Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Przed IUI nie musiałam robić AMH, ale jak po pierwszej nieudanej iui wspomniałam lekarzowi, że chciałabym przyspieszyć kwestie zakwalifikowania nas do in vitro, to mówił żebym zrobiła (od wyniku podobno zależy do jakiego protokołu się załapiesz).
Przed iui razem z M musieliśmy zrobić wirusologię-pakiet w Artemidzie kosztuje 148 zł od osoby.
eni33 wrote:Ja jeszcze nie robilam ale musze bo dr mowil zeby zrobic. A ty przed iui musialas je robic i czy jeszcze cos bo ja chyba w tym cyklu bede miala 1 iui. -
Babel spokojnie dostaniesz zwolnienie tylko będziesz musiała podjechać do Artemidy. Powodzenia ! Myślałam o Tobie. Powiedz jak teraz ta stymulacja przebiegła? Dostałaś inne leki ?
Asia-m-b czekam z wypiekami na twarzy na Twoja bete ☺bąbel lubi tę wiadomość
-
Ja mam amh 9,14 i mam 35 lat.
Wiecie co? Ja to już nie wiem, jak z tą wirusologią partnera jest... Doktor D. nam powiedział, że nie trzeba, że weszły jakieś tam przepisy i już nie trzeba. Kilku innych pytało, czy mamy zrobioną. Zrobiliśmy na własną rękę, bo wynalazłam w internecie, ale nikt tego nie sprawdzał.
Judytka, co u Ciebie?"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
Karcia wrote:a ile macie lat dziewczyny bo ja 25. Podobno AMH zależy od ilośći owulacji w życiu każda owulka zmiejsza rezerwe jajnikową a ja miałam chyba pierwszy raz w życiu teraz owulkie.Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
Ja mam teraz od lutego przestój. Bo na ostatniej wizycie dr D powiedział że pozostaje nam tylko podejście do in vitro. Zbieram odwagę na taki krok. Samej procedury się nie boję. Ale cholernie boję się ewentualnego rozczarowania, że psychicznie polegnę. I do tego jeszcze te koszta.Judytka871
triss wrote:Babel spokojnie dostaniesz zwolnienie tylko będziesz musiała podjechać do Artemidy. Powodzenia ! Myślałam o Tobie. Powiedz jak teraz ta stymulacja przebiegła? Dostałaś inne leki ?
Asia-m-b czekam z wypiekami na twarzy na Twoja bete ☺
Ja mam AMH 3,19 - przy długim protokole nie zareagowałam na leki i przerwano mi stymulację po 34 dniach.
krótki protokół okazał się OK.triss, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Bąbel no i super! Kciuki mocne za punkcje . Żeby były ładne dojrzałe jajka. Kolorowych snów kochana ☺
Z amh nie ma reguły jak widać. Ja mam amh 5.1 i mi wystarczy dawka 150 j. Jajka rosną bezproblemowo
Przy krótkim protokole w artemidzie miałam 12 pobranych i 10 dojrzałych komórekbąbel lubi tę wiadomość
-
bąbel wrote:Hej Kochane. W niedzielę o 9:45 mam punkcję. Napiszcie mi proszę, czy po punkcji dają zwolnienie lekarskie, bo zastanawiamy się z mężem, czy nie zostać do transferu w białymstoku. rozglądam się za noclegami.
tak dają Bąbel spokojnie możesz się dogadać z dr D
ja miałambąbel lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nadziejka88 wrote:Judytka możesz mi przypomnieć co u Was oprócz małego AMH jest nie tak? że pozostaje tylko in vitroJudytka871
malgos741 wrote:Judytka to samo u mnie..
sonia86 lubi tę wiadomość
Judytka871
triss wrote:Asiu jak beta?
Judytka, Ali.G, nadziejka88, Asia08, leo, triss, bąbel, sylvuś lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."