Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Emilka - Ogólnie to ja bym to olała, ale jak człowiek zły, emocje buzują, to wszystko potrafi wkurzyć. Jak twoje plamienia? Już się uspokoiło?
Ena plamienie nie ustały ale temperatura spadla wiec mam nadzieje ze jutro @ się pojawi.Makumba lubi tę wiadomość
-
Emilka nie bierz teściów do glowy,traktuj ich tak jak oni ciebie. Ja swoich juz wytresowałam,teściowa zawsze miła cięty język wiec jej go ukrycia kilkoma sugestiami.Nie mowie ze nie pomogę jak potrzebuje pomocy i działa to w druga stron ale trzeba otwarcie mówić o swoich uczuciach.Nie da się żyć z kimś pod jednym dachem nie rozumieją siebie nawzajem.Jeśli coś mi nie pasuje mowie otwarcie,tego samego oczekuje.
Niczym się nie martw,nie warto wylewać łez,teść powinien się wstydzić wysyłając Ciebie po browar. Na ryby dał radę jechać yo i piwo sobie powinien kupić sam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2017, 15:10
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Żałuje że od razu nie wyszłam i nie powiedziałam że nie życzę sobie żeby mnie obgadywać za plecami. Zabrałam się i przyjechałam do rodziców. Już niedługo zamieszkamy na górze to nawet nie będę do nich zaglądać.
asiastokrota, Makumba lubią tę wiadomość
-
nadziejka88 wrote:Ena nie jeszcze nikomu nie mówiliśmy. Czekamy na usg i na serduszko bo sami jeszcze nie bardzo wierzymy w nasze szczęście.
Ciężarne a wy kiedy byłyście na pierwszej wizycie i kiedy powiedziałyście o ciąży? -
Izaura dzwoniłaś może do tej polikliniki w Olsztynie w sprawie tej histeroskopii? Ja się zastanawiam czy tam się nie zdecydować bo bratowa chwaliła. Tylko ciekawa jestem jakie tam są terminy no jak mam czekać kilka miesięcy to zdecyduje się na miejski.
-
Gosia321 ja już dawno mówiłam że po transferze powinni nas usypiać na dwa tygodnie
Twoje odczucia i świrowania są normalne
Ja mam dobre przeczucia co do Was, obym miałaracje &&&
Nadziejka ja jestem przesądna i chyba do 12 tygodnia nikomu bym nie mówiła
Malawiki masz bardzo zdrowe podejście, będzie co ma być czyli dobrze będzie &&&
Storczyki &&& mocno mocno, "chodziłaś" mi po głowie ostatnio
Emilka idź do lekarza, sprawdź czy wszystko dobrze. Nie dwaj się sprowokować i się nie denerwuj szkoda łez na teściów. Ja ze swoimi nie gadam już 2 miesiące. Moja teściowa od transferu się do mnie nie odezwała, zero telefonu, smsa nic, nie zapytała jak się czuje ani po transferze ani jak już było wiadomo że nic nie wyszło. Mój status "kochanej córeczki" się zmienił tylko jeszcze nie wiem na jakiTwój teść to by się wstydził wogule cie prosić, jeszcze po piwo - produkt pierwszej potrzeby
Ja wkońcu tydzień po terminie dostalam @ i chyba hormony mi szaleją, płakałabym cały czas. Każdy powód jest dobry, a brak powodu to najlepszy powódIdę w środę na wizytę do dr D niech sprawdzi czy wszystko dobrze jeśli tak to koniec naszej przygody.
[email protected] lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Asiastokrota ja tez jestem strasznie płaczliwa i rozdrażniona. To wszystko przez hormony. Tesc już od jakiegoś czasu próbuje się mną wysługiwać. A ja nie mam zamiaru przy nim latać jak tesciowa. Też już nie jestem najlepszą synową.
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Izaura dzwoniłaś może do tej polikliniki w Olsztynie w sprawie tej histeroskopii? Ja się zastanawiam czy tam się nie zdecydować bo bratowa chwaliła. Tylko ciekawa jestem jakie tam są terminy no jak mam czekać kilka miesięcy to zdecyduje się na miejski.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
asiastokrota wrote:Gosia321 ja już dawno mówiłam że po transferze powinni nas usypiać na dwa tygodnie
Twoje odczucia i świrowania są normalne
Ja mam dobre przeczucia co do Was, obym miałaracje &&&
Nadziejka ja jestem przesądna i chyba do 12 tygodnia nikomu bym nie mówiła
Malawiki masz bardzo zdrowe podejście, będzie co ma być czyli dobrze będzie &&&
Storczyki &&& mocno mocno, "chodziłaś" mi po głowie ostatnio
Emilka idź do lekarza, sprawdź czy wszystko dobrze. Nie dwaj się sprowokować i się nie denerwuj szkoda łez na teściów. Ja ze swoimi nie gadam już 2 miesiące. Moja teściowa od transferu się do mnie nie odezwała, zero telefonu, smsa nic, nie zapytała jak się czuje ani po transferze ani jak już było wiadomo że nic nie wyszło. Mój status "kochanej córeczki" się zmienił tylko jeszcze nie wiem na jakiTwój teść to by się wstydził wogule cie prosić, jeszcze po piwo - produkt pierwszej potrzeby
Ja wkońcu tydzień po terminie dostalam @ i chyba hormony mi szaleją, płakałabym cały czas. Każdy powód jest dobry, a brak powodu to najlepszy powódIdę w środę na wizytę do dr D niech sprawdzi czy wszystko dobrze jeśli tak to koniec naszej przygody.
ale dzis juz koniec brania tego cudownego srodka bo sie jeszcze uzaleznie
asiastokrota lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Emilio to co zakładamy stowarzyszenie, grupę wsparcia może chociaż??? A może będziemy rywalizować o miano najgorszej synowej?Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualny