Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba wrote:Dziewczynki ja wstaję, bo mi się chce kawy i ciasta
A mąż chrapie
-
ana1122 wrote:A ja już tyle czasu nie pije kawy że już mi trochę jej brakuje:'(
Ja tez nie pilam dluuugo. Teraz filizanke lurki pije.Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Makumba wrote:Polopiryna jak tam samopoczucie?
A co mnie to obchodzi? Nie znam kobiety, w życiu jej na oczy nie widziałam. Tekst typu "Ty też już byś mogła". Jeszcze nie odpisałam, ale chyba odpiszę: "Jak tam? Znajoma niedawno wyszła za mąż"...ciotka jest starą panną.
Poza tym moja kochana mamuśka chce do mnie przyjechać po porodzie i coś tam mi pomóc, przynajmniej wesprzeć psychicznie i sprzedać parę mądrości, bo na fizyczną pomoc przy dziecku zdrowie jej nie pozwoli. I tu też zonk - niby moja bratowa ma ją przywieźć. Czytaj "bratowa, mój brat i dwójka ich małych dzieci". Pewnie chcą dobrze, ale już widzę jak patrzą, oceniają i komentują, że to a tamto to się robi inaczej. Już wczoraj przez telefon się mądrzyły. Muszę zadzwonić i powiedzieć wprost, co o tym myślę, bo już ostatnio się tak wkopałam.
Eh, 'wyrzygałam' się Wam, to teraz idę męża pomęczyćMuszę go dzisiaj gdzieś wyciągnąć, bo mnie zaraz coś trafi
Asia08, ana1122, malgos741 lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
polopiryna wrote:Jakoś się trzymam, choć noce są ciężkie, bo mnie cały czas coś boli. No i coraz częściej denerwują mnie 'mundre' pytania typu "Kiedy rodzisz?". Wczoraj mnie męża ciotka rozwaliła. Cytat z fejsbuka: "Witam. Jak tam? Sąsiadka już urodziła"
A co mnie to obchodzi? Nie znam kobiety, w życiu jej na oczy nie widziałam. Tekst typu "Ty też już byś mogła". Jeszcze nie odpisałam, ale chyba odpiszę: "Jak tam? Znajoma niedawno wyszła za mąż"...ciotka jest starą panną.
Poza tym moja kochana mamuśka chce do mnie przyjechać po porodzie i coś tam mi pomóc, przynajmniej wesprzeć psychicznie i sprzedać parę mądrości, bo na fizyczną pomoc przy dziecku zdrowie jej nie pozwoli. I tu też zonk - niby moja bratowa ma ją przywieźć. Czytaj "bratowa, mój brat i dwójka ich małych dzieci". Pewnie chcą dobrze, ale już widzę jak patrzą, oceniają i komentują, że to a tamto to się robi inaczej. Już wczoraj przez telefon się mądrzyły. Muszę zadzwonić i powiedzieć wprost, co o tym myślę, bo już ostatnio się tak wkopałam.
Eh, 'wyrzygałam' się Wam, to teraz idę męża pomęczyćMuszę go dzisiaj gdzieś wyciągnąć, bo mnie zaraz coś trafi
Ha ha ha ha
To się pośmialiśmy z mężem
Polopiryna, podziękuj im za pomoc. Trudno, najwyżej się obrażą. Ale na krótkoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2017, 10:30
-
Ale się wkur..am. Teść przyjechał z ryb bo był na nocce. Na podwórku tesciowa oprawiała te ryby a ja siedziałam w kuchni i czekałam na wolną łazienkę. Tesc przyszedł i mówi do mnie czy pojadę mu po piwo. Ja mowie ze nie teraz bo jeszcze nie jestem umyta i włosy musze umyć ze nie pójdę tak do sklepu. A te poszedł do teściowej i słyszę jak cos do niej po cichu mówi i słyszę odpowiedz teściowej "dobra ja Ci pójdę po te piwo". Wiecie jak ja się poczułam? Poszłam do pokoju i rycze. Najlepiej spakowałabym się i wyjechała do rodziców. Po pierwsze to nie pojechałam nie dlatego bo mi się nie chciało a po drugie co ja jestem służąca na zawołanie? Nie chce mi się tu siedzieć normalnie.
-
e_mil_ka wrote:Ale się wkur..am. Teść przyjechał z ryb bo był na nocce. Na podwórku tesciowa oprawiała te ryby a ja siedziałam w kuchni i czekałam na wolną łazienkę. Tesc przyszedł i mówi do mnie czy pojadę mu po piwo. Ja mowie ze nie teraz bo jeszcze nie jestem umyta i włosy musze umyć ze nie pójdę tak do sklepu. A te poszedł do teściowej i słyszę jak cos do niej po cichu mówi i słyszę odpowiedz teściowej "dobra ja Ci pójdę po te piwo". Wiecie jak ja się poczułam? Poszłam do pokoju i rycze. Najlepiej spakowałabym się i wyjechała do rodziców. Po pierwsze to nie pojechałam nie dlatego bo mi się nie chciało a po drugie co ja jestem służąca na zawołanie? Nie chce mi się tu siedzieć normalnie.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Emilka, spokojnie.
Teść poszedł i powiedział, że nie chcesz iść do sklepu bo musisz się wykąpać, a żona się zlitowała - tak chce mu się napić browaraNic w tym prawdopodobnie złego nie było. ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2017, 11:49
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
malgos741 wrote:J5
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
nick nieaktualnyana1122 wrote:A karmiąc można pić taka slaba kawe z mlekiem?
Ja piłam Inkę, a czasem bardzo słabą rozpuszczalną z mlekiem.
Polopiryna :-)Takim "mundrym pytaniom" mówimy nieJa potem jak się dzieć urodzi, ile takich mądrości będziesz musiała wysłuchiwać...