Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w pakiecie miałam kilka wizyt z e2 i iui. W cyklu, ktory nam nie wyszedł mialam chyba 4 wizyty, każda z e2. Moim zdaniem ten pakiet jest naprawdę opłacalny. teraz też od razu wykupiliśmy i nie płaciliśmy za pierwszą wizytę tylko od razu za cały pakiet.
Dziewczyny, 2 maja Artemida pracuje, ale nie maja jeszcze ustalonego lekarza. Mam dzwonić w piątek, wtedy mają już wiedzieć. Mam nadzieję, że nic się nie zmieni.
Asia-m-b - kciuki. I za wszystkie inne wizytujące dzisiaj."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
Cześć dziewczyny chciałam się was zapytać o dwie rzeczy. 1 to ile kosztuje AMH?i ile czeka się na wynik w Artemidze a droga czy któraś z was brała Encorton czy jakos tak na wywołanie owulacji? ja go dziś dostałam ale z tego co czytam na niecie to prawie nikt go nie stosuje ...Karcia
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny
ja już po wizycie, dzięki Bogu, wszystko jest ok pęcherzyk urósł i endo też, także jutro rano ovitrelle, chociaż dr Z mówił, że możemy bez ovitrelle, ale ja wolałam nie ryzykować i stwierdziliśmy, ze jak mam się stresować to lepiej dmuchać na zimne
transfer w poniedziałek 02.05 rano
mam tylko jedno zmartwienie, jestem teraz sama, tzn mąż w pracy i muszę do Białegostoku jechać sama wszystko niby ok, ale martwię się, ze po transferze będę musiała prowadzić tyle km... zostanę chyba na noc po transferze i wrócę we wtorek.. kurcze sama nie wiem
Hej Karcia niestety ale nie pomogę ja amh robiłam w miejskim, a encortonu nie brałam, słyszałam, że dziewczyny biorą go przy IVF przed transferem..Ali.G, malgos741, Aasiula lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Asia, super.
Karcia, ja płaciłem w Artemidzie 165zl. Reszta badań (wit.D, tsh, anty tg, ft4, anty tpo i anty hbs) po 25 zł i jedno 50 zł, ale nie wiem które po na paragonie jest tylko, że to usługa medyczna.
Ile się czeka, to nie wiem bo dr dzwonił do mnie po kilku dniach, może nawet po ponad tygodniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 17:47
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
Widzę, że nie tylko ja mam taką przypadłość, że jak siedzę w poczekalni, to się zastanawiam czy może akurat któraś z Was też właśnie czeka na wizytę
U mnie 9 dzień po iui..., objawów żadnych nie mam i w sumie specjalnie się jakoś nie nastawiam. -
nick nieaktualnyAsia m_b dobre wieści. Ja chyba bym tam przekimała - taki kawał drogi w jedną i drugą stronę to dużo jak na jeden dzień z takimi przeżyciami.
Karcia - amh nie miałam robionego i encortonu też nigdy nie brałam, zatem nie podpowiem.
Słomka _ a może właśnie ten brak objawów to dobry znak. Kiedy testujesz?asia-m-b lubi tę wiadomość
-
asia-m-b wrote:Ali G kochana polubiłam ale tylko dlatego, że będziecie dalej próbować szkoda, że nie w Artemidzie.. wiedz, że często o Tobie myślę i życzę Wam wiesz czego
asia-m-b lubi tę wiadomość
Ali.G. -
Asia nie ja byłam o 11.Wiecie co dziś mój gin mnie zaskoczył bo powidział że na usg widaćże owulka była obecnie jestem w 32 dniu cyklu i to mnie bardzo zdziwiło ponieważ robiłam testy owulacyjne paskowe i mikroskopem i nie wychodziło że są myślicie że testy mogły się mylić?kazał zrobić mi też bete ponieważ zaczeły mi się dziwne plamienia myslałam że to @ ale doktorek powiedział ze na usg nic nie wskazuje żeby to była miesiączka. I zastanawia mnie po jakim czasie było by widać ciąże na USG?
asia-m-b, Aasiula, Asia08 lubią tę wiadomość
Karcia -
wow no to ciekawie, pewnie po endometrium poznał, że się nie szykuje do @
ale pięknie! zrobiłaś tę betę?????Aasiula lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."