Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja tylko zastrzyk kupowałam.
U mnie po wizycie nadal nic nie wiadomo. E2 w 18dc 38, endo ok.7mm, największy pęcherzyk ponad 13mm i kilka po ponad 9mm. Dr P kazał przyjechać jeszcze raz we wtorek i wtedy będzie już wiadomo, czy cykl pójdzie na straty... Moim zdaniem pójdzie. No i dr mowil, że w następnym cyklu gonatropiny..."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
Uuuu Asia08 coś słabo zareagowałaś na leki. Przy jednym dojrzałym pęcherzyku to ok 200 powinno być E2. Ale trzeba miec nadzieję. Ja estradiolu ostatnio w 13dc mialam 730 i piekne dwa pecherzyki i co? i mam torbiel wiec jade na antykoncepcji teraz. wizyte mam 17 maja i wtedy sie okaze czy dalej antykonc. czy juz gonatropiny wiec moze bedziemy razem stymulowane gona
-
Ja to już zaczęłam schizowac, że oni specjalnie ten wynik piszą mniejszy, żeby dłużej do nich przychodzić. Nawet dr powiedział wczoraj, że nie pasuje mu ten wynik do tego co widzi na USG...
Jeśli dojdzie do gonatropin a zakładam że tak, to liczę na małe dawki.
Nie pamietam, ale czy któraś z Was była tym stymulowana do iui?"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
nick nieaktualnyAsia08 wrote:Ja to już zaczęłam schizowac, że oni specjalnie ten wynik piszą mniejszy, żeby dłużej do nich przychodzić. Nawet dr powiedział wczoraj, że nie pasuje mu ten wynik do tego co widzi na USG...
Nie pamietam, ale czy któraś z Was była tym stymulowana do iui?
Ona 84 trzymamy kciuki żeby @ nie przybyła. -
oj Ona ja też mocno trzymam kciuki żeby nie przyszła!
Leo czy Ty przypadkiem niedługo wizyty nie masz????Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Dziś wizyta ..dowiem się co dalej..
asia-m-b, Karcia, Asia08 lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Asia08 wrote:Ja to już zaczęłam schizowac, że oni specjalnie ten wynik piszą mniejszy, żeby dłużej do nich przychodzić. Nawet dr powiedział wczoraj, że nie pasuje mu ten wynik do tego co widzi na USG...
Nie pamietam, ale czy któraś z Was była tym stymulowana do iui?
Asia08 ja do iui byłam stymulowana następująco:
od 3 dc do 5 dc 3 tabletki clo na raz wieczorem,
kontrolne usg i włączany był menopur kilka dni po pół ampułki menopuru 75 jednostek. Podchodziłam do IUI 4 razy, żadna nie zakończyła się ciążą. I - IUI - jeden pęcherzyk, II i III IUI były dwa pęcherzyki, a IV IUI - III pęcherzyki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2016, 12:31
Karcia, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny ja już po wizycie i szczerze powiem że jestem zadowolona bo wkońcu coś się ruszyło. Urosły mi 3 pęcherzyki najmiejszy ma 16mm a te dwa ponad 24mm endo 13 więc gin mówił że lepiej być nie może badania też niby wporządku ta rezerwa jajnikowa mam ponad 9 czyli chyba dobrze co?bo nie znam się.No i to by było na tyle wymusiłam od lekarza zastrzyk na pęknięcie tych pęcherzyków odrazu na miejscu mi zaaplikowały panie iiiii teraz pytanie do was po jakim czasie od zastrzyku powinny pęknąć i kiedy najlepiej zacząć przytulania:) dziś czy może jutro??znów na poczekalni mi gały latały czy któraś z was tam przypadkiem nie siedzi bo wiem że kilka dziewzcyn ma dziś wizyte:)eh ta ciekawość...Karcia
-
Ja niestety znowu 7dpt dostałam @.. I znowu cała w kawałkach.. Boże gdzie Ty jesteś?
Karcia lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
tak mi przykro asia. Wypłacz się to da Ci siłe do dalszej walki. Ja jak przychodzi @ to też mam doła strasznego ale wtedy sobie tłumacze że są osoby które wogóle nie mogą mimo długiego leczenia nie zostaną rodzicami. A my jednak (mam ndzieję)możemy i to tylko kwestia czasu kiedy będziemy mamusiami.Głowa do góry kochana.Karcia