Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ali G, Leo no i po wszystkim znowu jestem w ciąży czuje się super teraz słodkie lenistwo dzięki za pamięć dziewczyny :*
Asia08, malgos741, Ali.G, triss, Marcelka43, Aasiula, bąbel lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Asia, dobry początek tygodnia.
Słomka, przykro mi. Za drugim razem musi się udać (tego życzę też sobie ).asia-m-b lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
Trzymam kciuki za wszystkie potrzebujące aby były dwie kreski na teście. ..
Ali.G, Asia08, asia-m-b, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Asia08 wrote:My też. Jutro mamy wizytę sprawdzającą czy coś urosło.
-
Karcia wrote:Mnie od następnego cyklu też czeka stymulacja gonadotropinami i jestem przerażona kosztami jak przyjdzie się stymulować kilka cykli to umre w butach:). A tak na serio to zaczyna mi czasem pojawiać się taka myśl że porwałam się z motyką na słońce z tą kliniko że po prostu mnie na nią nie stać... Mąż obecnie sam pracuje ja leń się obijam więc z jednej wypłaty to koszmar jakiś. A miesiecznie to same wizyty i dojazdy to minimum 800zł a gdzie leki...
Karcia lubi tę wiadomość
-
eni33 wrote:A ta wizyte to masz w artemidzie czy gdzies indziej. Bo przeciesz jutro swieto.
Noooo, też się zdziwiłam i dopytywałam ze dwa razy. Tak, jutro 3go mają w Artemidzie.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
nick nieaktualnyeni33 wrote:Ja tez mam byc stymulowana tymi lekami. To jest chyba forma zastrzylow i po 90 zl jeden ale nie wiem przez ile dni. Moze ty cos wiesz.
To wszystko zależy od twojego organizmu _ najpierw zapodajesz sobie najmniejszą dawkę i monitoring - jak jest cacy, to nie musisz już być stymulowana. Jeśli jest sytuacja mniej optymistyczna, to kolejny zastrzyk. Jednym wystarcza jeden innym dwa, trzy zastrzyki....
Dziewczyny wszystkim życzę dobrych wiatrów i zobaczenia dwóch krech na teście. Od razu się tutaj chwalićasia-m-b, Asia08, Karcia lubią tę wiadomość
-
U mnie po wizycie dupa... W 14dc tylko jeden pęcherzyk nieco ponad 12mm i estradiol 30... Nie wiem, czy nie odpuścić na jakiś czas..."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
A tak z ciekawosci to kto przyjmowal i czy bylo duzo ludzi
Karcia lubi tę wiadomość
-
Dr R. Były może że 4 osoby łącznie ze mną. Wychodziłem coś po 14tej, więc może jeszcze ktoś doszedł."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
Eni tak to są zastrzyki ale zależy na jakiej dawce się skończy i przez ile dni mnie gin nastraszył że mogą być potrzebne przez 2 tyg i dawka 2 dziennie więc suma sumarum ok. 3 tyś.Ale ja oczywiście takiej kwoty nie dopuszczam do siebie tym bardziej że dziewczyny tu mnie pocieszyły że może obejść się małą dawko ale wizyty leki itp to i tak majątek.Ja mam w poniedziałek wizytę sprawdzającą czy coś urosło coś mnie tam lekko kuje ale podejrzewam że standard czyli albo nie urosły wcale albo jakiś jeden mały niedobitek.Asia a ile pęcherzyk powinien mieć żeby pękł?mi gin mówił że jak by miał 13mm to by mi już podał zastrzyk na pęknięcie.Więc może i u Ciebie jeszcze nie wszystko stracone.Karcia
-
Karcia, w ostatnim cyklu z iui w 13dc pęcherzyk miał ponad 15 mm i na drugi dzień robiłam zastrzyk. W sobotę mam wizytę, oby coś jeszcze urosło. Lekarz powiedział, że jak nie urośnie to kończymy ten cykl... Nie wiem dlaczego ten estradiol mam taki niski? Wtedy w 13dc miałam prawie 300.
Karcia, ja też się boję tych gonatropin, tzn.kosztów. Mi lekarz na początkowych wizytach o nich wspominał, ale clo ładnie zadziałało wtedy.
Oby potrzebne Ci były jak najmniejsze dawki."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui