Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
asia-m-b dziękuję za słowa otuchy wogóle te forum pomaga troche uwierzyć że w końcu się uda.Wiecie co dziewczyny marzą mi się bliźniaki heh wiem wiem odlatuje powoli:) ale co drugi wózek to bliźniaki plaga jakaś a my nawet jednego nie możemy mieć.
asia-m-b lubi tę wiadomość
Karcia -
A u mnie 22 dzien cyklu badalam progesteton ale w innym laboratorium bo mi sie nie chcialo jechac do Artemidy. Moj wynik to 10.69 ng/ml maly i pewnie nic znowu z tego nie bedzie. Dodam ze w tym cyklu jestem bez lekow bo mialam hsg i nie chodzilam na monitoringi chcialam zeby ten cykl byl taki na luzie ale badanie zrobilam z ciekawosci czy obulacja byla bo niby system na ovufriend zaznaczyl 15 dnia cyklu to i tak nie wierze.
-
Eni Twój wynik wcale nie jest za mały.. potwierdza owulkę
Karcia w takim razie życzę bliźniaków ja już jedną parkę mam ♥
Leo nie nakręcaj się, było ładne endo 12mm, pęcherzyk jaki był pamiętasz?? a może już był pęknięty, dlatego dr nie wspominał o zastrzyku..
Pamiętaj nastawienie jest bardzo ważne przekonałąm się o tym nie raz!
Musimy wierzyć
ps: no jasne, że nie będziemy już wtedy korzystać z kliniki ale dla innych przynajmniej będzie lżej na portfeluAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Ja miałam wizytę na 11.50.. byłam w szarych spodniach ..włosy brąz z końcówkami rudawymi .. niska.. siedziałam druga od wieszakow..I pisałam na tel..01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
A co do cen to trzeba spędzić lekarzowi ze się ma mało kasy..Ja zapłaciłam 160zł..01.2015 iui invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:A co do cen to trzeba spędzić lekarzowi ze się ma mało kasy..Ja zapłaciłam 160zł..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 16:53
malgos741 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
A ja ten będę się upominać w końcu to moja kasa..doktorek dał mi adres e-mailowy jak będę mieć wynik to mam mu przesłać na pocztę. .I powie co dalej..01.2015 iui invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:Ja miałam wizytę na 11.50.. byłam w szarych spodniach ..włosy brąz z końcówkami rudawymi .. niska.. siedziałam druga od wieszakow..I pisałam na tel..
ja z kolei siedziałam przy drzwiach wejściowych i zacięcie czytałam prasówkęKarcia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny powiedzcie mi czy możliwe zebym nie miała tej owulacji po zastrzyku w ciągu 36 h ?dziś robiłam test owulacyjny i nadal 2 krechy jak myślicie była już owulka (w pon. mialam zastrzyk) czy możliwe żeby dopiero np dziś była bo test nadal pokazuje 2 krechy co myślicie?Karcia
-
Karcia ile miałaś pęcherzyków? one mogą pękać w odstępach czasowych, może któryś jeszcze dziś pękł.. ale to prawda, ze ovitrelle ani pregnyl nie dają gwarancji pęknięcia pęcherzyków
edt: Karcia Twoje pęcherzyki były już bardzo duże, więc na pewno pękły w okolicy wtorku środy.. ale może miałaś jeszcze jakiś mniejszy który urósł stąd ten pozytywny test.. nie mam pojęciaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 17:46
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Dziewczyny proste i łatwe to na pewno nie było.. 8 lat nic
później decyzja o ivf
no i tak się udało nasza kochana parka ♥
a teraz o rodzeństwo walczymy
ja jak nienormalna codziennie robię test ale jutro już Polsce będziemy i do laboratorium na betę
http://www.fotosik.pl/zdjecie/b373389fb3819899
Karcia, Ali.G, Asia08, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
hahahahahaha
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaappppppppppppppppssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkk
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 18:23
leo, słomka :), polopiryna, Asia08, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
asia-m-b ale fajne testy.
Słomka, kciuki.
Ja po dzisiejszej wizycie mam lepszy humor. O 21ej ovitrelle a w sobotę druga iui. Dzisiaj, w 23dc pęcherzyk prawie 18mm, endo 10mm. Dr P.liczył liczył liczył, zeby jak najlepiej to zaplanować i padło na sobotę. Najpierw chciał w poniedziałek, ale stwierdził, że może być za późno i padło na sobotę.asia-m-b, słomka :) lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui