Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja też nigdy nie piłam żadnych ziół, ale poszukaj na forum, bo jet gdzieś wątek gdzie dziewczynom zioła pomogły..Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Po badaniu hsg wszystko dobrze przezylam . nie taki diabel straszny jak go maluja. Z tego co mowil dr to drozne ale dzisiaj mam isc dopiero po opis i wypis ze szpitala. Najzabawniejsze jest to ze trafilam na 2 mlodych lekarzy i to bylo troche krepujace bo oni mieli ok 35 lat. Samo badanie ok zabolalo tylko jak wprowadzil ten kontrast to poczulam takie rozpieranie i bol jak przy okresie ale to doslownie chwilka i juz po bolu. Wiec nie ma co sie bac a dodam ze to byl moj pierwszy raz w szpitalu.
-
No i gra gitara z tymi lekarzami to sie nie stresuj u mnie bylo z 15 osob bo im sie zachcialo brac studentow i przy rtg stal mlody lekarz i dwoch typkow a z mloda doktorka staly jeszcze ze trzy kobitki. na samo badanie rtg wyszla polowa bo im tych fartuszkow nie starczylo dla wszystkich. wiec twoich dwoch lekarzy to pikus
-
nick nieaktualny
-
ALe pogoda aż się z domu nie chce wychodzić. Jednak z samego rana Olsztyn zaliczony badania wykonane i co najlepsze dzwonił już dr. D ale ja nie słyszałam i nie wiem jak badania miał oddzwonić bo dzwoiniłam na recepcje ale narazie cisza...@ na całego można powidzieć i nowe tabletki od dziś zobaczymy co po nich mam nadzieje że ładna owulka bedzie. Dziś jak weszłam o 10 do Artemidy to byłam w szoku pustki więc żadko spotykany widok.Ale wiecie co ten doktor D to najgorsze na mnie wrażenie zrobił jak kiedyś byłam u niego jakoś tak rach ciach i 200 nie moje a wizyta 3 minuty.Karcia
-
nick nieaktualnyKarcia wrote:ALe pogoda aż się z domu nie chce wychodzić. Jednak z samego rana Olsztyn zaliczony badania wykonane i co najlepsze dzwonił już dr. D ale ja nie słyszałam i nie wiem jak badania miał oddzwonić bo dzwoiniłam na recepcje ale narazie cisza...@ na całego można powidzieć i nowe tabletki od dziś zobaczymy co po nich mam nadzieje że ładna owulka bedzie. Dziś jak weszłam o 10 do Artemidy to byłam w szoku pustki więc żadko spotykany widok.Ale wiecie co ten doktor D to najgorsze na mnie wrażenie zrobił jak kiedyś byłam u niego jakoś tak rach ciach i 200 nie moje a wizyta 3 minuty.
Pogoda bleeeee, a miałam jeszcze na jeden spacer ruszyć. No nic - kisimy się w domu. -
nadziejka88 wrote:Ana1122 a jak u Ciebie sytuacja? co slychac?
-
Aasiula dobrze, że się nie poddajecie!! Mocno trzymam kciuki! ♥
malgos741, Aasiula lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Ena wrote:Eni 33 i po stresie. A przystojni ci lekarze?
Nadziejka _ ja też się zgodzilam na studentów - dużżoooo ich było -
Ena ja teraz mam Clo ponownie 2 tab i Encorton półtora. Nadziei wielkiej z nimi nie wiążę.Ponieważ mało jest opini o tym leku Encorton i jest to niby lek na wszystko i na nic:)na ulotce pisze że na astme i inne tego typu rzeczy a o tym co brak nie pisze nic:) Chyba już ogólnie jakoś tak pocichu zaczynam wątpić że kiedyś się uda.A co do ziół to ja piłam mieszankie nr 3 ojca sroki na forum pełno super opini a co się okazało to tak mi rozregulowały cykl że 2 miesiące miałam plamienia i w taki o to sposób moje zióla trafiły do pieca:).
a co do badania Ja też miałam studentów przy Hsg jak ich zobaczyłam to w pierwszej chwili pomyślałam żeby zwiać ale jak się badanie zaczeło to miałam wszystko gdzieś darłam morde na cały szpital:)i wtedy stwierdziłam że jak bym miała urodzić to bym chyba umarła z bólu:)Karcia -
nick nieaktualnyKarcia - zawsze jest nadzieja - wszystko się może zdarzyć. Ja podczas porodu myślałam, że umrę, ale krzyczałam tylko w myślach Żyję nadal
Aasiulka coś kojarzę, że któraś z dziewczyn pisała, że nocowała w akademiku albo internacie, ale szczegółów nie znam.Aasiula lubi tę wiadomość
-
Ana1122 trzeba miec zawsze nadzieje bo musimy walczyc dalej mimo przeciwnosci.
Aasiulka nie ilosc pecherzykow sie liczy tylko jakos blastus i wierze ze bedzie dobrze. z noclegiem nie pomoge ale rzeczywiscie popatrz w starsze posty bo ktoras pisala o noclegach.
Karcia glowa do gory i do przodu. Jest nas tu wiecej i kazda ma jakies przeszkody na drodze bo gdyby ich nie bylo to nawet bysmy nie trafily na ovufriend takze w kupie silaAasiula lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Dzien dobry
Mam pytanie, szukam hotelu w Bialymstoku , moze polecicie cos
Pewnie któraś z was nocowała w Białymstoku po lub przed punkcja
Z gory dziekuje za odpowiedz
my nocowaliśmy w Supraślu - taniej i w sumie blisko
na wątku Białystok-Bocian jest dziewczyna Marcela, która wynajmuje mieszkanieAasiula lubi tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Aasiula wrote:Dzien dobry
Mam pytanie, szukam hotelu w Bialymstoku , moze polecicie cos
Pewnie któraś z was nocowała w Białymstoku po lub przed punkcja
Z gory dziekuje za odpowiedz
Nocowaliśmy też w hotelu Bosir (ośrodek sportu i rekreacji) bardzo blisko szpitala 120 zł za dwie osobyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 11:47
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥