Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Leo i Bąbel &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Judytka, malgos741, bąbel, leo, Asia08 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Judytka wrote:Wyniki hormonów mam w normie. Miałam podwyższoną prolaktynę ale biorę bromergon i jest w normie. Z witaminek to biorę Femibion. A laparo nie miałam. Leczyłam się u 3 lekarzy i żadem mi nie zlecił laparo. Sama nie wiem co jest nie tak.
-
leo wrote:Jednak spojrzałam na info od dra że mamy krio 10-11 ale myślę że będziemy na miejscu po 9 więc Bąbel pewnie się miniemy
To całe szczęście, że bez relanium ... mam już dość wszelkich dragów.leo lubi tę wiadomość
-
bąbel wrote:Kochane, a czy przed transferem dostaje się relanium, tak jak w innych klinikach?
ja na własną rękę brałam relanium przez 3 dni
z tym, ze relanium po transferze nie bierze się na uspokojenie a na rozluźnienie mięśni czyli macicybąbel lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualny
-
ana1122 wrote:U mnie też Prolaktyna I tsh wysokie no I dodatkowo mała armia. Ale Cały czas się lecze i zwiekszam dawke. Robiłaś cytologie lub badanie z krwi. Bo czasami jakieś paskudne bakterie blokują ciążę.Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
Triss gratuluje
triss lubi tę wiadomość
-
Ja dzis dostalam okres i w tym cyklu 1 iui ale bede stymulowana clo.
-
nick nieaktualny