Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
2pecherzyki byly na prawym a1na lewym jajniku czyli3mialam
w pon bedac u lekarza mowil ze sa male a w czwartek juz lekarz widzial ze po owulcji,w piatek mialam taki bol jak na owulacje straszny,taki ze chodzic i siadac nie moglam moze pekl najlepszy jakis:)
ale temp,mam normaln:(nie jest podwyzszona -
On84 bardzo ładny twój wynik prog. ale chłodno podchodź do sprawy bo lepiej się rozczarować pozytywnie niż się nakręcać a tu bedzie lipa. Ja przy dwóch cyklach z clo miałam po dwa pęcherzyki i pro. raz 42 a raz 48 i za pierwszym razem to ja już mentalnie byłam w ciąży jak taki ładny wynik a jak przyszła @ to ryczałam jak bóbr. Więc drugi wynik progesteronu już przyjęłam chłodno i @ też przyszła. Oczywiscie życzę aby twoja historia zakończyła się zupełnie inaczej od mojej
Co do maila czekam na odp i oczywiscie sie z Wami nia podziele jesli w ogole odpisza -
Asia08 wrote:Nadziejka88, może w końcu zamieszczą cennik na stronie. Bo teraz to chyba tylko z Białegostoku jest, prawda?
Asia ten ciennik na stronie jest z Białegostoku i odbiega nieco od Olsztyna. W ogóle Olsztyn to jak na razie dla mnie partyzantka. Nie wiem jak oni liczą. Może patrzą na dziewczynę i liczą Wniosek, trzeba iść w jakiś łachmanach, bez makijażu i tłustych włosach to może 100 policząAsia08 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nadziejka88 wrote:
Wniosek, trzeba iść w jakiś łachmanach, bez makijażu i tłustych włosach to może 100 policzą
Albo wręcz przeciwnie, policzą jeszcze więcej."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
ona84 wrote:2pecherzyki byly na prawym a1na lewym jajniku czyli3mialam
w pon bedac u lekarza mowil ze sa male a w czwartek juz lekarz widzial ze po owulcji,w piatek mialam taki bol jak na owulacje straszny,taki ze chodzic i siadac nie moglam moze pekl najlepszy jakis:)
ale temp,mam normaln:(nie jest podwyzszona
temperatura może być podwyższona nawet kilka dni po owulacjiAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Dzień dobry,
Tak, oczywiście. Strona internetowa filii ARTemida Olsztyn jest w trakcie przygotowywania. Niezwłocznie po utworzeniu zostanie umieszczony cennik. Cena wizyty zależy od rodzaju wizyty oraz etapu leczenia na którym znajduje się pacjentka.
Pozdrawiam,
Centrum Ginekologii, Endokrynologii
i Medycyny Rozrodu „Artemida”
ul. Jagiellońska 78
10-229 Olsztyn
tel. 89 532 61 24, 89 513 86 40
[email protected] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Czesc dziewczyny
Asia-m-b jak sie czujesz ?
Trzymam kciuki za potrzebujace
A mam pytanie jestem 5 dzien po transferze I mam okropnie wzdecia , mialyscie podobnie??Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 21:06
Aasiula lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
asia-m-b wrote:Dziękuję Ci czuję się dobrze brzuch boli jak na okres Ale to niestety niczego nie wróży A raczej wrożyć może i to i to.. nie nakrecam sie.. wzdety brzuszek to bardzo dobry znak Ale progesteron który przyjmujemy też wydyma także Aasiula musimy być cierpliwe kiedy testujesz? &&&&
Testuje 13 I to w piatek
-
Cześć dziewczyny. Czy możecie powiedzieć jak dokładnie wyglądała wasza procedura in vitro? Pytam, bo z tego co tu podczytuję to będę potrzebowała trochę urlopu w pracy, który musze dokładnie zaplanować, bo niestety nie ma mnie kto zastąpić w pracy. Mam skierowanie na badania hormonalne i dr powiedział że mam je zrobić w drugim dniu cyklu i po tych badaniach mam się zgłosić na wizytę. Mówił że jeśli badania wyjdą ok to już ten cykl możemy wykorzystać do in vitro. Nie wiem co mnie czeka po tej wizycie. Pewnie dostanę leki stymulujące. I co dalej? Będę wdzięczna za instrukcje.
-
Hej Emilka ciężko to wszystko zaplanować zawczasu, bo wszystko zależy od reakcji Twojego organizmu na stymulacji.. Ja urlopu nie potrzebowałam, umawialam się na wizyty po pracy. Jesteś z Olsztyna? Jeśli tak to będzie Ci łatwiej to wszystko logistycznie załatwić. Jak już dostaniesz leki do stymulacji to będzie parę wizyt monitorujących na których lekarz sprawdza jak reagujesz na stymulacje, kiedy jajeczka są gotowe to jedziesz na punkcie do Białegostoku i tu pewnie będzie Ci urlop Ale niekoniecznie bo może to wypaść w weekend następnie w zależności od zarodków transfer po 3 lub 5 dniach
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Aasiula wrote:Ciesze sie ze dobrze sue czujesz
Testuje 13 I to w piatekAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥