Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona 84 mi też dr w wspominał coś o laparoskopii, ale bez żadnych konkretów, mam silne bóle podbrzusza niezależnie od dni cyklu i bolesne @ , wydaje mi się że to może być endomenda. Jeśli chodzi o wojewódzki szpital to minimum 3 m-ce na laparo się czeka na następnej wizycie będę musiała wyblagac żeby mi w końcu jakiś termin ustalił i dał skierowanie.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Asia-m-b piekna beta przyrost i wartość faktycznie jak na bliźniaki. Cieszę sie ogromnie
Bąbel super wieści ! w ktroej dobie bedziesz miała podaane zarodki? zabierasz dwa czy jeden?
Leo kciuki mocne za krio &&&&&bąbel, leo, asia-m-b lubią tę wiadomość
-
bąbel wrote:Dziewczyny napiszcie proszę, czy partner był obecny przy transferze, czy nie ma takiej opcji ?
Tylko musiał stać w jednym miejscu bo nie miał zmienionego obuwia a byliśmy w styczniu, a przecież to gabinet ,zabiegowy
-
Kurczę dziewczyny jak ja wam zazdroszczę tych postępów że wam się udało.Tak bardzo bym też już chciała zajść.Mam fobie ostatnio całe dnie oglądam wózki itp. Moja siostra cioteczna ma termin za 3 dni i bedzie miała córeczkie oczywiscie nie planowaną i wcale nie widać radośći a wręcz przygnębienie i tak mnie to wkurza wszystko że straciłam chyba już nadzieje że się uda.Mówiłam jej że jak nie docenia tego szczęscia to niech się przejedzie ze mną do kliniki i wtedy zrozumie że każda z nas marzy by być na jej miejscu.Karcia
-
ana1122 wrote:Ja też bym wolała W Olsztynie bo mam też ok 85 km. U nas przyczyna jest jasna I konkretna więc wiemy co I jak. Bierzemy witaminy I walczymy mimo że jest ciężko. Twoja sytuacja jest dziwna. Dużo osób mówi że psychika blokuje Ale po takim czasie to nie możliwe. Bierzecie witaminy? A jak wynikI hormonow? Tsh i prolaktyna w normie?Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF