Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Poza tym zdziwilo mnie że to jest klinika niepłodności A nie chciał leczyć męża bo stara czasu aby ivf widział. Ale przecież jestem jeszcze mloda i jak poczekamy rok to mnie nie zbawi skoro tyle czekam
-
ana1122 wrote:Poza tym zdziwilo mnie że to jest klinika niepłodności A nie chciał leczyć męża bo stara czasu aby ivf widział. Ale przecież jestem jeszcze mloda i jak poczekamy rok to mnie nie zbawi skoro tyle czekam
Ana, aż tak złe macie wyniki nasienia?
Kurcze, faktycznie dziwne podejście."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
Asia08 wrote:Ana, aż tak złe macie wyniki nasienia?
Kurcze, faktycznie dziwne podejście. -
Judytka wrote:Assiula a mogę wiedzieć ile masz lat i jakie Amh?? Dziwne że dr D tak zareagował na twoją decyzję. Przecież on tego nie funduje z własnej kieszeni.
Wiem o tym ale podkreślanie tego na każdej wizycie jest qwa brakiem taktu
-
ana1122 wrote:Poza tym zdziwilo mnie że to jest klinika niepłodności A nie chciał leczyć męża bo stara czasu aby ivf widział. Ale przecież jestem jeszcze mloda i jak poczekamy rok to mnie nie zbawi skoro tyle czekam
Chore jest ich podejście , nie lubie takich ludzi.
-
Aasiula wrote:No stara jestem 43 AMH 0,66
Wiem o tym ale podkreślanie tego na każdej wizycie jest qwa brakiem taktuJudytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
A ja tam wolę dr.Zbrocha bo on nie podkreśla wieku i bardziej się przejmuje pacjetkami. .01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
No faktycznie, podkreślanie zbyt często czyjegoś wieku nie jest zbyt taktowne.
Judytka, nam na szczęście dr D nie proponował od razu ifv tylko iui.
Ana, nie znam się na tym, ale ogromna różnica w tych wynikach.
Wiecie co... "pasę" mojego męża salfazinem i żeń-szeniem i od ostatniego iui wyniki bardzo się poprawiły. Liczba plemnikow w ruchu po preparatyce zwiekszyla się z 35mln do 105mln i tak jak wcześniej pisałam nawet dr P byl strasznie zaskoczony. Jeśli to faktycznie zasługa witaminek, to szkoda że na mnie żadne tak dobrze nie działają."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
Ja miałam jedną iui zleconą przez dr D a drugą przez dr Z. Przy drugiej iui sam zabieg wykonywał dr D i zaraz po podaniu nasienia, powiedział ze mam myśleć o in vitro, bo moje szanse przy iui to 2-3%. Tylko ja ciągle niewiem na jakiej podstawie oni tak szacują skoro nie przedstawili mi żadnej konkretnej przyczyny niepowodzeń.Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
Ja właśnie tego się boję że oni się nastawili na ivf. Skoro to klinika bezpłodności to gdzie androlog. Poza tym to po zostawieniu nasienia W sloiczku zawsze wsadzali nasienie do specjalnego wirownika żeby utrzymać temperature chciała bo plemnikI W niższej umierają. A tu pani kazala zostawić I że później to weźmie. Mi najbardziej jak narazie przypadł doktor W
-
nick nieaktualny
-
ana1122 wrote:WynikI mieliśmy następujące Z innej przychodni 5 mln , powtorzylismy tam za rok 5 ml, później wynik Z artemidy 100 tys, trochę się wkurzylam I poszliśmy do szpitala naturalny grunt 7 mln. więc Nie wiem jak na to patrzec
Hmm to widze ze nie tylko ja sie nad tym zastanawialam ze po 1 badan z miejskiego ktore byly w normie w Artemidzie 1 badanie tez wyszlo 100 tys i wszystkie plemniki martwe beznadziejna morfologia Kolejne po samodzielnej suplementacji androvidem plus i orzechami brazylijskimi byly juz w milionach a dokladnie 120 mln kolejne 165 mln morfologia w normie ruch tylko w miejscu. Tez chcielismy zrobic 1 badanie gdzie indziej jak na wizycie podnioslo mi sie cisnienie ale odpuscilismy bo i tak juz jestesmy w trakcie stymulacji do icisBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤