Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia ty nasza ciężarówko gratki.
Judytka, Małgoś to lipa bo zawsze jak wiadomo to można działać i coś poprawiać a jak się nie wie co to człowiek zawieszony w czasoprzestrzeni. U mnie jest nie lepiej bo na poczatku myslalam ze pood polipy, usunieto a dalej cisza, hsg prawy przytkany ale udrożniony i juz jest ok i dalej cisza, amh troche niskie ale owulki sa. teraz podejrzenie endomendy a obecnie lecze torbiel. Zaczynam do meza zartowac ze juz chyba mam wiekszosc chorob ginekologicznych. I tak juz sie bujamy dwa lata pod okiem lekarzy i konca nie widac. A jak byłam w narzeczeństwie z męzem to tak sie zabezpieczalismy aby przed slubem nic nie bylo bo nie chcielismy a teraz zaluje za tak pozno zaczelam starania los jest przewrotny jednakJudytka, asia-m-b lubią tę wiadomość
-
lena30 wrote:Dziewczyny! Widziałyście?
https://web.facebook.com/ArtemidaOlsztyn/?_rdr
160 zł zostanie w kieszeni
Lena ciekawe czy to dla wszystkich.
Mój mąż rok temu korzystał z tego programu w białymstoku i mogli tylko Ci co jeszcze nie korzystali u nich z tego badania. Jak ktoś coś więcej będzie wiedział to dajcie znać -
Nadziejka, działasz i to jest najważniejsze. U mnie niestety pozostaje in vitro ale to są duże koszta i boję się że psychicznie nie podołam.Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
Tak jak nadziejka pisze, jak znana jest przyczyną, to wiadomo jak do tego podejść a jak nie ma przyczyny to lipa straszna. U nas tak naprawdę też nie wiadomo, dlaczego nie wychodzi. Dzisiaj przed iui lekarz był bardzo zaskoczony, że wyniki męża są tak dobre.
Judytka, trzymam kciuki za cud...
Asia-m-b, wow!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 18:17
asia-m-b, Judytka lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
*'Również wierzę że kiedyś nam się w końcu uda. Asia08 oby iui była udana. Trzymamy kciuki.***
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 21:52
Asia08 lubi tę wiadomość
Judytka871
Judytka wrote:Ja mam teraz od lutego przestój. Bo na ostatniej wizycie dr D powiedział że pozostaje nam tylko podejście do in vitro. Zbieram odwagę na taki krok. Samej procedury się nie boję. Ale cholernie boję się ewentualnego rozczarowania, że psychicznie polegnę. I do tego jeszcze te koszta.
-
ana1122 wrote:Ja też W lutym usłyszałam te słowa in vitro. I co trzeba zebrać myśli I żyć dalej:/
I podjęłaś decyzję??? Podchodzisz do in vitro??? Mogę zapytać ile masz lat?? I jaka przyczyna u ciebie?Judytka871
Asia08 mam nadzieję że iui bedzie udana i już będą same dobre wiadomości.
Judytka ale skoro IVF to ostatnia szansa to czemu nie probowac, jak nie zaryzykujecie to nie bedziecie wiedzieli czy sie uda, a jak sie nie uda to nic w waszym zyciu sie nie zmieni ale chociaz bedziecie miec czyste sumienie ze wyczerpaliscie wszystkie mozliwe srodki aby walczyc. Ja bym sie nie zastanawiala tylko zbierala kase i probowala. Czasami na wieksze glupoty sie wydaje pieniadze a tutaj cel jest bardzo wazny. Jeśli ja przezwycieze wszystkie trudnosci a dalej nic to bez wahania siegne po IVF. Oczywiscie jak uzbieram kase.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2016, 13:08
Asia08, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Judytka wrote:I podjęłaś decyzję??? Podchodzisz do in vitro??? Mogę zapytać ile masz lat?? I jaka przyczyna u ciebie?
-
nick nieaktualnyKarcia wrote:dziewczyny a teraz od 1 lipca ma wejść znieczulenie zewnętrzno-oponowe za darmo więc ais-m-b bedzie już miała lżej przy porodzie:)tak jak my wszystkie z czasem:)
Asia gratki Gratki
Ja za półtora tygodnia mam wizytę i już się doczekać nie mogę.
Karcia, asia-m-b lubią tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Ja mam 27 lat A ty? Decyzję jeszcze nie podjęliśmy. Narazie przygotowujemy się psychicznie I finansowo. A czas pokaże. I doktor d też nam przekazał ta informacje na wizycie. U nas problemy męskie. mała liczba plemnikow. Szansa na naturalne poczęcie 1%
Ja mam 29 lat. Podeszłabym do in vitro tylko te koszta mnie przerażają tym bardziej że jesteśmy akurat w trakcie budowy naszego domku. Żeby to była pewność że się uda to bez wahania zainwestowałabym te pieniążki. Ale najbardziej boję się rozczarowania i że się psychicznie rozsypię.Judytka871
Kochane powtórka z bety 2047
Judytka decyzje trzeba podjąć.. nikt niestety nie da gwarancji że się uda Ale TRZEBA MIEĆ NADZIEJĘ A jak nie zrobi się nic to można żałować całe życie..Judytka, Ali.G, leo, bąbel, malgos741, orchid, słomka :), Asia08, nadziejka88 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."