Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Na Endo najlepsze czerwone wino i orzech brazylijskie..
Rudaaa lubi tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
olej z wiesiolka chyba tylko do owulack=ji sie bierze,o ile pamietam
mam kapsulki wzielam3szt orzechy brazylijskie jem po4szt dziennie od chyba2lat brak wina czerwonego,mam wlasnej roboty wytrawne rozowe
moze dzis kupie czerwone
a ma ktoras z was endometrioze?czy sama tu na forum jestem
-
nick nieaktualny
-
Ona, a nie macie pakietu do iui? Wtedy płacisz 800 zł i masz w tym tyle wizyt i badania e2 ile potrzeba. Dzisiaj też wzięliśmy od razu pakiet. To też nie mało, ale chyba lepiej się opłaca niż za każdą wizytę i badania płacić i później za iui też...
U mnie chyba ok. Pani była rozczarowana, że się nie udało. Myślała nawet, że ona nam robiła iui. Tym razem mam brać clo od 5 do 9 dc, w 14 wizyta. Ale pipa jak zwykle nie zapytałam w rejestracji, jak i czy pracują w weekend majowy.
Czy któraś z Was była mądrzejsza i zapytała?"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
asia-m-b wrote:Gosik ja z całych sił zaklinam te Twoje 4 jajeczka! Niech się pięknie zaplodnia! Ja już wczoraj swoje żale wykrzyczalam dziś już mniej emocji.. choć boli..
Ali G A Ty kochana jakie masz plany? Będziecie próbować?asia-m-b lubi tę wiadomość
Ali.G. -
Ali G kochana polubiłam ale tylko dlatego, że będziecie dalej próbować szkoda, że nie w Artemidzie.. wiedz, że często o Tobie myślę i życzę Wam wiesz czegoAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Ja dzis dzwonilam do szpitala i sie zapisalam na wtorek na hsg. Chcialam na srode lub czwartek ale nie bylo miejsca. Bedzie to 6 dzien i mam nadzieje ze to nie za szybko. A wy w ktorym dniu mialyscie te badanie. A i czy przed podaniem kontrastu robia jeszcze usg.
-
eni33 wrote:Ja dzis dzwonilam do szpitala i sie zapisalam na wtorek na hsg. Chcialam na srode lub czwartek ale nie bylo miejsca. Bedzie to 6 dzien i mam nadzieje ze to nie za szybko. A wy w ktorym dniu mialyscie te badanie. A i czy przed podaniem kontrastu robia jeszcze usg.
najważniejsze,żebyś juz nie krwawiła. Ja miałam hsg w 10 d.c w szpitalu miejskim. zgłaszałam sie izby przyjeć planowanej. Tam miałam robione usg i badanie ginekologiczne a pozniej na oddział i czekałam na swoją kolej -
nick nieaktualnyOna 84 a u dr W ile teraz płaciłaś za monitoring? Przepraszam, że tak wnikam, ale muszę się przygotować psychicznie na uszczuplanie portfela.
Eni 33 _ ja nie pamiętam dokładnie w którym dniu miałam hcg, ale kojarzę że miałam obawy, że coś tam jeszcze poleci. Mialam robione usg i badanie czystości pochwy i dopiero na oddział i głupi Jaś. -
nick nieaktualnyJoanaDarc wrote:Dziewczyny orientujecie się jaki jest koszt wizyty u dr Domitrza? Zapisałam się na środę ale zapomniałam zapytać.
Ona 84 dziękuję za informację. Mam wizytę dopiero 24 maja, ale muszę wybić z głowy mojemu Mężowi jakieś majowe wyjazdy, a wczasy to się nam szykują.... W ArtemidzieAsia08 lubi tę wiadomość
-
Z tymi cenami to już po prostu szlag może człowieka trafić.. Miało być, że pierwsza wizyta 250 zł a ja za każdą wizytę u dr D płace 250, raz się Go zapytałam czemu tak drogo, skoro to moja kolejna wizyta to mi zmienił cenę na 160zł a na następnej znowu 250 już mi głupio znowu było się upominać..
Dziś u dr P 200zł wizyta monitorująca do crio, w poniedziałek kolejna..
leo wrote:Asia m-b daj znać co tam po wizycie
Leo u nas z racji tego, że teraz @ przyszła w 6dpt i trwała 7 dni, cykl był jakiś rozwalony i ciężko było wyznaczyć moment owulacji.. Niestety nie potoczyło się tak jak w zeszłym cyklu czyli jedna wizyta monitorująca tego samego dnia ovitrelle i za tydzień crio.
Tym razem kolejna wizyta w poniedziałek, dziś pęcherzyk dominujący miał 16mm a endometrium 7mm. Dr powiedział, ze w poniedziałek może już się coś wyjaśni, a jeśli nie to znowu kolejna wizyta w środę..
A jak tam Twoja @ widać już ją na horyzoncie???
leo lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."