Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez dzisiaj u dr P i powiem Wam, ze zrobił na mnie najlepsze wrażenie ze wszystkich jacy mnie teraz szykowali do iui. A był i dr Z i dr D i Pani dr S .
Asia08 idziemy łeb w łeb , trzymam mocno zaciśnięte kciukiAsia08 lubi tę wiadomość
-
leo wrote:ja z kolei siedziałam przy drzwiach wejściowych i zacięcie czytałam prasówkę01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
słomka :) wrote:Ja tez dzisiaj u dr P i powiem Wam, ze zrobił na mnie najlepsze wrażenie ze wszystkich jacy mnie teraz szykowali do iui. A był i dr Z i dr D i Pani dr S .
Asia08 idziemy łeb w łeb , trzymam mocno zaciśnięte kciuki
Właśnie też dzisiaj sobie pomyślałam, że na mnie zrobił dobre wrażenie. Byłam u niego trzeci raz, ale już za pierwszym razem stwierdziliśmy z mężem, że powiedział nam najwięcej. Zapisując nas na sobotę, chciał nas przerzucić do dr S., ale jednak zostaliśmy u niego.
Noo, i taka zaaferowana byłam, że zapomniałam o zastrzyku i dopiero teraz zrobiłam."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
Ja z zastrzykiem już drugi raz trafiłam, że pielęgniarka w Artemidzie mi robiła . Wczoraj jak wyszłam z gabinetu to byłam tak zaaferowana, że w poczekalni to tylko Męża wypatrzyłam
Mi pierwszą IUI robiła dr S i w ogóle bez porównania. Niby procedura taka sama, ale jednak o niebo lepiej u dr P. Asia08 dobrze, że się nie dałaś przepisać -
Też się ucieszyłam i nawet mu to powiedziałam. Mąż później mi mówił, że on tez jakoś tak nie bardzo chciał mnie do dr S. zapisać. Że dziwnie mu to wyglądało. Ale ja się cieszę.
A był jakiś Pan w poczekalni w kącie przy drzwiach.
To byłaś przede mną. Ja miałam wizytę na 16:20 a weszłam chyba o 17:10. I już wiem, dlaczego taka obsuwa była."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
Słomka wielkie kciukaski &&&&&&& aby było wsio dobrze a Asia08 za Ciebie trzymam w sobotę &&&&&
A mi przełożyli wizytę z wtorku na piątek.We wtorek nie przyjmuje dr W tylko na zastępstwo wzięli dr R a on mi tak samo nie leży jak dr S. Dobrze że się zapisałam z parodniowym wyprzedzeniem bo tak to juz bym miała za późno tą przesuniętą wizytęWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 09:46
Asia08 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, wczoraj moja pierwsza wizyta w Artemidzie u dr D, nawet fajne wrażenie na mnie wywarł, jednak po 2 latach bolączek związanych ze staraniami nie zachwycam się już nikim U mnie problemem są dziwne plamienia do 10 dni przed @, niski progesteron odpada, bo byłam i na luteinie i na duphastonie i nic to nie dało. Dr D podejrzewa, że to wina słabej jakości owu (?) cokolwiek to znaczy Dostałam Letrozol na pobudzenie pracy jajników i zrobili badania krwi. Ceny kosmos! Zostawiła 600 zł No i niestety wyszła lekka niedoczynność tarczycy. Którejś z was może regulowali to w Artemidzie ? Nast wizyta u dr Z na monitoring czyli kolejne 160 nie moje Powodzenia życzę nam wszystkim
-
Ja jeszcze nie robilam ale musze bo dr mowil zeby zrobic. A ty przed iui musialas je robic i czy jeszcze cos bo ja chyba w tym cyklu bede miala 1 iui.
-
Karcia wrote:ja wynik AMh miałam 9 z hakiem norma do 20 podobno.Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF