Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja nie mogę iść na betę bo jestem w Danii, będąc w mieście w mc donaldzie aplikowałam luteinę i tę krew zobaczyłam..
teraz jak wróciłam do domu zrobiłam test i są dwie kreski
o matko do Polski wracam w piątek.. jak nie osiwieję to będzie dobrzeAli.G, Asia08, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Asia, są dwie kreski! Trzymamy mocno kciuki. Byle do piątku, musi być dobrze.
Bąbel, Ena dziękuję za info.
Malgos, leo jak po wizycie?
Ona, @ nie przyszła?
Karcia, myślę że każda z nas siedząc w poczekalni zastanawia się jaki nick ma ta dziewczyna naprzeciwko.asia-m-b lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
Leo nic się nie bój MUSI być dobrze!!!!
Małgoś co powiedział dr??leo, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Hej Triss no właśnie nie mam więcej ze sobą biorę 3x 100mg
ale jak narazie od wczorajszego plamienia zero krwi więc grzecznie leżę i czekam na piątkową betę..
Myślałam o Tobie ostatnio ♥ walczycie?triss, Ali.G, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
asia-m-b wrote:Hej Triss no właśnie nie mam więcej ze sobą biorę 3x 100mg
ale jak narazie od wczorajszego plamienia zero krwi więc grzecznie leżę i czekam na piątkową betę..
Myślałam o Tobie ostatnio ♥ walczycie?
Mocno kciuki trzymam za Twoje maluszki dzielne ☺asia-m-b, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Ona84 a właśnie chciałam pisać czy już coś wiadomo. lipa, i najgorsze że ciąży nie ma ale wredna @ też przyjść nie chce. Niestety te wszystkie przeszkody uczą nas cierpliwości. Z tego wynika że będziemy razem walczyć w następnym cyklu. Uszy do góry i powodzenia.
-
Ona, doskonale Cię rozumiem. Też za każdym razem muszę kombinować.
U mnie wczoraj w 21dc pęcherzyk trochę ponad 15mm i estradiol 78. Jutro kolejna wizyta, dr powiedział że teraz to mu wygląda bardziej na mój własny niż stymulowany. Zobaczymy, czy do jutra coś urośnie i może w końcu będziemy wiedzieć na czym stoimy."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
ona84 wrote:asia mialas tak ze umowilas sie a nie przyszlas na wizyte bo nie mialas jak zwolnic sie z pracy?
Na szczęście jeszcze nie. Do Olsztyna mam ok.godzinę drogi, ale z pracy do domu ok.20 minut i też muszę odpowiednio wcześnie wyjść żeby się wyrobić."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui