Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Kobietki
Ja od jutra zaczynam stymulację Gonalem i Menopurem. Tym razem krótki protokół. Ja miałam przyjemność być już u prawie wszystkich lekarzy. Najbardziej odpowiada mi dr W - trafiłam do niego w 12.2009r. i od tamtej pory to mój ginekolog na zawsze. W Artemidzie nie narzekam na nikogo. Pani doktor S zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie, doktor D również. Doktor R przeprowadzał u mnie ostatnią IUI i robił mi histeroskopię. W czwartek mam wizytę u doktora P - u niego jeszcze nie byłam.
Za gonal i menopur zostawiłam dziś w aptece prawie 850 zł .
asia aasiula trzymam kciuki &&&
ona życzę zieloności
Dziewczyny napiszcie mi proszę ile pieniędzy muszę mieć ze sobą w Białymstoku na zabieg?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 22:16
malgos741, asia-m-b, Asia08 lubią tę wiadomość
-
bąbel wrote:Cześć Kobietki
Ja od jutra zaczynam stymulację Gonalem i Menopurem. Tym razem krótki protokół. Ja miałam przyjemność być już u prawie wszystkich lekarzy. Najbardziej odpowiada mi dr W - trafiłam do niego w 12.2009r. i od tamtej pory to mój ginekolog na zawsze. W Artemidzie nie narzekam na nikogo. Pani doktor S zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie, doktor D również. Doktor R przeprowadzał u mnie ostatnią IUI i robił mi histeroskopię. W czwartek mam wizytę u doktora P - u niego jeszcze nie byłam.
Za gonal i menopur zostawiłam dziś w aptece prawie 850 zł .
asia aasiula trzymam kciuki &&&
ona życzę zieloności
za wszystko płacisz w klinice..
Dziewczyny napiszcie mi proszę ile pieniędzy muszę mieć ze sobą w Białymstoku na zabieg?01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ja mam wizytę na 9 maja zobaczymy co doktorek powie..
bąbel, asia-m-b, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Hej Bąbel
dzięki za &&&
Nic nie płacisz w Białymstoku kochana
wszystko w Artemidzie 3000 za punkcje i oddzielnie 1000 za transfer ( w gotówce)
W Białymstoku płaci się jedynie za crio ale nie trzeba mieć gotówki, embriolog daje karteczkę z kwotą i nr konta szpitalnego :***
ale to Cię nie będzie dotyczyć, bo uda Ci się od razubąbel, Karcia lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Asiu dziękuję za odpowiedź. Jestem już trochę spokojniejsza. Pierwsza moja stymulacja pochłonęła bardzo dużo pieniędzy, niestety nie przyniosła żadnych efektów i trzeba było ją przerwać (długi protokół). Tym razem idziemy krótkim protokołem. Musi się udać
malgos741, asia-m-b lubią tę wiadomość
-
Bąbel, trzymam kciuki. Powodzenia.
Czy ta kwota za leki to po refundacji? Przerażają mnie te sumy, mam nadzieję że u mnie skonczy się na iui...bąbel, Karcia lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
Asia08 wrote:Bąbel, trzymam kciuki. Powodzenia.
Czy ta kwota za leki to po refundacji? Przerażają mnie te sumy, mam nadzieję że u mnie skonczy się na iui...
Asia08 Gonal z refunadacją, Menopur 5*75 jednostek nie jest refundowany i kosztuje 416,50 zł.
Menopur w większych dawkach jest refundowany (600 jednostek i 1200 jednostek).
Bądź dobrej myśli, trzymam mocno kciuki za IUI &&&Asia08, Karcia lubią tę wiadomość
-
Mnie od następnego cyklu też czeka stymulacja gonadotropinami i jestem przerażona kosztami jak przyjdzie się stymulować kilka cykli to umre w butach:). A tak na serio to zaczyna mi czasem pojawiać się taka myśl że porwałam się z motyką na słońce z tą kliniko że po prostu mnie na nią nie stać... Mąż obecnie sam pracuje ja leń się obijam więc z jednej wypłaty to koszmar jakiś. A miesiecznie to same wizyty i dojazdy to minimum 800zł a gdzie leki...Karcia
-
leo wrote:Asia w Białymstoku do crio można bez gotówki- fajnie. Mi dr mówił że kwota za crio zależy od czasu ile minęło od punkcji, coś mi świta że Chyba pisałaś ile Ale nie mogę odszukać, możesz powtórzyć ile wyniosło Cię crio?
Leo dokładnie nie pamiętam ale zamrażanie i rozmrażanie łącznie z transferem ok 750złleo lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Aasiula wrote:Dzien dobry
Ja juz w Bialysmstoku
O 9:30 transfer , mam pytanie w rozpisce Od doktorka ma ze w dniu transferu mam przyjac Decapeptyl , mam go rano wstrzyknac czy po transferze ??
z zastrzykiem i tak bym nie pomogła, bo nigdy takiego sobie nie robiłam..Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Karcia wrote:małgoś ja też mam wizyte na 9 maja:)01.2015 iui invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Aasiula wrote:Jestem juz po
Cudowne uczucie , mam 2B ze sobaAasiula lubi tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska