Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak nie dasz rady byc na wizycie to lepiej zadzwonic i odwolac.
-
przez1dzien opoznienia @juz mi wizyty zmienilo mam byc12dc.chcialam isc do doktora W to bedzie10dc , w sobote u doktora P jecze nie bylam to byl by moj11dc a w pon 13dc,mysle kiedy isc wiemtylko ze jak beda chcieli bym przyzla15dc to nie dam rady,no chyba ze przed17sie zapisze a bedzie opoznienie to wtedy bym ok,normalnie nie wiem co robic:((
-
Ja bym poszła 11dc. Ostatnio właśnie byłam w sobotę a kolejna wizytę miałam we wtorek, i jutro następna. Może Tobie też by tak ustawili."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
Cześć dziewczyny powiedzcie mi czy jak w poniedziałek rano dostałam zastrzyk na pęknięcie pęcherzyków to napewno już owulka była co?bo mój mąż dziś wyjeżdża na 3 dni i martwię się czy starania od poniedziałku łącznie z wczoraj wystarczą jak myślicie?wiecie co szczerze to zbrzydł mi już ten seks co innego gdy ma się ochote a co innego gdy trzeba.
Judytka lubi tę wiadomość
Karcia -
Karcia zazwyczaj do owulacji po zastrzyku dochodzi do 36 godz, może oczywiście być wcześniej, więc spokojnie
ten seks na zawołanie niestety jest okropny.. jak sobie przypomnę monitorowane cykle i seks na terazJudytka lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Asia M już piszę. .. miałam urwanie głowy. .
Mam wynik.. dwie dobre komórki i dwie do bani,w tych dobrych było brak cialka kierunkowego. . Mam skierowanie na badanie kariotyp dla siebie, mąż nie musi.. muszę kasę uzbierać bo w tym miesiącu ciężko będzie, jak będzie wynik mam kontaktować się z lekarze e-mailowo co dalej..
wszystko doktorek mi wytłumaczył, dostałam jeszcze kwas foliowy ten co na receptę. .
będę działać. .
dziewczyny o której byliście w poniedziałek? Może którąś widziałam...01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ps. Nam dwa jajka 14mm... czyli sex wskazany
leo, Ali.G lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Noooo Malgos w końcu się martwilysmy się! Jaki kwas dostałaś 5mg? Dobrze dobrze klientki zbieraj i działanie. A te badania drogie bardzo?
Leo jak na wizycie endo w porządku? Jeszcze 5 dni z ciekawości Leo ile za wizyty do crio płacisz?Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
małgos ja byłam na 11 a weszłam dopiero ok 12. Czasami to myślę że tam to według przyjśćia przyjmują a nie według godziny. I szczerze Ci powiem że szukałam Ciebie na poczekalni bo wiedziałam że też miałaś na poniedziałek.A jeszcze jedno te kobitki z recepcji to się wyrobiły za przeproszeniem jak g... w mule. Była taka dziewczyna przede mną i dopytywała się o badania i chciała zrobić od razu a te babki z recepcji tak wrednie do niej z tekstem że niech się pani zastanowi a nie kolejkę blokuje.I tak sobie pomyślałam że kupę kasy się tam zostawia a one jak by za kare tam były.W tym miesiącu miałam chyba 1 owulacje w swoim życiu i urosły mi 3 pęcherze i dość pokaźne bo po 22 i 24mm i tak się zafiksowałam że może się uda ale wiem ze za kilka dni znów będę wyć do poduszki.Dziewczyny a ja nie biorę żadnego kwasu foliowego bo nic mi lekarz nie mówił nie wiem sama czemuż to tak:)Karcia
-
a co do endo, dr Z najpierw zapytał czy brałam jakieś leki- żadnych, tylko sobie łykam ten zwykły kwas foliowy, no i endo 11 mm więc powiedział że nie potrzeba więcej monitoringów
dziewczyny chyba musimy się umówić na jakiś znak rozpoznawczy idąc na kolejne wizyty (może jakiś mały zauważalny szczególik tylko dla nas )
wiecie co do kwasu foliowego tak jak pisałam wyżej ja biorę tylko ten zwykły bez recepty, oświećcie mnie- można poprosić lekarza o jakiś inny na receptę???
aaa no i od jutra mam brać 3x1 duphaston, drek chciał też przepisać luteinę ale zapytałam czy dopo, to nie chciałam- mam jakiś dyskomfort psychiczny po nim
-
Karcia życzę Ci z całych sił byś nigdy nie traciła nadziei! Nie można tak podchodzić! Musisz wierzyć!! Ja wiem, że jest strach przed porażką wszystkie się boimy ale wiara czyni cuda!!!!
Leo ja miałam tak samo w zeszłym cyklu wizyta w punkt zastrzyk tego samego dnia i za 7 dni transfer. Tym razem było inaczej bo jeszcze pęcherzyka nie był na tyle duży i musiałam przyjść jeszcze raz.. Oni przesadzaja z tymi cenami, pamiętam jak mówili na początku że tylko pierwsza wizyta 250 a kasuja tak cały czas..Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
złudzenia Leo ja za dwie 500 także to nie o to chodzi..
Myślę, że korzystają z tego, że są jedyni w mieście i w powiecie, w Artemidzie w Białymstoku jest dużo taniej (dziewczyny pisały)
Może jak się otworzy Invicta w Ol to ceny będą bardziej konkurencyjne
mi też chciał bez ovitrelle, ale ja powiedziałam, że się będę bała, że nie pęknie pęcherzyk więc to raczej na moją prośbę i swojego świętego spokoju
Ale dr D w zeszłym cyklu o nic nie pytał tylko sam kazał zastrzykWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 14:24
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥