Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
taaaaaaaaaak jak za pierwszym razem
Mój mężuś wolne załatwił i jedziemy na transfer razem ♥
Leo teraz trzymam kciuki za Twoją owulacje
ja tranfer w poniedziałek ranoAli.G, polopiryna, słomka :), Asia08, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Witajcie, mam nadzieję, że mogę przyłączyć się do rozmowy? Staram się o dziecko ponad 3 lata, miałam w Artemidzie pierwszą rozmowę o kwalifikację do in-vitro. Mam za sobą 5 inseminacji, badanie drożności i czego się da i AMH (trochę zawyżone). Teraz muszę porobić mnóstwo wirusologii (Znowu, mimo że wydawałoby się, że niedawno robiłam je do inseminacji + nowe). Chciałam spytać, czy badacie krew w Artemidzie, czy może taniej wychodzi w innym laboratorium, np. szpitalu Wojewódzkim lub Miejskim?
Ciekawe od kiedy procedura in-vitro będzie możliwa w Olsztynie w Artemidzie.
-
nick nieaktualnyona84 wrote:hey bylam dzis i sie okazalo ze jajeczka pekly nie dostalam zastrzyku,musze zrobic progesteron by potwierdzic owulke
Mol - witaj. 3 lata starań, ale ciągle trzeba walczyć. Ja byłam w Artemidzie tylko na 1 wizycie i wyniki badań miałam z Miejskiego. -
Mol wrote:Witajcie, mam nadzieję, że mogę przyłączyć się do rozmowy? Staram się o dziecko ponad 3 lata, miałam w Artemidzie pierwszą rozmowę o kwalifikację do in-vitro. Mam za sobą 5 inseminacji, badanie drożności i czego się da i AMH (trochę zawyżone). Teraz muszę porobić mnóstwo wirusologii (Znowu, mimo że wydawałoby się, że niedawno robiłam je do inseminacji + nowe). Chciałam spytać, czy badacie krew w Artemidzie, czy może taniej wychodzi w innym laboratorium, np. szpitalu Wojewódzkim lub Miejskim?
Ciekawe od kiedy procedura in-vitro będzie możliwa w Olsztynie w Artemidzie.
Hej Mol
Ja robiłam wszystkie wirusologie w Artemidzie więc nie mam porównania, ceny pewnie zbliżone, ale pewna nie jestem.
Datę transferów w olsztyńskiej Artemidzie co chwilę zmieniają.. sprzęt już jest ale dr D mówił, że szukają dobrych embriologów.Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualnyona84 wrote:ena no moze byc chyba zdziwiony ze juz po owulacji,i takie mam odczuci ze mniej zaplacilam to mowi by za tydzien byc,tak tylko na kontrole,mam pokazac progesteron i100zaplacic
-
asia-m-b wrote:Hej Mol
Ja robiłam wszystkie wirusologie w Artemidzie więc nie mam porównania, ceny pewnie zbliżone, ale pewna nie jestem.
Datę transferów w olsztyńskiej Artemidzie co chwilę zmieniają.. sprzęt już jest ale dr D mówił, że szukają dobrych embriologów.
Dziękuję za odpowiedź.
Sama już nie wiem gdzie in-vitro byłoby lepsze. Białystok ma dobre opinie, ale sama podróż zawsze jest dodatkowo stresująca i problem dla męża, żeby dostać dzień wolny z pracy, co też jest problematyczne. Mi też głupio ciągle się zwalniać z pracy, żeby dopasować godziny do doktora W., więc ostatnio miałam okazję poznać więcej lekarzy, ale źle się z tym czuję, gdy z moją starą sprawą widzę nowe twarze. Też bywacie u rożnych lekarzy? Jak się z tym czujecie?
Powodzenia z transferem dla Aasiuli!
-
Aasiula a my za Twój zarodek mocno zaciskamy ja mam transfer w poniedzialek 2 maja wiec bedziemy razem oczekiwać
leo, malgos741, Aasiula lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Ja też kciukam za Was!
Mol, ja też trafiam do różnych lekarzy i niefajnie jest kiedy na każdej wizycie muszę streszczać swoją historię i czekać aż lekarz w komputerze wyczyta o co kaman.
Teraz mam wizytę 3 maja i trafię na dr R., który robił mi iui. Zobaczymy co tam się kluje. Jakoś w tym cyklu nie czuję nic. W tamtym jajka mnie bolały a teraz cisza.asia-m-b lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
ena cos ty musze wczesniej mniej wiecej wyliczyc kiedy@ bedzie i zeby isc okolo owulacji wtedy mowie ten dzien chce wolny lub na rano,zla jestem jak cos sie opozni @ wtedy musze kombinowac
poznałam paru lekarzy chyba najlepszych z kliniki
zostal mi pan P i pani jakas R w maju mam byc 12dc wypada mi ze to sobota z obliczen wiec szansa jest na poznanie,ale wolalam bym isc do doktora W
strasznie boli mnie prawy jajnik i dol normalnie jak na owulacje,ale jestem po,miala ktoras tak moze po clo, normalnie chodzic nie moge