Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
asia-m-b wrote:Triss kochana ♥ serdecznie gratuluję! nawet nie wiedziałam, że jesteś w ciąży nigdzie nie pisałaś?
Dbaj o siebie i o maluszka! ♥ ♥
Trzymam kciuki za Was. Teraz Wasza kolej. Leo Babel - czekam na piękne bety
leo, Asia08, Judytka, bąbel, malgos741 lubią tę wiadomość
-
eni33 wrote:Dzisiaj odebralam wyniki. Wirusologia moja i meza ok. Amh 1.25 i troche ten wynik mnie martwi bo mam 27 lat. A tak z ciekawości zapytam ile mialyscie dziewczyny chodzi mi o te co sa po in vitro.Wyniki meza nasienia niby tez sie poprawily po 2 miesiacach stosowania fertil man ruchliwosc sie poprawila Ale morfologia z 14 spadla do 2 i tak samo plemniki o prawidlowej budowie tez z 14 do 2 % i to mnie nie pokoi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 13:12
-
To ja jestem zalamana takim niskim amh. Jeszcze nie konsultowalam tego z lekarzem ciekawe co powie?
-
eni33 wrote:To ja jestem zalamana takim niskim amh. Jeszcze nie konsultowalam tego z lekarzem ciekawe co powie?3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Asia ja mam na zmianę, raz pełna wiary zaraz zrezygnowana...
Jutro rano idę na progesteron, niestety nie mam umówionej wizyty, więc będę jutro z Wami interpretować wyniki
Asia08 wrote:Nam też... a ja chyba zaczynam swirowac i czarnowidzic.. -
słomka :) wrote:Asia ja mam na zmianę, raz pełna wiary zaraz zrezygnowana...
Jutro rano idę na progesteron, niestety nie mam umówionej wizyty, więc będę jutro z Wami interpretować wyniki
W poprzednim cyklu starałam się nie myśleć, ale teraz po prostu mam stracha, ze @ przyjdzie. Czuję się tak trochę okresowo i to dodatkowo mnie nakreca.
Dobrze, że moj mąż tego nie widzi, bo zaraz bym ochrzan dostała."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
kurcze dziewczyny załapałam doła bo wyczytałąm na forum że po tym zastrzyku na pęknięcie pęcherzyków testy wychodzą pozytywne przez kilka dni. No i oczywiście moja cholerna ciekawość mnie przechytrzyła i zrobiłam test żeby sprawdzić czy to prwada i niestety zobaczyłam 1 kreche i znów się załamałam że się nie udało co prawda do@ jeszcze tydzień ale skoro nawet cienia drugiej nie było więc na pewno znów lipa.Karcia
-
Judytka wrote:Oj chciałabym a tu na dniach @ przyjdzie
-
Ana1122 ja mam @ co 24-26 dni więc czekam. Jak coś chcesz wiedzieć- pytajJudytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
Judytka wrote:Ana1122 ja mam @ co 24-26 dni więc czekam. Jak coś chcesz wiedzieć- pytaj
-
nick nieaktualny
-
Karcia ja kiedyś, chyba przy trzeciej IUI, zrobiłam test 3 dni po podaniu ovitrelle i wyszedł negatyw. Chciałam po prostu zobaczyć, jak to jest ujrzeć dwie kreski ... głupota totalna. Od tamtej pory już nie mam takich głupich pomysłów.
U mnie wczoraj był transfer, a dzisiaj mam mega bóle @ -
wierze że się kiedyś uda nam wszystkim tylko to kwestia czasu:). Dziewczyny a jakich macie mężów jakie mają zdanie do in vitro?mój niestety kategorycznie się nie zgadza i mnie to strasznie wkurza bo mówi wiecznie że uda się naturalnie ble ble pieprzenie od 8 lat takie same.A teraz refundacji nie będzie więc mu to na rękę bo go nie będę męczyć bo nas nie będzie stać. Czasami mam wrażenie że ma wyj.... na to czy będziemy mieli te dziecko. Mówi że chce ale jego zachowanie mówi inaczej.Karcia
-
A u nas to oboje chcemy chociaz moj maz tez nie jest wylewny ale nie ma nic przeciwko in vitro. Ja tez bym chciala jak najszybciej do tego przystapic bo wydaje mi sie ze szkoda kasy na iui ale lekarze najpierw chca iui. Koszta tez mnie przerazaja
-
eni u Ciebie przynajmniej lekarze chcą zrobić iui a u mnie jak mówiłam Zbrochowi że może warto było by spróbować to mówi że nie ma sensu że wyniki mam ok więc sama powinnam zajść a ja słyszę to od kilku lat i nadal nic dlatego w tym miesiącu go przyprę i będę chciała iui ale boję się kolejnego rozczarowania.Karcia