Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ena, lubię za wczasy w Artemidzie. Chyba wiele z nas je tam spędzi.
leo, Ena lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
oj tak i to takie na full wypasie
all inclusiveAsia08, leo, Ena, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
nick nieaktualnyasia-m-b wrote:Z tymi cenami to już po prostu szlag może człowieka trafić.. Miało być, że pierwsza wizyta 250 zł a ja za każdą wizytę u dr D płace 250, raz się Go zapytałam czemu tak drogo, skoro to moja kolejna wizyta to mi zmienił cenę na 160zł a na następnej znowu 250 już mi głupio znowu było się upominać..
Dziś u dr P 200zł wizyta monitorująca do crio, w poniedziałek kolejna..
Leo u nas z racji tego, że teraz @ przyszła w 6dpt i trwała 7 dni, cykl był jakiś rozwalony i ciężko było wyznaczyć moment owulacji.. Niestety nie potoczyło się tak jak w zeszłym cyklu czyli jedna wizyta monitorująca tego samego dnia ovitrelle i za tydzień crio.
Tym razem kolejna wizyta w poniedziałek, dziś pęcherzyk dominujący miał 16mm a endometrium 7mm. Dr powiedział, ze w poniedziałek może już się coś wyjaśni, a jeśli nie to znowu kolejna wizyta w środę..
A jak tam Twoja @ widać już ją na horyzoncie???
Zero przewidywalności w tych kosztach wizyt. Ja zapisałam się do W i podpytam czy na monitoringi będę mogła do niego chodzić do prywatnego gabinetu na Malewskiej. Tam setkę bierze to chociaż wiem ile kasy mieć w portfelu. -
Ena wrote:Zero przewidywalności w tych kosztach wizyt. Ja zapisałam się do W i podpytam czy na monitoringi będę mogła do niego chodzić do prywatnego gabinetu na Malewskiej. Tam setkę bierze to chociaż wiem ile kasy mieć w portfelu.01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:i co ci powiedział? tam to kasują równo..ja prawie za każdą wizytę 200-250zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 09:17
-
ja jutro ide na usg i maja dac zastrzyk,ciekawa ile mnie za to skasuje bede u niego pierwszy raz,w recepcji sie pytalam mowila ze160zl
mysle czy juz w gabinecie sie nie zapytac ile place,bo sie w... jak powie250 za zobaczenie ile juz mlm maja jajeczka po clo -
Ena wrote:Zero przewidywalności w tych kosztach wizyt. Ja zapisałam się do W i podpytam czy na monitoringi będę mogła do niego chodzić do prywatnego gabinetu na Malewskiej. Tam setkę bierze to chociaż wiem ile kasy mieć w portfelu.
Jak tylko otworzyli Artemide, wszystkie dziewczyny z monitoringami z prywatnego gabinetu zostały skierowane do kliniki. Po otwarciu Artemidy nie było szans umowić się na monitoring do niego. W prywatnym doktor nadal robi badania profilaktyczne i zajmuje się ciężarnymi.
Ena jesli chodzi o koszty i ich wzrost to czuć po kieszeni. Ja pamiętam jak w 2009 roku płaciłam po 20 zł za minitoring i dzwoniło sie do niego bezpośrednio.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 15:19
-
Ena wrote:Ja mam taki plan, bo ja na razie mam naturalnie działać, a jak nie "pyknie", to 24 maja wizyta w Artemidzie. Ja dwa lata temu za monitoringi płaciłam 50 zł, a niedawno wyczytałam - któraś dziewczyna pisała, że 100 teraz bierze. A ty za takie szybkie usg aż tyle płaciłaś?
u dr.Waśniewskiego w gabinecie to za pierwszą wizytę z cytologia i usg płaciłam 250zł ale za pierwszy monitoring w cyklu 100zł za następny 50zł ale wiem że zrobił później wszystkie monitoringi po 100zł, byłam przygotowywana do iui to tak samo płaciłam za monitoring 100zł (ale razem z kosztem iui to wychodziło drożej) . W klinice jak się idzie na iui to wykupuje się pakiet za 800zł w tym są monitoringi i badania krwi więc wychodzi taniej.01.2015 iui invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dziewczyny a może co do cen to ważne jest kto jest naszym lekarzem prowadzącym - ten z pierwszej wizyty. Ja mam dr. W i zawsze płaciłam po 100zł a monitorowali mnie wszyscy mozliwi z artemidy i nie wazne czy to było przed IUI przy IVF.
Koleżanka prywatnie chodziła do dr. P i tutaj tez starała się do niego trafić na pierwszą wizytę i u niej zawsze koszt za monitoring 200zł (i bada każdy). -
nick nieaktualnyFionka wrote:Jak tylko otworzyli Artemide, wszystkie dziewczyny z monitoringami z prywatnego gabinetu zostały skierowane do kliniki. Po otwarciu Artemidy nie było szans umowić się na monitoring do niego. W prywatnym doktor nadal robi badania profilaktyczne i zajmuje się ciężarnymi.
Ena jesli chodzi o koszty i ich wzrost to czuć po kieszeni. Ja pamiętam jak w 2009 roku płaciłam po 20 zł za minitoring i dzwoniło sie do niego bezpośrednio. -
nick nieaktualnyFionka wrote:Dziewczyny a może co do cen to ważne jest kto jest naszym lekarzem prowadzącym - ten z pierwszej wizyty. Ja mam dr. W i zawsze płaciłam po 100zł a monitorowali mnie wszyscy mozliwi z artemidy i nie wazne czy to było przed IUI przy IVF.
Koleżanka prywatnie chodziła do dr. P i tutaj tez starała się do niego trafić na pierwszą wizytę i u niej zawsze koszt za monitoring 200zł (i bada każdy).
Ona 84 powodzenia.
Agusza jak się czujesz? Kiedy wizyta? -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Ja czy to pierwsza wizyta czy druga i usg to płaciłam w Artemidzie 200-250zł mniej nigdy..
u dr.Waśniewskiego w gabinecie to za pierwszą wizytę z cytologia i usg płaciłam 250zł ale za pierwszy monitoring w cyklu 100zł za następny 50zł ale wiem że zrobił później wszystkie monitoringi po 100zł, byłam przygotowywana do iui to tak samo płaciłam za monitoring 100zł (ale razem z kosztem iui to wychodziło drożej) . W klinice jak się idzie na iui to wykupuje się pakiet za 800zł w tym są monitoringi i badania krwi więc wychodzi taniej. -
A co wchodzi w ten pakiet iui. Bo niestety Panie w recepcji udzieliły mi zdawkowej odpowiedzi. Ja miałam wizytę przy 11 dc, żeby zobaczyć jak zareagowałam na clo i tego samego dnia badanie E2, później 12 iui tez z USG przed. I tyle, jak zapytałam czy powinnam się umówić na wizytę po, to babka w recepcji powiedziała, że juz nie trzeba bo i tak na nic to nie bedzie miało wpływu. Tak coś kojarzę z waszych wpisów, że jeszcze chyba w tym pakiecie jest badanie progesteronu w kilka dni po iui?
-
pakiet iui to wizyty monitorujace i po iui , badania krwi e2 i progesteronu i sama iui...01.2015 iui invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017