X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w czwartek mam byc z rana bo sa male pecherzyki i endometrium a wizta na szczescie100zl

never give up lubi tę wiadomość

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domitrz ile bierze za monitoring?

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • Asia08 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w pakiecie miałam kilka wizyt z e2 i iui. W cyklu, ktory nam nie wyszedł mialam chyba 4 wizyty, każda z e2. Moim zdaniem ten pakiet jest naprawdę opłacalny. teraz też od razu wykupiliśmy i nie płaciliśmy za pierwszą wizytę tylko od razu za cały pakiet.

Dziewczyny, 2 maja Artemida pracuje, ale nie maja jeszcze ustalonego lekarza. Mam dzwonić w piątek, wtedy mają już wiedzieć. Mam nadzieję, że nic się nie zmieni. :)

Asia-m-b - kciuki. I za wszystkie inne wizytujące dzisiaj. :)

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
    mhsvqps6knsjrcis.png
    06.04.2016 I iui :( 14.05.2016 II iui :( 21.06.2016 III iui :(
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny chciałam się was zapytać o dwie rzeczy. 1 to ile kosztuje AMH?i ile czeka się na wynik w Artemidze a droga czy któraś z was brała Encorton czy jakos tak na wywołanie owulacji? ja go dziś dostałam ale z tego co czytam na niecie to prawie nikt go nie stosuje ...

Karcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona 84 a jak ten dzisiejszy lekarz przypadł ci do gustu? Dziś byłaś u Zbrocha?
    Asia powodzenia.

• asia-m-b Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :D
    ja już po wizycie, dzięki Bogu, wszystko jest ok :) pęcherzyk urósł i endo też, także jutro rano ovitrelle, chociaż dr Z mówił, że możemy bez ovitrelle, ale ja wolałam nie ryzykować i stwierdziliśmy, ze jak mam się stresować to lepiej dmuchać na zimne :D
    transfer w poniedziałek 02.05 rano :D :D :D
    mam tylko jedno zmartwienie, jestem teraz sama, tzn mąż w pracy i muszę do Białegostoku jechać sama :( wszystko niby ok, ale martwię się, ze po transferze będę musiała prowadzić tyle km... zostanę chyba na noc po transferze i wrócę we wtorek.. kurcze sama nie wiem :/

Hej Karcia niestety ale nie pomogę ja amh robiłam w miejskim, a encortonu nie brałam, słyszałam, że dziewczyny biorą go przy IVF przed transferem..

Ali.G, malgos741, Aasiula lubią tę wiadomość

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png
    "Nie war­to uciekać przed nieunik­nionym, gdyż wcześniej czy później tra­fia się w miej­sce, gdzie nieunik­nione właśnie przy­było i cze­ka."

• leo Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia cieszę się razem z Tobą, że jest ok, spokojnie zastanów się jak będzie wygodniej dla Ciebie

asia-m-b lubi tę wiadomość

zrz6sg18xvo5c80a.png

4c3tvfxm38vphymt.png
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia zapewne się widziałyśmy dziś a na którą miałaś wizyte:)?może któraś mi powie ile te AMH kosztuje i co to za leki co mi przepisał czy któraś je brała będe wdzięczna.

Karcia
  • Asia08 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia, super. :)

Karcia, ja płaciłem w Artemidzie 165zl. Reszta badań (wit.D, tsh, anty tg, ft4, anty tpo i anty hbs) po 25 zł i jedno 50 zł, ale nie wiem które po na paragonie jest tylko, że to usługa medyczna. ;)
    Ile się czeka, to nie wiem bo dr dzwonił do mnie po kilku dniach, może nawet po ponad tygodniu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 17:47

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
    mhsvqps6knsjrcis.png
    06.04.2016 I iui :( 14.05.2016 II iui :( 21.06.2016 III iui :(
  • asia-m-b Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia ja byłam po 13 :D Ty miałaś krew pobieraną?

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png
    "Nie war­to uciekać przed nieunik­nionym, gdyż wcześniej czy później tra­fia się w miej­sce, gdzie nieunik­nione właśnie przy­było i cze­ka."

• słomka :) Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że nie tylko ja mam taką przypadłość, że jak siedzę w poczekalni, to się zastanawiam czy może akurat któraś z Was też właśnie czeka na wizytę :)
    U mnie 9 dzień po iui..., objawów żadnych nie mam i w sumie specjalnie się jakoś nie nastawiam.

3i49krhmsotex3vt.png

16.04.2016- I iui :(
    12.05.2016- II iui :(
    02.07.2016- III iui :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia m_b dobre wieści. Ja chyba bym tam przekimała - taki kawał drogi w jedną i drugą stronę to dużo jak na jeden dzień z takimi przeżyciami.

Karcia - amh nie miałam robionego i encortonu też nigdy nie brałam, zatem nie podpowiem.

Słomka _ a może właśnie ten brak objawów to dobry znak. Kiedy testujesz?

• Ali.G Koleżanka

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia-m-b wrote:
    Ali G kochana polubiłam ale tylko dlatego, że będziecie dalej próbować :) szkoda, że nie w Artemidzie.. wiedz, że często o Tobie myślę i życzę Wam wiesz czego :)
    Dziękuję kochana, ale na pewno będę informować jak u mnie wszystko przebiega

Ali.G.
  • Ali.G Koleżanka

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiu powodzenia 2 maja.

Ali.G.
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AMH W DIAGNOSTYCE150 zl ja robilam tydzien temu
    A ten lekarz nawet ok w czwrtek poznam3lekarza:)

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • słomka :) Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena, planuję 2-3 maja.
    Ale jakoś się tak boję tego testowania...

3i49krhmsotex3vt.png

16.04.2016- I iui :(
    12.05.2016- II iui :(
    02.07.2016- III iui :(
  • nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia ta jak piszą dziewczyny AMH w Artemidzie kosztuje 165 zł i po tygodniu dzwoni lekarz i mówi Ci o wynikach. Do mnie zadzwonił dr Z i nawet omówilismy co i jak dalej. A encortonu nie bralam to nie pomogę.

• nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro idę zapytać o scenariusz na cykl który się wczoraj zaczął. Ciekawe co dr W powie. Już dwa cykle z Clo za mną a ciąży brak.

• Karcia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia nie ja byłam o 11.Wiecie co dziś mój gin mnie zaskoczył bo powidział że na usg widaćże owulka była obecnie jestem w 32 dniu cyklu i to mnie bardzo zdziwiło ponieważ robiłam testy owulacyjne paskowe i mikroskopem i nie wychodziło że są myślicie że testy mogły się mylić?kazał zrobić mi też bete ponieważ zaczeły mi się dziwne plamienia myslałam że to @ ale doktorek powiedział ze na usg nic nie wskazuje żeby to była miesiączka. I zastanawia mnie po jakim czasie było by widać ciąże na USG?

asia-m-b, Aasiula, Asia08 lubią tę wiadomość

Karcia
  • asia-m-b Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wow no to ciekawie, pewnie po endometrium poznał, że się nie szykuje do @
    ale pięknie! zrobiłaś tę betę?????

Aasiula lubi tę wiadomość

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png

‹‹ 122 123 124 125 126 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ