Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Karcia niestety ale IVF to decyzja wspolna I trzeba uszanowac wzajemne zdanie. Wiem ze to trudne gdy Te zdania Sa odmienne. U mnie nie ma takiego problem Bo oboje bardzo chcemy dziecko wiec przed nami iui pewnie a potem ivf jesli sie nie uda. Dajemy sobie jeszcze ze dwa lata a potem ivf. Bo tak na prawde ze mna jest ciagle nie tak. To polipy. To torbiele wiec moze sie uda gdy juz sie z tym wszystkim uporam. Najwazniejsze to sie wzajemnie wspierac Bo nie tylko nam kobietkom jest ciezko. My wyrazamy to na inny sposob. A faceci Sa skryci Bo musza wiecznie grac twardzieli ale na pewno jest im tak samo ciezko.
Judytka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarcia my z mężem mamy jednakowy cel, ale wydaje mi się, że podejście do dróg prowadzących do jego realizacji jest różne. Ja bardziej się martwię, rozkminiam, a on raczej bierze na klatkę to, co przynosi los. Jakoś zawsze wierzyliśmy, że dzieć nam jest pisany i się udało, a teraz liczę na kolejny dar niebios
-
bąbel wrote:Karcia ja kiedyś, chyba przy trzeciej IUI, zrobiłam test 3 dni po podaniu ovitrelle i wyszedł negatyw. Chciałam po prostu zobaczyć, jak to jest ujrzeć dwie kreski ... głupota totalna. Od tamtej pory już nie mam takich głupich pomysłów.
U mnie wczoraj był transfer, a dzisiaj mam mega bóle @
Bąbel ból @ to akurat bardzo dobry znak, u mnie przy 3 udanych transferach ból @ był obecny od 2 dpt trzymam kciuki &&&&&& mój mąż krzyczy, że też trzyma
Leo jak Ty się miewasz??? za Was też mocno trzymamy &&&&&& ♥
bąbel, Asia08 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 11:36
bąbel lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
A ja co chwilę latam do łazienki i sprawdzam, czy @ nie przyszła. Już gorszego świra chyba nie ma...
Bąbelku, asia, leo, triss, karcia, slomka - trzymam kciuki.bąbel lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsia08 wrote:A ja co chwilę latam do łazienki i sprawdzam, czy @ nie przyszła. Już gorszego świra chyba nie ma...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 18:53
Asia08, eni33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć
Dziewczyny podpowiedzcie mi. We wtorek mam wizytę i się zastanawiam czy robić badania, żeby mnie dr nie odesłał na kolejny termin. W styczniu byłam u dr W z kompletem wyników podstawowych badań hormonów płciowych - prl, lh, fsh... Nie było żadnych odstępstw, wszystko cacy. Nie brałam w tym czasie żadnych leków, kazał naturalnie działać, ale jakoś szczęście nam nie sprzyjało i tak jak zasugerował - jak się nie uda, to proszę przyjść na wizytę... zatem idę. Czy robić teraz też te badania czy zachować setkę w kieszeni? -
Czesc dziewczyny
U mnie niestety sie nie udalo, bylam juz na wizycie u JD ale niestety rozczarowal mnie I chyba zrezygnuje z tej kliniki
Po pierwszym nieudanym Ivf musialam go prosic zeby mi zrobil histero , bo on nie widzi powodu mimo oczysczania w 2014 roku po poronieniu I skapych misiaczkach
A odbije mnie fakt ze ciagle kpi z mojego wieku .... Ja wiem ile mam Lat!!
Nie czuje tego lekarza I nie ufam mu
Na koniec powiedzialam ze chcemy jeszcze raz podejsc I byl zdziwiony jak bym miala z 50 Lat normalnie
I zaproponowal te same leki.... No to juz bylo koniec jak mozna komus zaproponowac taka sama terapie jak za pierwszym razem nie dala ona skutku
Takze z moich doswiadczen odradzam JD , teraz szukam innej kliniki lekarza nie wiem sama
Jestem rozczarowana podejściem i cała ta sytuacja
Nie wiem kompletnie co robic rozważam tek klinikę Novum w Warszawie .
Asia ciesze sie z takiej pięknej bety
Dalej trzymam kciuki za wszystkie potrzebujące
-
Assiula a mogę wiedzieć ile masz lat i jakie Amh?? Dziwne że dr D tak zareagował na twoją decyzję. Przecież on tego nie funduje z własnej kieszeni.Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
Asiu mi też doktor D nie przydał do gustu. Poza tym zalecił mężowi antybiotyk który niszczy plemniki I po braniu leków kazał powtórzyć badania żeby potwierdzić że zostało aby ivf. Wiadomo że wyniki będą złe po takim czasie I po antybiotyku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 13:06
-
Aasiula, przykro mi.
Strasznie niefajne podejście doktora... Zostawiamy tam kupę pieniędzy i jednak podejście powinno być ciut inne.sonia86 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui