tego, że teraz @ przyszła w 6dpt i trwała 7 dni, cykl był jakiś rozwalony i ciężko było wyznaczyć moment owulacji.. Niestety nie potoczyło się tak jak w zeszłym cyklu czyli jedna wizyta monitorująca tego samego dnia ovitrelle i za tydzień crio.
Tym razem kolejna wizyta w poniedziałek, dziś pęcherzyk dominujący miał 16mm a endometrium 7mm. Dr powiedział, ze w poniedziałek może już się coś wyjaśni, a jeśli nie to znowu kolejna wizyta w środę..
A jak tam Twoja @ widać już ją na horyzoncie???
leo lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."